בוקר טוב ומבורך לכן חברות יקרת

בוקר טוב ומבורך לכן חברות יקרת ../images/Emo6.gif

מה שלומכן
אין אתן מרגישות
מה אתן רוצות שאספר לעצמי
במה אתן רוצות לשתף אותנו היום
שיהיה לכן יום נהדר ומקסים וכל טוב

../images/Emo42.gifבוקר נעים וטוב, מה מבשלים לשבת ?

אצלי - מרק עוף זך, אורז מלא, אפונה וגזר, ירקות ושרשים בתנור, שניצלים וחזה עוף בדבש (למי שלא אוכל שניצלים).

התפריט עדין לא מגובש סופית עדין מה שנראה:

מרק כתום ספגטי בלונייז אפונה ירוקה מבושלת שיפודים על מקלות קינמון בגריל. סלט שעועית

גם אצלי מרק כתום בתכנון

וזהו - בתכנון. כלומר, עוד לא תכננתי מה מעבר. האמת היא שגם עדיין לא עשינו קנייה של עופות וזה די מלחיץ אותי... שיפודים על מקלות קינמון - נשמע מעניין...

דרך אגב, כל מאכל על שיפודים מתקבל אצלנו

בשמחה. לעיתים אני מטגנת קוביות של נסיכת הנילוס כמו שניצל ואח"כ משחילה על שיפודים. הבנות, שרובן לא נוגעות בדג - טורפות את זה

אני אוהבת מאוד את הרעיונות איך להאכיל ילדים

דברים בריאים בצורה מושכת וטעימה גם עם בעיקרון הם לא אוהבים את המוצר הזה

בשמחה אתן לך את המתכון : קבבוני חזה עוף משופד

800 גרם חזה עוף טחון מקלות קינמון 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל לבן טחון 1 כפית תבלין לסטייק 2 כפות שמן זית 4 שיני שום כתושות אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים ביחד ומניחים את התערובת במקרר כדי שתתיצב. מחלקים את התערובת לעיגולים קטנים ומגלגלים סביב מקל קינמון ומכניסים למקרר לעוד שעה. צולים על מחבת גריל או בתנור בתבנית מעט משומנת בשמן זית כ- 10 דקות בחום של 180 מעלות.

איזה כיף לנו שאת מכינה לנו את השבת ../images/Emo6.gif

עם מנות מגוונות וטעימות
נכניס בעזרת ה' גם את המתכון הזה להודעות הממומלצות
|תודה רבה לך מאוד על המתכון הנהדר

מתכון למרק כתום:

6 גזרים 5 בטטות דלעת חותכים את הירקות הנ"ל מבשלים במים עד שהם מתרככים. מרסקים את הירקות ומתבלים במלח, קורט פלפל שחור ואגוז מוסקט..

ניסיתי להוסיף את ההודעה שמתחתך לפני

שהבאת את המתכון ועד שהבאתי את התמונה ועד שהייתי צריכה לשלוח את התגובה מחדש כי התפוז נתקע בינתיים הבאת את המתכון
ו
רבה לך מאוד על המתכון

אחרי הריסוק אני מוסיפה

מיכל שמנת מתוקה או ריצ`, מערבבת ומחזירה שוב לאש לרתיחה קלה.

mesby

New member
תיבול

את מתבלת רק לאחר הבישול? ניסית גם בלי אגוז מוסקט (פשוט אני לא השתמשתי אף פעם בו)?

למעלה