בוקר טוב ונפלא לכולם

בוקר טוב ונפלא לכולם../images/Emo140.gif

כשאנו נתקלים בבעיה יש לנו אפשרות ללמוד ממנה או להתנגד לה."אין חכם כבעל ניסיון", "מה שלא הורג אותך מחשל אותך" אם נתנגד לשיעור שקיבלנו השיעור יחזור על עצמו עד שנלמד. נתקל ב-"אותה גברת בשינוי אדרת. אז זהו האמת שאצלי זה קרה בעבר כשהייתי מתקבלת לעבודה ולא אהבתי את המקום או שלא התחברתי לאנשים הייתי מתפטרת או שהיו מפטרים אותי. וכך זה נמשך שנים אותו סיפור. עד ששיניתי גישה לחיים ופתאום הכל הסתדר לטובה. מה איתכם? האם אתם מרגישים שיש מצבים שאתם נתקלים באותה גברת בשינוי אדרת בחייכם?

../images/Emo13.gif

למדתי שלכל אחד יש את הכלים שלו רק שאנו לא יודעים כיצד להשתמש בהם כמו שאני הייתי חסרת ביטחון,ביישנית ופחדנית מאנשים. עד שאני החלטתי לא לקחת ללב לעזור כמו שאני תמיד אוהבת ואם יורים אלי חץ מורעל פשוט להעיף אותו לכיוון אחר בלי שהוא יפגע בי כי אני שווה כמו כולם ואינני שונה מאף אחד אחר. כמובן שכל זה תהליך ארוך לא קל אך בכלל לא קשה. כי ברגע שמחליטים החלטה הולכים איתה עד הסוף רואים את המטרה הסופית בעיניים.

כל כך פשוט

כתבה לך בקצרה, הרבה דברים חכמים. אנשים יגיבו אלייך- איך שאת תתייחסי לעצמך. הסיבה שאת נפגעת מתגובתו של אדם אחר היא כנראה כי את לא מרגישה שלמה לחלוטין עם עצמך. חוץ מזה- צריך לדעת להציב גבולות בפני אנשים. הטעות שלי בחיי, הייתה מבלי לשים לב, לתת את הכוח שלי לאחרים. "היא יודעת טוב יותר" היא יותר מוכשרת". הייתי מקנאת. כי הרגשתי, חשבתי, שאני לא יכולה. הקטנתי את עצמי. ברגע שאדם בטוח בעצמו, אוהב את עצמו ומעריך את עצמו- אבל באמת- הוא יודע שהוא הכי טוב שהוא יכול להיות ביחס לעצמו. הייתי מציעה לעשות כמוני- לחקור על בטחון והערכה ואהבה עצמית. אבל יותר מזה- מישהו שחי בדיוק את התכונות האלו ב-ד-י-ו-ק בדרך שמרגישה לי נכונה ומתאימה, ולבדוק איך הוא עושה את זה- חשיבה. אמונות. הכל. בכלל הנוסחא להצלחה בחיים היא: 1. החליטי מה את רוצה- אבל בדיוק 2. החליטי למה. אנחנו חייבים מניע מספיק חזק כדי שנהיה מוכנים לעשות את העבודה למען התוצאה. 3. תפעלי. שוב ושוב ושוב, בהתאם לתוצאות- שני את הגישה. מתישהו- את תגיעי לתוצאה הרצויה. רוצה לקצר את התהליך? לכי למי שכבר מייצר בחייו את התוצאות האלו ולימדי ממנו. יש בך את כל מה שאת צריכה

GMjoy

New member
כן - קרה לי מלא פעמים במהלך השנה האחרונה.

נתקלתי בסוג הדברים שפחות רציתי שיקרו - והם קרו. זה לא היה חלק ממה שאני רוצה, אבל זה היה משהו שבזכותו קיבלתי המון שיעורים. בלי כל אלה - הייתי פחות בשל להתמודד עם כל מיני דברים - כמו שאני יודע להבין ולקבל היום. טוב, אצלי זה בנושא הזוגיות:) כמה מכם מכירים את הסיפור, וכמה מכם לא. ניסיתי המון דרכים לפגוש בזוגיות מתאימה, אבל כל פעם משהו התפקשש... שוב ושוב, אני ניתקלתי בהפך הגמור ממני. זה הגיע למקומות קיצוניים ולא נעימים עם עצמי. הגעתי לתחתית שלא הכרתי אף פעם. כמובן שלקח זמן, אבל קלטתי - והתחתית התקדמה מעלה ומעלה. הגעתי שוב לרמה המתאימה והרגילה שלי - אני פשוט מקבל את הכל בצורה שהיא. בסופו של דבר - אני מבין שאיני יכול להתווכח עם מה שקורה. זה קורה, כי זה צריך לקרות. אנחנו לא יודעים מה מצפה לנו מחר, ועזבו את הגישה שהכל אנחנו יוצרים. זה נכון, יוצרים - בהלך הרוח שלנו - כן, אבל לא הכל קורה ב-ד-י-ו-ק כפי שאנחנו מתכננים. או שזה קורה יותר טוב או שפחות טוב - הכל לפי התכנית שבורא עולם מכין לנו. פשוט דברים נמצאים בתהליכים שונים, ומה ש-כן אנחנו יוצרים, זה עימות עם עצמנו. סתם פותחים דלת לאנרגיה שלילית, ואז קשה לנו להתמקד בטוב. קשה לנו להיות עירניים למשהו - לדברים שאנחנו רוצים. והתוצאה כמובן שאנחנו מפספסים שוב ושוב את ההזדמנויות בקרובות מרוב חוסר המיקוד. א מה שכן מומלץ, זה להיות מוכנים לקבל הזדמנויות - הם בדרך... המשימה שלנו, זה להיות עירניים:)

למעלה