בוקר טוב ונהדר לכולם

בוקר טוב ונהדר לכולם

אתם מכירים את הבדיחה על שושנה שמספרת לבעלה "אתה יודע מוישה, פגשתי אתמול את חיותה והיא רזתה משהו משהו....." ואיך היא נראייית רזה ???????? שואל מוישה...... ש מ נ ה...... אתמול התלבשתי והרגשתי מה זה טוב.... המכנסיים שעוד לפני שבועיים נראו כמו קנדום - ישבו יפה... החולצה גדלה לה עוד קצת.......... וזה היה ממש כיף..... נסענו ל"סוף העולם - שמאלה" למצפה עזוז ופגשנו בחור מקסים ומוכשר לאללה אבל מה..... אוכל זה לא ממש השטח שלו והוא נראה לידי ממש אנורקסי... בסדר, מותר.......... אאא בבב ללל..........בלילה, (אחרי שבבוקר הייתי מה זה גאה בעצמי) הסתכלתי על עצמי (לא על הבגדים) במראה.. ופשוט נזכרתי בבדיחה......... טוב, אני לא נכנסת לדיכאון מהענין... ואולי אפילו קיבלתי עוד מוטיבציה... אז לכולנו יום מוצלח ונהדר אורית

שלגיה**

New member
נהדר אורית ../images/Emo45.gif

אני כל כך יודעת על מה את מדברת גם לי יש תחושה כזו עם מכנסיים שלא עלו עליי בשנה האחרונה. העיקר שנחווה עוד תחושות כאלה ושהמכנסיים שצמודים עלינו עכשיו יהיו גדולים מאד עלינו. בהצלחה ושבוע טוב ומוצלח (ושקט אצלך בישוב) שלגיה

הדרומי*

New member
אורית אני רק מרחם על ה"חמור ואולי

זה היה בכלל הגמל ? הו שבכלל זה היה טיול גיפי´ם בעזוז. בכול מקרה מליון מזל טובים להחלפת סוגי המכנסים ושרק לא יפשתו את הרגל בשילב ?{צוחק " יום טוב שבוע שקט לך

הי דרומי

את החמורים רק ראינו כי הגענו אליהם רק ב - 1600 ועל הגמלים שמענו סיפורים.. ואת האווזה שהיתה הפחדנו והחתולה הג´ינג´ית ממש נדבקה אלינו............ אבל ראיתי את התנור של ז´יל (והרי קרמיקה זה תחומי) וראיתי את "אחי" המאמץ (שצעיר ממני ב- 16 שנים) ןהתלהבתי מהיצירתיות שלו ואהבתי את ההזרקות.......... אבל לא נראה לי שגם אם הייתי צעירה ב-20 שנה הייתי רוצה לחיות ככה... זה עבר את הגבול אצלי.... בני בן ה-11 התלהב נורא ורוצה לגור שם..... טוב, אולי נשלח אותו מדי פעם בחופשים... דרומי..ונעבור אליך. במידה ואני צודקת.. אז הלכת לבדיקות ווווווווווווו............... מה קורה איתך??????????? איך אתה מרגיש מה אמר הצילום.... אני מקווה שהכל הכל בסיידר....... ו.. כן, אצלנו ב י נ ת י י ם שקט (והלוואי שככה יהיה בכל הארץ.

הדרומי*

New member
../images/Emo68.gif לאורית א.ס כן שמעתי על

זאתי שעובדת בכדרות ויש להם גם נדמה לי מטע של זיתים? ואולי גם ועוד פעם נדמה לי איזה כרם גפנים קטן שם? תגידי מה מביאים למקום כזה ? אבקת חשמל חחחחייייי ולענינינו אנו ככה בסוף החודש יש לי צילום ושט קיבה בב"ש ועד אז השם ישמור
הורדתי את השוקולדים פשוט לא מכניס את זה לבית יותר גמרנו עכשיו אני בגמילה של שוקולד
ומה לגבי את מצאת מקום ברכה משהו ? אז יום טוב ושימשיך לסרור באזורכם אנששלה
ממני
הדרומי

../images/Emo18.gif |אוכל ../images/Emo48.gif ו - ../images/Emo56.gif

זה מה שלוקחים כשנוסעים לעזוז....... כי את ה -
ה"ילדים" הכינו לבד וגם את הפיתות. לגבי בריכה - עוד לא ממש חיפשתי ואני ממש בטלנית בעניין... אני צריכה לבדוק גם אם יש התעמלות במימ בבריכה של שער הנגב כי הילהים שלי מתאמנים שם... ואולי יהיה גם למבוגרים... אנחנו בינתיים טפוטפוטפוטפוטפו
(עוד יגידו שאני מאמינה באמונות טפלות)ממש בסדר. יום נעים

הדרומי*

New member
נכוןן פתחו בשער הנגב משהו חדש ../images/Emo60.gif

וזה כולל ברכה איזה קומפלקס כזה אז בלי אצלנות ולמען חיטוב הגוף והנשמה בדקי לך שם וגם בקנטרי קלאב באשקלון כי לשם יש לכם כביש קיצור חדש נכון. {כביש עוקף מחסום ארז . בהצלחה

הי לדרומי

ניסיתי לשלוח דואל אבל אני לא מצליחה אז.....מאיפה אתה מכיר כל כך טוב את אזורנו???????????????????????????????????????????????????? או שאולי אתה בכלל מכאן ו.....אני לא ידעתי....... בכל מקרה ..... תעשה חיים באילת גם בשבילי.... מהפעם האחרונה שהיינו שם יש לי ילד בן 6.5 ואני מתה על אילת רק שלא יוצא להגיע... ובמקום אלגאוצ´ו - למנדיס............... יאללה..... תהנה.......

הדרומי*

New member
יקרתי אני אומר לך שעים אחרי אילת

יש תוצאה כזו יפה אז למה לא לנסוע לצפון ואז בטח גם אחרי ? היה עוד תוצאה יפה רעיון לא?{צוחק}

למעלה