בוקר טוב ונפלא לכולם

אביחיל

New member
בוקר טוב ונפלא לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

גם אני התאכזבתי שלא שידרו את התכנית . אבל לא נורא סביר בוודאי שישדרו במועד אחר. בתקווה לימים טובים יותר . שיהיה לכולנו יום נפלא אביחיל

קרן_ס

New member
עם כל השעונים והתזכורות

שהכנתי לעצמי בקושי קמתי מהשינה, וכשראיתי שזה לא מתחיל (אבל הייתה לי עוד תקווה...) דחפתי קלטת לוידאו וחזרתי לישון. עכשיו אני מבינה שלא היה שידור של הסרט
איזו אכזבה

ronnymp

New member
למה לא היה אתמול ../images/Emo44.gif ../images/Emo35.gif

אני אתמול פשוט הלכתי לישון מוקדם -
הייתי סחוט אחרי יום לימודים (אני לומד פעם בשבוע) אבל כבר ראיתי את הסרט בעבר - ואפילו יש לי אותו איפושהו מוקלט וגם העברתי בזמנו עותקים מהסרט לכמה משתתפים מהפורום אז קיויתי שאחרי שידור הסרט אתמול - יהיה פה דיון עליו כמו שהיה אז - לפני שנה - בפורום הישן (ז"ל) של IOL . היה דיון ממש עמוק ונוקב בעקבות הסרט . אז למה בעצם הוא לא שודר אתמול
רוני

gal33

New member
כי שידרו במקום סרט על השבויים

בעקבות ההתפתחות שהיתה בעניינים בימים האחרונים והכרזתם כחללים שמקום קבורתם לא נודע.

היי אביחיל

האים ראית את הסרט בהקרנה הראשונה שלו לפני כשנה ? וחוץ מזה מה שלומך ומה חדש.? השידור יהיה ביום שני הבא. יום מקסים שיהיה לך.

אביחיל

New member
שלום וברכה לך ענקון חמוד ../images/Emo24.gif

ראיתי גם ראיתי ואשמח לראות שוב . אני כרגיל עייפה וחוץ מזה הכל בסדר. יורדת לבקר לבקר את רומי ביום ראשון באילת בתקווה שהיא שלא תעיף אותי בבעיטה מאילת. סתם צחקתי מקסימה כמותה לא יכולה לעשות דבר רע לאף אחד. שיהיה לך המשך יום נעים ולהתראות ביום חמישי ביי ו

למעלה