בוקר טוב וסוף שבוע מופלא לכולם ומחכים ומצפים. לשיר החדש של פבליטו היקר.
S saritbs New member 23/4/09 #1 בוקר טוב וסוף שבוע מופלא לכולם ומחכים ומצפים. לשיר החדש של פבליטו היקר.
S solenko New member 23/4/09 #2 סוף סוף מגיע סוף השבוע הארוך והמתיש הזה נקווה שגם השיר החדש של פבלו יגיע כבר , סופ"ש נעים לכולם .
א איתן דואק New member 24/4/09 #3 ערב טוב , בדיוק כמו שנגמר השבוע הזה כך גם יעברו הימים ויגיע השיר החדש , החברה עובדים קשה באולפן וגם היתה אזכרה לאבא של פבליטו ...לא רק לנו היה שבוע קשה , השבוע היה קשה לכל עם ישראל ...אבל בקרוב זה יגיע תראה כאן כמה החיים קשים וכל יום הוא מלחמת השרדות .
ערב טוב , בדיוק כמו שנגמר השבוע הזה כך גם יעברו הימים ויגיע השיר החדש , החברה עובדים קשה באולפן וגם היתה אזכרה לאבא של פבליטו ...לא רק לנו היה שבוע קשה , השבוע היה קשה לכל עם ישראל ...אבל בקרוב זה יגיע תראה כאן כמה החיים קשים וכל יום הוא מלחמת השרדות .
ש שמוליק דואק New member 25/4/09 #4 מסכן הדב.. קרע לי את הלב אני יכול ברשותך להעביר את זה לקומונה שלי ?
א איתן דואק New member 25/4/09 #5 בוקר טוב , בוודאי אין לי זכויות יוצרים ../images/Emo13.gif הגיע במייל ..תרגיש חופשי . אני עורך עכשיו סרט אחר ( האיחוד של פבליטו וסטלה מאריס באולפן השקוף ) עד הערב זה יהיה ביוטיוב .
בוקר טוב , בוודאי אין לי זכויות יוצרים ../images/Emo13.gif הגיע במייל ..תרגיש חופשי . אני עורך עכשיו סרט אחר ( האיחוד של פבליטו וסטלה מאריס באולפן השקוף ) עד הערב זה יהיה ביוטיוב .
א איתן דואק New member 25/4/09 #7 לצחוק זה טוב ובריא , לבריאות ../images/Emo13.gif אני רואה שאני צריך לבקר אצלך יותר ...אולי בקרוב אחרי שג'ורג' ישתחרר .
לצחוק זה טוב ובריא , לבריאות ../images/Emo13.gif אני רואה שאני צריך לבקר אצלך יותר ...אולי בקרוב אחרי שג'ורג' ישתחרר .
ש שמוליק דואק New member 26/4/09 #8 ג'ורג' משתחרר לקראת אמצע מאי ביולי דיסק כפול - אחד מתוך הופעה חיה מהשנה שעברה, והשני יכיל שירים חדשים. כמו כן הוא וג'ון מוס החליטו על הקמת פרוייקט משותף חדש
ג'ורג' משתחרר לקראת אמצע מאי ביולי דיסק כפול - אחד מתוך הופעה חיה מהשנה שעברה, והשני יכיל שירים חדשים. כמו כן הוא וג'ון מוס החליטו על הקמת פרוייקט משותף חדש
א איתן דואק New member 26/4/09 #9 האהבה הישנה מתעוררת שוב ? בשורות משמחות בהחלט , זה בדיוק מה שהוא צריך לעשות , נקווה לטוב .