בוקר טוב ויום נפלא

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שרה16

New member
בוקר נפלא../images/Emo141.gif רצה ללימודים../images/Emo63.gif

לקחת חם/קר/מטריה/סנדלים/נעליים.והילד עם שתי שכבות.. שאלו יהיו ההתלבטויות האחרונות.

בוקר טוב של סתיו ../images/Emo39.gif

בחוץ מעונן וקריר, ואני כבר אחרי הליכה בוקר נמרצת (יום שלישי ברציפות), אוטוטו הולכת לסיים מטלות בעבודה... ומחכה ומצפה לסוף החודש - לפרישה, קצת סימלי שהפרישה שלי בסתיו....????

emmy5

New member
חונה לרגע וכל יתר ידידי בוקר טוב,

חונה יקרה שיהיה בשעה טובה. זכור לי את יום אחרון של עבודתי 31 לאוקטובר,יום סתיו..יום עצוב ,יום שביתה של כל חברי לעבודה.הוציאו אותנו לפנסיה מוקדמת ,חלק פטורים . למחרת נרשמתי לכל מני חוגים...התקופה הכי טובה ...אני חופשיה ..אני עושה כל מה שבא לי לראש...מאז אני עסוקה מעל הראש... צריך לדעת לנצל את הזמן החופשי,אני מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif חונה, הצעה קטנה

חונה שלום, לאור מה שקראתי ולאחר שאמי אמרה שיום הפרישה היה יום סתווי עצוב, בקשי לעבוד עד 31 במרץ, ואז ההתחלה של החופשה תהיה באחד באפריל, יום עליז ומצחיק. יעלי

emmy5

New member
חונה יקרה,טעות בניסוח ...

בכלל עצוב לעזוב מקום עבודה אחרי 30 שנה...אבל אם היתי צריכה מחדש לעבור על זה,לא יכול להיות זמן יותר טוב מי זה ...בבוקר מתחת לשמיכות ..את לא חייבת לאחר לעבודה ...בגשם ... יופי של זמן

מנורה

New member
חונה לרגע צהרים טובים|כלנ

גיל פרישה סיום תקופה דרך חדשה מתחילה. עתה הזמן לחופשה, להנאות ולהגשמת כל המשאלות הכמוסות. נצלי כל רגע בחיים הם מאד מהר חולפים. מכל ה

סבאאורי

New member
צהרים טובים לכולם

ולחונה -העיקר הבריאות הסירי חשש מליבך זה גם תענוג עוד תראי ברכות

bimbo.

New member
חונה לרגע, אני מצטרפת לכל מלה

של מנורה ושל קודמותי: את מתחילה תקופה יפה, בה תוכלי לארגן את חייך בהתאם לרצונך, שאיפותיך והנאתך. |בהצלחה!!

שרה16

New member
חונה,לא הייתי קוראת לזה פרישה

כי את צעירה. זהו סיום תקופה ותחילתה של אחרת..אולי טובה יותר. זה לא נעים לסיים מקום עבודה שהיה גם בית במובן מסוים,לפחות מקום שבילית בו הרבה ימים,אם לא שנים. יש מרירות ויש צביטה בלב. מקווה שהזמן והפעילות האלטרנטיבית יקהו אותם. בידידות

maxima

New member
חונה......הפרישה בסתיו..../images/Emo141.gif

זו התחלה חדשה... כמו שכבר אמרתי אני בטוחה שזמנך יהיה מלא מעשיה מהנה.

למעלה