בוקר טוב ומזל טוב לעידית האדומה

בוקר טוב ומזל טוב לעידית האדומה

מגיע לך, אין ספק. כל הכבוד. ושוב תודה על הפרק שהקדשת לנו היום בעלילות טלטול. 5 ימים לסוף!!! גם אנחנו נירשם לחוג ג'ודו או קאראטה כשיסתיים הסיפור והרופא יאשר לנו לחזור לפעילות גופנית. במשך 4 שנים טל עשה התעמלות טיפולית מכוונת בסטודיו מרכז איילון, אצל ד"ר אלברטו איילון מומחה ברפואת ספורט. זה היה בקבוצה וזה היה נהדר. זה עזר לו מאוד, אבל לא ביטל את הניתוח שהוא נאלץ לעבור. אין ספק שאם הוא לא היה בקבוצה הזו, הרגל הייתה במצב גרוע בהרבה. גוון, מסירה בפנייך את הכובע על הנחישות וההתמדה בבלט. בשבילי את הכי בלרינה שבעולם, גם אם יש כמה תנועות שקשה לך ואסור לך לעשות. היום אני מאחלת לעמית שלי שתצליח ותחזור עם מדליה מאליפות בתי הספר של גוש דן. היא מייצגת את בית הספר שלה בקפיצה לרוחק. אלופה אמיתית. בוקר מצוין לכולם, הולכת לעבוד, יעל

בוקר טוב../images/Emo13.gif

מה שלומכם?, איזה נעים בחוץ, אה??? על הבוקר ירדתי למטה לגינה עם תמיר כדי שיטעם קצת שמש כדי לא לפספס. הוא נהנה ואני, גם (בחיים שלי לא חשבתי שאהנה כ"כ לראות מישהו מתנדנד על נדנדה.. שיהיה לכולם בוקר טוב מה שלומכם? ואיך מתקדמת הספירה לאחור, טל מרוצה?, אופטימי?, אני מקווה מה לגבי המאמר המשותף, אולי פספסתי משהו כי לא הספקתי לקרוא את ההודעות שעברו? מחזיקה באמת אצבעות לעמית. יום נעים לכולם אורית

רחליקה1

New member
עידיתי, פיספסתי משהו,

טוב, לא הייתי כמה ימים, מה החדשות? ועל מה מזל טוב?

צוהוריים טובים לכולם

אפשר לכתוב כמה אושרי מקסים? טוב אז הוא ממש ממי! הוא מתהפך לו מצד לצד ומביא לעצמו דברים. איזה מותק. אני מתחילה לתרגם חלקים מהחוברת הגדולה עם כל החומר לגבי השיטה של פונזטי וגם אבקש לפרסם הכל כאן בפורום. חוץ מיזה תוך יום-יומיים יהיו מוכנים תרגומי הקבצים מהאתר של פונזטי. מאוד מעניין! כך שאני מאמניה שתוך שבוע תהיה לי ההתחלה של המאמר שלנו, אבל כולם מוזמנים להתחיל גם. יום טוב עידית

../images/Emo29.gif ערב טוב לכולם

ונפתח בהשתפכות - כל פעם שאני נכנסת, במיוחד אם זה אחרי יותר מכמה שעות, אני מרגישה כמו מישהי שחוזרת הביתה. ממש
וירטואלי נעים וחמים יצרנו לנו כאן
יעל - 5 ימים !!! איזה אושר ובהצלחה לעמית המקסימה
עידית -
לא סתם את אדומה. למי שלא יודע - אדום פרושו שחבר הפורום הוא בעל ידע ותורם רבות לפורום. ואיך שעידית עונה על הקריטריונים האלו... רחלי - מה שלום מתן? ואיך אמא שלה מרגישה ? גוון - כמה מרגש לקרוא על שעור הבלט שלך. שוורץ - מה שלום יותם? הסיפור שלך היה ממש מרגיז. רק לחשוב ששרטו את המתוק. אורית - חבל שאנחנו לא גרות קרוב יותר. היינו יוצאות לגינה ותמיר ועמית בטוח היו נהנים יחד. ולכולם - לילה טוב ושקט

למעלה