בוקר טוב ויום נפלא

saritbs

New member
בוקר טוב ויום נפלא

מחכה ב"ה ל-8.8 חוצות היוצר ירושלים פבלו רוזנברג בירושלים יששששששש

אחלה בוקר , תעשי חיים ואל תשכחי אותנו תמונות

וחויות לחברי הפורום . דרך אגב איתן בדקתי לגבי ההופעה בצפון , היא לא בקיבוץ שמיר אלה בקיבוץ סניר ביום חמישי . מה אתה אומר נותנים איזה גיחה קטנה ?

פרטים מיליונים של פרטים , רוצה לדעת את הכל

על ההופעה, 30 לחודש יוצא בצום לא ? ואני עולה לירושלים ..אבל נראה מה יהיה ומתי אחזור .

ערב טוב לכולם

כרגיל אני בא לכאן רק עם עדכונים או סריקות. והפעם סריקה מעיתון אשדודי מקומי שיצא ב-10/7

כי איש עניו אני. אדם פשוט ונחבא אל הכלים

לא אוהב להתבלט ולא להידחף. חיי צנועים וטוב לי כך. אגב האתר שהעלת כבר לא פעיל. יש אתר חדש ועדכני

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עשית לי את הבוקר

איש עניו אני
לא אוהב להתבלט ולא להדחף ? נמק והסבר את זה

גדול !! אין עליך

אני יודע שאתה מומחה בפוטו מונטאז', אבל לא ידעתי שעד כדי כך אלוף, שהצלחת להדביק תמונות שלי לכל המצולמים ששם.. כל הכבוד.. אתה חייב ללמד אותי איך עושים את זה.. אני רוצה שתהיה לי תמונה עם רוני סופרסטאר.. אתה יכול להכין לי גם ?

איך עושים את זה ? זה לא בעיה בכלל פשוט

קודחים לאחיך במוח כמה חודשים לפני החתונה , יושבים לו על הטלפון פעמיים ביום, אומרים ומודיעים לו שאם הוא לא לוקח אותך איתו לחתונה הוא כבר לא אחיך יותר ... אחרי שהוא נכנע ללחץ ...הדרך לתמונות קצרה ביותר
וגם התוכנה הבסיסית מספיקה בהחלט
( אולי קצת הגזמתי
אבל התוצאה היא שקובעת )

חה חה חה איזו בדיחה

מי ביקש ממני לבוא איתו בגל לשאשתו אחרי לידה ולא יכולה לבוא ? למרות שבבוקר שאחרי הייתי צריך לקום בחמש בבוקר להנחת תפילין של הבן שלי, הסכמתי לבוא איתך לחתונה (וזה לא שסבלתי חלילה) אבל להגיד שאני הפעלתי לחץ ? אם זה מה שבא לך שיחשבו אז סבבה. אני זוכר את הלחץ מצידך שאאשר לך אם אני מגיע או לא, כדי שתוכל לעדכן את מפיקי האירוע.. אבל לא חשוב.. העיקר שאירגנת לי במחשב תמונות מאוד מעניינות. עכשיו אני רוצה גם עם רוני סופרסטאר ואני אודה במה שאתה רוצה.

נו טוב , שברת אותי בחקירה , אני מודה ../images/Emo13.gif

הכל עבודת מחשב מאומצת , רוני בדרך .

myh350

New member
וואי איזה כייף לך רציתי לבוא אבל זה יוצא

במוצ"ש ואין אוטובוסים בשבת מאילת לירושליים כבר בררתי אבל את תהיה הנציגה שלנו תצלמי ותהני בשביל כולנו

למעלה