בוקר טוב וי(ו)|ם נחמד..

ju100

New member
בוקר טוב וי(ו)|ם נחמד..../images/Emo41.gif

טרם הצצתי בחלון.. האם יש
?.. אבל הבוקר בהחלט ארד לים..

טומי*

New member
../images/Emo124.gif הרחצה בים מסוכנת ../images/Emo70.gif

כך נאמר בסוף החדשות של 10 אז בבקשה ממך לא להכנס למים!
שבת שלום!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifכך נאמר כבר כ3 שבועות

מישהו יכול להסביר מה קורה? למה מזג האוויר השתגע?

עב

New member
ככה זה באוגוסט

אבל כל שנה כולם מתפלאים, כנראה שהזיכרון שלנו נדפק. בילדותי אמי התלוננה שדווקא בחופש הגדול הים סוער! באמת חוסר התחשבות מזעזע! אז נסתפק בישיבה על החוף ומי שקרוב לים (כמו שאתם מבינים החוף שלי רחוק מאוד) יוכל לראות הגלים

evike

Well-known member
מנהל
נכון, אבל לא זכור לי שלושה שבועות

ברציפות, שהחזאים מזהירים מפני הרחצה בים התיכון. אפילו לא בחוף מסוים, אלא בכולו. ואגב, כשהייתי ילדה וגם נערה, (מתי זה היה?) היינו נוסעות לים עם הסעה מיוחדת 3 פעמים בשבוע בכל 2 חודשי החופש הגדול. אז לא היו קייטנות, בכל אופן לא אצלינו, ואימי ז"ל נסעה נסעה עד שנה לפני פטירתה (בגיל 86), גם מעבר לחודשיים, עם אוטובוס. ומעולם לא זכור לי ים סוער כ"כ הרבה זמן רצוף, אלא רק מידי פעם. להפך, לא פעם היא חזרה כולה נפעמת מהים הנפלא שהיה.

טומי*

New member
יש לי הרגשה שה"בעיה" בנו..

א...הכוח סבל שלנו פוחת מדי שנה....גם הסבלנות נראה לי ב...הגיל שלנו כנראה שיש גם לכך השפעה לא קטנה.

ju100

New member
188..בים הייתי..../images/Emo41.gif

וגם חזרתי.. אפילו ארוחת צוחריים הכנתי.. ועכשיו לישון.. מסוכן לא פחות.. תודה לכל הדואגים..המזהירים.. בייייייייי

ברק 188

New member
נרגענו בת גלים חזרה,ובנות ירושלים?

חזרתם כבר מחוף הים שלכם? היום אני בחוף מבטחיים בבית. למרות שכתבה "במקום" איזור ראשל"צ (יש אפילו מפה)הבית שלי אמור לקרוס במקרה של רעידת אדמה בדרגה 7 בסולם "הרעידות" בתים שהקמו לפני 78 באזור בני 3-4 קומות יקרסו אז אני לא רועד ונשארתי בבית, עב אני מניח שפה תבוא תגובתך על מצב הבניה בארץ. בנתיים באו נחייה את היום...מחר?

למעלה