בוקר טוב ויום שלו.......

בוקר טוב ויום קריר ונעים../images/Emo182.gif

בתנור אצלי, נאפית עכשיו עוגת חלבה (טחינה וסילאן תמרים) שאותה אני מתכוונת לתרום אחה"צ ,לבזאר המאפים של בית איזי שפירא ברעננה והריח שממלא את הבית, ממממממ

smo

New member
מיכלי..ויי זמיר איזה ריח טוב../images/Emo212.gif

מיכלי-כפרה,אנ'לא סובלת חלבה,אבל שאפו על

הנכונות !!! אין עלייך !! חבל שאני לא גרה באיזור, אחרת הייתי באה לתרום וגם לקנות. רעיון פיגוזי. מה שכן אני בטוחה שהעוגה שלך תיחטף. את אלופה !!! אני מזה כבר זוממת לגנוב לך את ה-מחברת...שמאמא הכינה לכן הבנות.... אולי צלמי כבר יא תולעת???

איפה רובי אינעל העולם שלו?נראה לי טבע עם

הטורקימיניסטאנית שלו..... רובי, איריס שואלת אם אתה מתקלח או עושה אמבטיה....

smo

New member
אתמול הוא ישב בסטלבט עם הבנות../images/Emo13.gif

היה יום הורים בבית ספר אתמול.. את ריקי לא ראיתי. איפה היא???

סמו ,נו באמת לא ראית אותי ? הייתי

מוזמנת ל חמש ועשרים ,ותאמיני לי הייתי חצי שעה קודם במלוא הדרי, לא שמעת צחוקים מהדהדים מכיתתה של אנקה שלנו ? איזה מורה פצצה תאמיני לי היא רק רואה אותי מתחילה לצחוק, העיקר שקיבלתי הרבה מחמאות על הנסיכה שלי, זה הכי עשה לי טוב,

magic41

New member
ריקיייייייייייייייייייי!

(כבר צוחקת....!) תודה על הפירגון,באמת! ונכון,את עושה לי מצב רוח טוב...אמרתי לך שבפעם הבאה,אני מזמינה אותך אחרונה,כדי שלא נהיה מוגבלות בזמן! חוץ מזה,בהחלט מגיע לך לקבל ים מחמאות על הילדה המדהימה שלך!לא אמרתי לך שום דבר שהוא לא נכון בעיניי. אגב,אהבתי את :"אנקה שלנו"...נשמע כזה חם,נעים ומחבק. שלחתי לך לפני כמה דקות קצת תמונות למייל שלך,לכי תראי...ותגידי אם אהבת שיהיה שבוע טוב,ואל תשכחי לא לשלוח מחר אוכל,כי זה היום שאנחנו מכינים עם הילדים.

smo

New member
לא ראיתי../images/Emo218.gif

לא עשית מספיק רעש..אני הייתי בין חמש לחמש וחצי, ועוד קודם ב 4:30...אפילו הגענו בהרכב מלא

ארי י-../images/Emo190.gifאמרתי לך כבר להביא אותה בקצרים

בבקרים לא? בבקשה את הארוכים השאירי לתוך הלילה ככה הולכים לי הבקרים בלקרוא אותך עם הפיצולים שלך
ומה קמת מוקדם את לא אמורה להשאר מתחת לשמיכו
עד ראש השנה. יאלה מספיק תעשי לך את הקופאין
תהני ותתרגעי, תני לי לעשות משהו כבבבבר. חזרי העיריב ביי

מימי יא סטלנית,ומי אמר לך לקרוא?תקראי בלילה!!

והכי מצחיק שקראת כל פסיק ממה שכתבתי לדנה יא שדודה אחת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין עלייך בעולם... תיכף תתקשרי ותתבכייני לי שאני כותבת ארוך, אה?... נו, אז אני מחכה.... נו, נו... יאלה.... יש לי שבת על הראש... הילדים חוזרים מבויאר וזה פרוייקט מטבח ...

מה אני אקרא בלילה אם כבר רואה אותך בבוקר

איך עושים זאת בלי לדלג עלייך אפשר??
רק עכשיו ראיתי בקרוב יגיע ה

רובי א26

New member
גברת פיקסלר מה !!!מה לריב!?

יאלה בואי מצ"עמם לי... שמעתי שצבעת את השער לשחור כן? ואוו בטח יפה לך מה שלומך מלעונה?ותמסרי לאיריס שלא מאז לא מתקלח ועים תרצי ניפגש תביא חיבוק .... ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי :)

הייתי שם היום, נתתי להם את העוגה וגם קניתי

מהבזאר עוגה אחרת, יש לי פינה חמה בלב למקום הזה שנתן לסיון המון, ואם אפשר קצת לעזור להם כדי שעוד ילדים יזכו אז בכייף

למעלה