בוקר טוב...ויום שקט לכולנו

טומי*

New member
185$ לבודפשט כולל הכל....../images/Emo6.gif

לא בשביל הפרסומות לחברה רק חשבתי אולי מי מכן/ם רוצה ויכול לטוס לבודפשט במחיר מציאה של ממש

mocsari

New member
טיסה לבודפשט

לא כדאי לכם לטוס עם tvl זה צ'רטר הונגרי ולנו הוא איחר רק ב-6! שעות.

liti

New member
מלון ברלין- חשוב מאוד!

המלון נמצא בתוך בודה באיזור מאוד לא אטרקטיבי (אזור תעשייה, מוסכים וכו') וכל נסיעה במונית לאזור המרכז עולה בסביבות ה- 40 ש"ח לכיוון. אין לי מושג לגבי אוטובוסים אולם לדעתי אם במונית לוקח 15-20 דקות להגיע לשם אז באוטובוס הרבה יותר. אנו שקלנו לקחת אותו עקב המחיר האטרקטיבי אך בסוף בחרנו במלון במרכז, וכשנסענו בבודה וחלפנו על מלון ברלין כל כך שמחנו שאנו לא שם. הדבר היחיד שהדיל נראה משתלם הוא בכך שהטיסה יוצאת ממש בזול! אמנם אני לא כל כך מעודכנת במחירי צ'ארטרים אבל ייתכן והוא יותר זול מטיסה לבד (שווה לבדוק).

קרן משם

New member
שלום לכולכם מפה

ואני, בביקור מולדת מדהים!! אין, אין כמו להיות פה! לפני שבוע טסתי לארץ (מביתי שבהונגריה כמובן) עם ביתי ליהיא לביקור מולדת שאפ'חד ממשפחתי לא ידע על קיומו!! באתי, דפקתי על דלתם והותרתי אחד אחד מהם חסרי נשימה!! איזה הצלחה מסחררת! בכולופן ביום ראשון אני כבר שם (שוב) עד אז אני קרן מפה הגאה!! איףףףףף מתענגת עוד קצת על מזג האויר ההפכפך פה אמנם אך השווה יותר משם!! אוכלת אוכל של אמא ואבא ללא פפריקה ובשר לא כשר!! גם זה צריך לפעמים... אך אוטוטו אני שם, מתה לראות את ילדיי מתאחדים שוב לאחר 10 ימים של געגועים כמו בסרט תורכי! מאחלת לכולכם שבת שלום

liti

New member
קרן ברוכה המבקרת בארצנו!

חבל שלא ארגנו מפגש פורום בו יכולנו להיפגש איתך ועם ליהיא. שבת שלום ותהני מכל רגע בארץ, אל תשכחי לאכול פלאפל (בטוח יותר שווה מהפלאפל שם...)

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif

דוקא מצאתי שם מסעדה שעושה פלאפל מדהים!!!!! ואני מודה על כך, כמובן שמשם מסתפקים בהכל... קיבלתי בארץ זריקת כשרות חבלז:)) האמת היא ששבוע זה כל כך מעט לביקור אחרי חודשים ארוכים...אבל אני כבר חושבת על ביקורי הבא, חושבת על אוקטובר... בינתיים חושבת על חזרה בשלום להונגריה ביום ראשון...מתרגשת בכל טיסה (גם אם היא חזרה) כמו בפעם הראשונה...שרק תעבור בשלום! ליהיא המדהימה לא ממש הבינה מה רוצים ממנה פה, הציפו אותה בכל כך הרבה עברית...אחרי שבוע פה היא כעת אומרת ANYAאמא בנשימה אחת....לפחות הגענו לזה:)) כשאני אומרת לה אמאאאאאאא היא חוזרת אחרי אמאANYA מסכנונת שלי, מה רוצים ממנה? לכל איש שעבר לידה היא אמרה SEYA כאילו היא מכירה אותם מאופושהו, בהונגריה ההליכות שונות מהארץ, שם אומרים שלום לא בהכרח רק למי שמכירים ואם היא לא היתה ילדה קטנה היא בטח לא היתה זוכה פה לתגובות לשלום שהרעיפה לכל ניני ובאצ'י ברחוב:)) העיקר חוזרת מלאה בנס קפה, שקדי מרק וסוכריות מותר:) וקלטות, כמובן שבעברית.
מעניין לאאיזה מזג אויר אני חוזרת כעת...קשים השינויים האלה כל פעם מחדש. שבת שלום

טומי*

New member
ביקור מולדת...

טוב לפעמים למלא מצברים,להשקיט את הגעגועים לאנשים (משפחה) למקומות,לריחות של הבית. מקוה שנהנת כאן,אם כי המזג אויר גם כאן השתגע טיסה נעימה!

למעלה