בוקר טוב ומבורך שיהיה לכולם. שאלה.

בוקר טוב ומבורך שיהיה לכולם. שאלה.

האם יש כאן מישהו שיש לו כרטיס קול למחשב? קיבלנו מחשב לבית והכרטיס הלך. האם מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה יחזקאל

נירה63

New member
ירושלמי יקר בוא רגע וקרא בבקשה..

קצת סבלנותתתתתתתתת בבקשה מימך. אתה כותב ומבקש וזה בסדר גמור, אבל תשמע אנשים לא יושבים כל היום ליד המחשב, אנשים בדרך כלל עובדים!!! אתה מכיר את זה שאנשים מתעוררים והולכים לעבוד למחיתם?? תסתכל מתי ביקשת וכמה שעות עברו ומיד אתה כותב..."אני מבין שאין אה?" תגיד לי באמת באמת, תשובה מהסוג הזה לדעתך מעודדת עזרה? או שרק מבריחה אנשים מימך? מה זאת אומרת אני מבין שאין אה?? מה זה ה- אה הזה שלך?? עיצה ידידותית, קח אויר הרים של ירושלים... תנשום עמוק עמוק והמתן בסבלנות...אם יהיה ישמחו לעזור לך, אבל חכה כמה שעות , ימים...ובעיקר נסה גישה אחרת....אולי יצליח , מה אתה אומר??

צודקת

אני יודע שאני לפעמים חסר סבלנות ואני צריך לעבוד על זה. ואני מודה לך על זה שאת ``מחנכת`` אותי. תודה

נירה63

New member
ירושלמי יקר שמע, באמת עם היד על הלב...

לא באה לחנך אף אחד, גם אם לעיתים זה נשמע כך...ממש לא. אני בדיעה שאיש איש לפי אמונתו ודרכו יחיה אבל לפעמים מהצד זה נראה לא טוב...ממליצה, לא מחנכת, ממש לא. בסך הכל כן רוצה שתקבל מה שאתה מבקש, אז קצת קצת בגישה אחרת. לגבי כרטיס למחשב עוד המלצה, כתוב מסר אישי אל אוזריס, הוא איש יקר מאוד מאוד מאוד וברר איתו אולי אולי לפעמים יש לו לעזור בנושא המחשבים. הוא איש יקר ומדהים.

0ziris

New member
ירושלמי -קיבלתי את המסר - אענה כשייתאפשר לי

ערב נעים

0ziris

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

למעלה