בוקר טוב ונפלא לכולם

yaeli4

New member
בוקר טוב ונפלא לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

היום אהיה עסוקה מאוד. עבודה, פסיכולוג של אור, פגישה בחוץ, חוג שחייה של קטנצ'יק ועוד. יכול להיות שאכנס מדי פעם אבל מעט ויכול להיות שאהיה רק בערב. שמרו לי על הבית החם שלנו. שיהיה יום טוב לכולם,

עלמה 3

New member
בוקר טוב עולם ונפלא לכולם ../images/Emo42.gif

יעלי, שיהיה יום נפלא מלא באהבה ובכל טוב
ולשאר יושבי הבית יום נפלא וקסום

b4icu

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

שלום אני פה כשבוע ורציתי להגיד לכם שזה עוזר. דווקא כמה מסרים אישיים ושיחות בטלפון היו מאוד מאירות. ממש תובנה. אז לכל הנשמות המורכבות שפה, הרבה תודה. אני מקווה שבדרכי שלי, יכלתי לתרום את שלי לטובת אחדים מכם. יום נפלא לכולכם. אתם אנשים טובים.

rolan

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif בוקר נפלא לכולם ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום מוצלח ונעים

*יערית

New member
כמעט תם ונשלם לו הבוקר../images/Emo42.gif

יעלי מחכה כבר לדיווח איך עבר הפגישה הראשונה עם ריצ'ארד..את האמת פסיכולוגים הם לא נוראיים ,ויש להם קסם מיוחד לצורך קבלת אמון,ושיתןף פעולה. אני מקווה שכך עבר לה...שכך היא הרגישה, בכל אופן מחכה לשמוע ממך
ולכולם כולם כולל כולם .....המשך יום נעים{אצלינו כמעט..אבל כמעט ירד גשם
}

maof

New member
בוקר טוב אנשושים../images/Emo42.gif

כמעט צהרים .....
המשך יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם מעוף

עלמה 3

New member
צהרים מצוניינים ... יעלי מה קורה |כ

איך היתה הפגישה עם ריצ'.... אנחנו במתח

yaeli4

New member
היא ברחה לו מהחדר../images/Emo10.gif

הגענו והיא הייתה מאוד רגועה. והיא נכנסה לחדר והוא באמת היה מאוד נחמד אליה, אבל היא התיישבה על הכורסא ואמרה לו שהיא לא רוצה להישאר. הוא ניסה לדבר אליה קצת והיה כל כך חביב ונעים, והיא אמרה לו, אל תיעלב, זה לא אישי נגדך, אתה נורא נחמד, אבל אני יוצאת מהחדר. וזהו. יצאה. קבעתי איתו ליום ה', לבד, בלעדיה. ונמשיך משם. הוא כמובן היה מאוד מתחשב ולא לקח תשלום עבור הפגישה המבוזבזת. זהו. חבל. לא כעסתי עליה. יצאנו וחיבקתי אותה והיא שאלה בעיניים דומעות,"אמא, את לא כועסת עליי? בטוח?" ואמרתי לו שלא ושאין לה מה לדאוג.

עלמה 3

New member
אוי, יעלי, טוב זה לא נורא אפשר

להבין את חששותיה.... טוב מאד ... שלא כעסת... יעלי, אבל את צריכה לומר לה (ואני מניחה שאמרת )מה מטרת הפגישות ושזה על מנת לתקן ולשפר ... אולי ? בעקבות מצבה עם אביה ... אולי היא הייתה מעדיפה לשוחח עם דמות ניקבית... אולי ? אל תרפי, תני לה לנוח ויתכן שזה יבוא ממנה בהמשך....

yaeli4

New member
להפך, התייעצתי המון, עלמה

ואמרו לי דווקא שדמות גברית זה משהו שהיא צריכה כי חסר לה משהו שאפשר לבטוח בו ולקבל ממנו חום והבנה. לכן הלכתי על דמות גברית והיא דווקא רצתה. הוא אמר לי, ברבע דקה שהיא חיכתה לי בחוץ כדי שנקבע את הפגישה ליום ה', שהיא משדרת שהיא רוצה אבל פוחדת. בהחלט יש לה נכונות, אבל יש בה גם פחד ומעצור מאוד גדול. אז אני בהחלט אניח לה. אבל אני אמשיך להיעזר בו וגם רגיעון יבוא לפגישות אבל לא באופן סדיר, כך הפסיכולוג ביקש. אני באופן קבוע, ורגיעות יבוא כשהפסיכולוג יבקש שיגיע.

rolan

New member
יעלי - אני גאה בך!!!

את יודעת מה? כתבת שאור שאלה אותך האם את כועסת עליה.... וענית לה שלא - צריך בשביל זה המון כוחות נפש, להצליח להפוך את הכעס למשהו חיובי. וואוווווו אני לא יודעת אם הייתי מחזיקה מעמד.

*יערית

New member
../images/Emo93.gifהיתה לי הרגשה...

שהיא בכל זאת תיתן צ'אנס ... יעלי אולי פסיכולוגית תעזור?אולי זה פחות יפחיד אותה? וזה משהו שלא צריך לייאש אותך,בסה"כ היא ישבה שם אפילו לשנייה היא צריכה לקבל על כך את התישבוחות ולומר לה שאת מקווה שהיא תשנה את דעתה..לאט לאט.. הדברים האלו לילד פגוע ומסוגר מפחידים, מישהו עלול להכנס להם לנבכי נשמתם...הם שמים חומות... לאט לאט יעלי באהבה פרגון ועידוד... ואני מאמינה ביכולות שלך

yaeli4

New member
יערית ורולן../images/Emo39.gif

יערית, כתבתי כבר לעלמה את הסיבה שדווקא גבר היה נראה עבורה טוב יותר. זה לא מייאש אותי. אין לי גם ברירה. אם אהיה מיואשת, זה יעזור? גם אני מקווה שזה ישתנה ושהיא תחשוב על זה. אבל אני לא מעלה את זה כרגע. רולן, תודה על הפרגון, אבל לא הייתה בי טיפת כעס עליה. הבנתי את המצוקה והלחץ שלה והנחתי לעניין. להפך, חיבקתי אותה כל כך חזק ואמרתי לה שאני רק רוצה שיהיה לה טוב והיא אמרה לי שהיא נורא אוהבת אותי. לפחות היא יודעת שאני רוצה לעזור לה ושאני הולכת אליו (לפסיכולוג) כי איכפת לי ואני רוצה לשנות דברים ולהקל עליה. תודה לכן,

b4icu

New member
פתגם עתיק ../images/Emo28.gif

אומר שאפשר להביא את הסוס לשוקת, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות...

1נתי 1

New member
עוד יגיע היום.......

נראה לי שעוד יגיע היום בו אור תצטרף אליך הפגישה הראשונה אולי הפחידה אותה המשיכי לספר לה על כל פגישה ופגישה והשאירי לה את האופציה להצטרף כ"שיבוא לה" ואולי- היא רצתה לשבת עם ריצארד לבד? אולי עצם נוכחותך הוא שהפריע לה להיפתח ולכן ברחה? אולי תיזרקי לה גם את האופציה הזאת? בהצלחה

מצטרפת לנתי

יעלי , יש עוד דבר אחד,ילדים עדין מרגישים שאם הם הולכים לפסיכו..הם לא שווים ויש להם בעיות או הם לא בסדר,אולי כשאת תקבלי הדרכה אור תראה שזה בכלל לא נורא ואולי אפילו כיף שיש מי שמקשיב רק לך ויחד עולים על דרך המלך. גם אני כמו רולן מצדיעה לך על היכולת לחבק את אור ולחזק אותה ,את ענקית

*יערית

New member
הפיתגם כבודו מונח במקומו

בהקשר לבהמות...אך אם תתיז בכל פעם מעט מים על פיו והוא ירגיש שהמים הם הדבר לו הוא זקוק, וזה מחייה אותו ומרווה אותו ..אני בטוחה שהוא יתחיל ללגום ואף ירצה יותר. הכל עיניין של גישה...דברים עושים בנועם בעיקביות ....ואולי תקבל תוצאה חיובית! המילה הכרח לא הוזכרה!

rolan

New member
יערית ונתי - אתן חכמות!

זהו בדיוק! גם אני חושבת כך (זה לא אומר שאני חכמה...) כן, יעלי תשתפי אותה, ספרי לה מה קורה שם, שתראה אותך תלמד ממך כמו עוד הרבה דברים אחרים, היא תספוג, תראה שזה בסדר, אולי תתרצה ביום מן הימים. שרק יהיה טוב

b4icu

New member
יערית, יערית ../images/Emo24.gif

שלום הכוונה הייתה לומר, שכאשר הסוס ירצה הוא ישתה (כמו שכתבת). לצערי, היינו בסרט עם הבן של זוגתי ושום דבר לא עזר. גם כאשר בא, ישב קפוץ וחיפש להבקיע במקומות שחשב לנכון. אם וכאשר הדברים יבואו מתוך רצון טוב גם האפקטיביות תהיה שונה. בפורום של לנדמרק, הם מתחילים בלשאול: מי שלא רוצה להיות פה, יכול לקבל את כל כספו חזרה למרות שיש על כך סעיף, שאומר שעליו לשלם חלק כהוצאות רישום וכו', ואני זוכר שהיו 3 (מתוך 170) שקמו ויצאו. הם עשו טעות גדולה. הבעיה היא, שהם לא יודעים זאת. רק אילו שנשארו ועברו את הפורום יודעים, מה ההם שיצאו - הפסידו.

למעלה