בוקר טוב ויתרת שבוע שמח

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויתרת שבוע שמח

המון המון בריאות לכולנו והחלמה מלאה ושלמה לתמר שלנו.

ניצת, רשמתי את שם המסעדה ואשתדל להגיע אליה ביום משבר הדיאטה.

הדסה, ידוע שהמחירים בשוק הרבה הרבה יותר נמוכים מאשר בשאר המקומות.

יום טוב לכולנו.

חיוכון:

מה יותר מפחיד:
להישאר בדירה בזמן אזעקה ללא ממ"ד,
או לצאת לחדר המדרגות ולשהות עשר דקות עם ועד הבית, שלא שילמת לו כבר שנה...

יעלי

הדסהש1

New member
איסרו חג היום..תמר אני שמחה שאת מאחורי הכל

יש לציין שזה הלך לך מהר ..בקרש לכאבים לא לסבול תקחי כדור שזה כואב.
אני מקווה שאת מקבלת פיזיוטרפיה...לי הלך בפעם השניה חודשיים אשפוז..שבועיים בבית חולים ו 6 שבועות בשיקום שזה היה סיוט.הטחפול היה מעולה מכל הבחינות אבל הייתי בדיכאון מהמצב .בפעם הראשונה היה דיי מהר אבל לא היה לי שיקום אלה בא פיזיוטרפיסט הביתה שזה לא אותו הדבר.
בקשר לזיכרון זה גם עניין של גיל..לכן אני שמה פתקים על המקרר של תשלומים ותאריכי בדיקות עם יש.אחרת אשכח..לפעמים בורחות לי המילים שאני רוצה לומר
ונזכרת רק לאחר זמן מה...

בוקר טוב

עוד מעט נאוה ואני נצא מהבית וניסע להוסטל, היה חג והסתיים סופסוף,
איסרו חג שמח לכולם

תודה
, בריאות
, בריאות , בריאות , בריאות ,
,

לכל מי שאיחל לי החלמה מהירה ובריאות.
באשר לזכרון , מצד אחד , כבר בערב אני מכינה סדור עבודה ליום המחרת . מה שצריך לעשות, לטלפן , לנסוע , ומניחה במקום בולט , כך שלא אוכל לפספס. דברים שצריך לקחת כשיוצאת מהבית , תולה , אם אפשר, על ידית הדלת , ואם צריכה להוצא מהמקרר, משאירה פתק גדול , דף שלם , עם כיתוביות , שאזכור שצריך לקחת . מצד שני , קורה , ולא אחת , ששוכחת לקחת את רשימת הקניות לסופר .
הדסה , אני לא רוצה לפזר מלח על הפצעים הפתוחים אבל , כדאי שתפנימי ותשלימי עם העובדה שאביך כבר אדם מאוד מבוגר והוא בודאי יודע שכל הרכבות נוסעות רק לכיוון אחד . טוב שמדבר על מה שמעבר , ונותן הוראות מה ואיך לעשות אחרי 120, והכי ,הכי חשוב שיכתוב צוואה, צוואה חוקית חתומה ע"י עו"ד ,ו 2 עדים מונעת מלחמות משפחתיות אחרי 120 , והיו דברים מעולם . מאחלת הרבה הרבה בריאות לאביך ,
גם שפע בריאות ליעל"י ולנאווה .
שולחת לכם רכבת של בריאות , מי שמרגיש שחסר לו , יכול לקטוף כשהרכבת מגיעה לתחנה שלו , תמר .
&nbsp

למעלה