בוקר טוב ומקסים ומחויך ליום ראשון בשבוע !

בוקר טוב ומקסים ומחויך ליום ראשון בשבוע !

השבוע יהיה מזג אוויר מקסים ,שימשי ונעים
שיהיה לנו את כל הטוב שבעולם - מעלה אדומים העיר שלנו

בוקר מעולה.

שיהיה לכולכם שבוע מקסים וכיפי, מקווים שהכל יסתדר אם האנאפוליס הזה ועם שביתת המורים כמובן (אני מתגעגעת לכיתה שלי
) ועם המחויבות האישית ועם הבגרויות של תלמידי התיכון ועם בעיית הרעב העולמית ועם ההתחמממות הגלובלית. טוב בקיצור, הבנתם. שבוע נפלא

skaramoosh

New member
שבוע נהדר ../images/Emo13.gif

השבוע אני סוף סוך הולכת להוציא את האף מהבית. היום- בשעה 9 היה מתמטיקה, בשעה 6 יהיה לי שיעור פרטי ביום שלישי אני הולכת לאנגלית בבית ספר ובערב לאירובי עם חלי ביום חמישי אני שוב אלך לאירובי אלו לא בדיוק הפעילויות האהובות עלי, אבל אני לכ כך מאושרת שאני הולכת לצאת קצת מהחדר

מה יש לימודים?

רק אני לא יודעת על זה? את יכולה בבקשה לשלוחל לי או לפרסם פה מה לומדים ומתי? זה יעזור מאוד. תודה מראש.

ZiV GiLbOa

New member
בוקר נפלא!!

אני מרגיש שהיום יהיה יום טוב!! כמה עדכונים: - המשלחת הישראלית לועידת אנאפוליס המריאה בלילה וצריכה להגיע היום. אנאפוליס היא עיר הבירה של מרילנד. - שוב אנאפוליס- הועידה תחל מחר ועידת הפסגה (שבה ישתתפו אולמרט, ג'ורג' בוש ואבו-מאזן) תתקיים ביום שלישי. - היום הוגש כתב אישום נגד 6 נערים ערבים שאנסו על פי כתב האישום 2 בנות בגיל 16 לפני שבועיים. תך כדי המעשים הטיחו הערבים בבנות קללות גזעניות כמו "יהודייה מסריחה" (מה אומר ומה אגיד?! מי פה באמת המסריח?) - אתמול אמרה יולי תמיר שהוגשה התקדמות במו"מ בין המורים לאוצר לחינוך. היום בערב יחודשו הדיונים בינם לבין עצמם. נקווה לטוב. - אנחנו בקטנה- לאחר רעידת האדמה שהייתה בישראל בליל שישי אתמול הייתה רעידת אדמה באינדונזיה בעצה של 6.2 בסולם ריכטר. כהגדרה- בינוני עד חזק. אני מזכיר- היום כמו כל יום המאנצ'יז פתוח בשבילכם ולמענכם- מחירים זולים ונוחים. היום אני ומאשה מוכרים. שעות פתיחה- 4 עד 7 בערב. שיהיה לכולנו יום יפה ועם בשורות טובות!!

למעלה