בוקר טוב ונעים לכולם

פנינוש

New member
בוקר טוב ונעים לכולם ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתם מרגישים בטוב. פשוט יש כאן דממת אלחוט.|חללית היכן נעלמו האנשים|
האם הם ישנים
או שיצאו בעקבות הגשם לחפש חלמוניות .
|פרח מאחלת לכולם שבת של כייף ובקשה לליה השמיעי קול.סדגש|
|

הי פנינוש.... ../images/Emo22.gif

נראה לי שאצל כולם עדיין ה-
זורח וכולם עדיין ב-
אדיר. ומי שלא בטח עסוק ב -
ואולי גם ה -
של אחרי.................... או אולי יצאו החוצה עם ה -
, ה-
, או עם הילדים
למגרש ה -
. טוב, סתם התעוררתי רק לא מזמן אחרי כל השבוע האחרון ההה מממ טטט ווו ררר ףףף אז שבת שלום לכולם. ובוקר טוב מאוחר....

פנינוש

New member
בוקר טוב אורית ../images/Emo42.gif

מה נשמע אצלך? הכל בסדר האם רגוע פשוט אני לא מחוברת למדייה. מאחלת לך יום נפלא ותמשיכו לשמור לנו על המדינה .
אביחיל

על ../images/Emo112.gif , ../images/Emo59.gif ,ושאר ../images/Emo121.gif

(רוחות קרב) לא שמענו עוד היום..... גם אנחנו התנתקנו לנו מהחדשות ועשינו כל מני תיקונים טרום חורפיים ב -
. והוצאנו עוד חומר כתוב על האינדיאנים לעבודה של הבן שלי.... ושיחקתי לי עם הבן השני שלי. ולשמור על ה -
ה-
וה-
ה-
וה -
שישמרו.

ברורי

New member
לפנינוש בוקר טוב!!!!!!!!! ../images/Emo39.gif

היי חמודה זאת אני ברוריה.שלחתי לך אתמול דואל ולא ענית לי.למה? הפרחה למעלה הוא החלמונית.

פנינוש

New member
היי ברוריה ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אני מצטערת למיטב זכרוני אני החזרתי אולי אני כבר מבולבלת ואתך הסליחה אם לא. החלמונית פשוט משגעת האם ראית אותה עכשיו אם לא צאי לך לשוח וחבקי אותה ממני . שלום ולהתראות אביחיל

lir42

New member
חמודה שלי

שמחתי לשוחח איתך בטלפון מקווה לראותך בקרוב אוהבת ומחבקת לירי

פנינוש

New member
לירוש ../images/Emo24.gif

גם אני שמחתי לשמוע אותך ואשמח עוד יותר כשנפגש . ולפי מה שאני מבינה זה קרוב מאוד ביום שישי הקרוב. עד אז המשך שבת נפלאה וכל טוב חמודה . מברוק על הירידה המתונה במשקל. צעד צעד ותגיעי לייעד הנכסף מלטפת בחום אביחיל

רוייקו

New member
חזרתי לפנות בוקר עם האהבה שלי ...

תשוש והרוס מרוב אהבה. רוב האנרגיות שלי זורמות לשם ולעבודה. כמעט ולא נישאר לי אנרגיות לשעורי בית שנותנים לנו. אני משלים 4 יחידות באנגלית בקורס אינטנסיבי וגם לומד מתמטיקה עם החבר הכי טוב שלי שעושה איתי את הלא יאומן. אני, רוייקו, עבדכם הנאמן, שלא הפקיע אף לא כיסא אחד מאז שיעורי חשבון, לומד מתמטיקה 3 יחידות. וואו. הייתם מאמינים ?? מי שישמע ביג דיל.. בההאאאא... אבל האמת ?? תוך חודשיים למדתי מה שלומדים שלוש שנים בתיכון. בחיי. פעמיים בשבוע, 10 דקות כל פעם, הוא מראה לי מה עושים ואיך והכל מתחיל לזוז. אין זמן לקישקושים. אני מתרגל. אז מי שצריך מורה למתמטיקה נדיר במיוחד באיזור ראשון והסביבה - יכול לשאול אותי. איך אפשר להפחית מעוצמת האהבה, תגידו, אה ?? אוףףף

פנינוש

New member
אהבה אהבה ,אבל מה עם הלימודים

שיהיה לך יום פורה בלימודים ובכל שטחי החיים

למעלה