|בוקר טוב ומבורך לכל החברות היקרות שיהיה לכולן יום שמח ומאושר עם כל טוב והמשך גלישה נעימה ומהנה
ע עובדת בית חולים New member 18/11/07 #1 |בוקר טוב ומבורך לכל החברות היקרות ../images/Emo24.gif שיהיה לכולן יום שמח ומאושר עם כל טוב והמשך גלישה נעימה ומהנה
|בוקר טוב ומבורך לכל החברות היקרות ../images/Emo24.gif שיהיה לכולן יום שמח ומאושר עם כל טוב והמשך גלישה נעימה ומהנה
ח חגיתל2 New member 18/11/07 #3 בוקר טוב עוד מעט אני הולכת ליום הולדת של הבן והבת בני ה - 5 ורבע ו- 4. לגדול היה יום הולדת באלול, ורק היום אנחנו עושים לו ביחד עם בת ה-4 שלי.
בוקר טוב עוד מעט אני הולכת ליום הולדת של הבן והבת בני ה - 5 ורבע ו- 4. לגדול היה יום הולדת באלול, ורק היום אנחנו עושים לו ביחד עם בת ה-4 שלי.
ש שיינה21 New member 18/11/07 #4 תמיד טוב מאשר לעולם לא..... המון מזלטים ליילדייך...שיגדלו לתפארת...ותרויי מהם רק נחת וכל טוב!!! /tapuzforum/images/emo140.gif
תמיד טוב מאשר לעולם לא..... המון מזלטים ליילדייך...שיגדלו לתפארת...ותרויי מהם רק נחת וכל טוב!!! /tapuzforum/images/emo140.gif
ע עובדת בית חולים New member 18/11/07 #5 הרבה מזל טוב לימי ההולדת של ילדיך../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שתרווי מהם תמיד מלא חופניים נחת ושיהיה לך גידול קל
הרבה מזל טוב לימי ההולדת של ילדיך../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שתרווי מהם תמיד מלא חופניים נחת ושיהיה לך גידול קל