בוקר טוב ויוניסקסי

אלמרה

New member
הי ובוקר טוב לך שכנתי היקרה...

הי ובוקר טוב לך שכנתי היקרה... וכמה טוב שזה דוקא לי קרה שהתמקמתי לפני שנתיים וחצי מולך בדיוק, בעמדה הכי איסטראטגית ולי היתרון על פני כל יתר השכנים חלונות המטבחים שלנו זה מול זה פונים וכבר אפילו הצלחתי לנחש לא פעם מה מתבשל אצלך ואת הספקת לא אחת לטעום מהמטעמים שלי... כמה כיף שהעזת ואת עשית את הצעד הראשון ולא קורה שלפני לכתך לישון לא נצעד בכיף, או "נשתה קפה" תמים כזה כאילו... כבר התגברנו על... כבר למדנו גם להסתגל... אין כבר מחלוקת ולא הבדל, סדום ועמורה בישראל.

הלו גם לך

שכן מן המניין שמחה שנפלנו על אותו בניין, זכרתי שלריחות התבשיל התמכרת זוכרת גם כיצד השתכרת, לכן הבלבול,וההשתאות את צעדיי הראשונים עשיתי בטעות, שהלא דאגת להרוות את צמאוני בהתמדה כמובן שחרגת מאמות המידה לערפל את חושיי,לערער יסודות רק אל תצפה ממני על כך להודות, ובכל זאת,מה לא עושים למען שכן קרוב מבליגים,מטייחים,ושיהיה רק טוב.

אלמרה

New member
יששש!!

אודה ולא אבוש כי חששתי מתגובות שלא בחשבון מביאות שהכל מבוסס עובדות וישנם גם יסודות ולא, אין צורך להודות וגם לא נחרוג מהמידות יום קסום ויפה!

magenta73

New member
בוקר טוב בוקר אור!

כל שאבקש... זה שתמשיך לזרוח השמש... לפחות עד יום חמישי... שיהיה לי שבוע מומולדת בכיף!

magenta73

New member
תודה חמודות... אבל רגע

אמרתי שבוע מומולדת... זה ביום חמישי. שיבוא עלינו לטובה...

למעלה