אבל אפשר גם לראות את חצי הכוס המלאה
איך אמרו פעם- "אם אתה קם בבוקר ושום דבר לא כואב לך, סימן שאתה מת"...
אני משתדל, ואני רואה שגם אנשים בפורום כך, למצות את הזמן שלי בעשייה גם אם יש לי דברים שקשה לי לעשות ואני מקבל סיוע , למשל, עוד שבוע אני טס לכרתים וכמובן שמסתייע בעובדי הנמל בהעברות בטרמינלים שלא נגמרים ובעליה למטוס (כאן ברכב חשמלי עד השרוול ובחזרה כנ"ל, בכרתים מקבל ליווי עד היציאה ובחזור מוסע עד לתוך המטוס).
גם 14 הספרים שכתבתי (12 מהם בפנסיה) ומערכי הדרכה הם עיסוק מלא, ואני משתדל לצאת לטייל בארץ לכל מקום שאין צורך ביותר מהליכה קצרה מאוד.
לגבי מתים, כאשר חמותי נפטרה, הנכדה הגדולה שהיתה אז קטנה ושאלה אותי מה נעשה כעת? עניתי לה שאנשים נולדים, חיים ומתים ואין מה לעשות אלא רק לזכור אותם ולהמשיך, וכעת בואי נשחק שש-בש.....
כשההורים שלי נפטרו זה ממש לא הזיז לי אחרי שכל החיים בהיותי בביתם סבלתי מרורים (ולא אפרט) , מאידך, דוד שלי שהיה חביב עלי נפטר לפני כשבועיים וכמובן שלא הלכתי ללויה כיוון שאני מנוע מכך (ספרתי למה) , אז בשבילי הוא זכרון ואני ממשיך בחיי בלי להיות מוטרד מכך, כיוון שגם יומי יבוא (מקווה שכמה שיותר מאוחר...) וזה דרך העולם, ואני לא מוטרד במיוחד מכך.
אני לא רואה טעם להטריד את עצמי , למרות הצער, ביותר מידי בקשר למותם של אחרים, ולא רוצה לסחוב על הגב מטען כזה (גם ככה קשה לי ללכת...
) אלא להמשיך לחיות כמה שנותר לי במבט קדימה לאופק הבלתי ברור.....