בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם

בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם ../images/Emo28.gif

תהנו בשבת עם הילדים החיילים שבחופשה. אצלי הבן הגיע אתמול לרגילה ויהיה שבוע נחמד. שבת שלום

oshiko

New member
שבת שלום ../images/Emo48.gif

גם אצלי סופסוף אחרי שבועיים. נושא שלא מספיק הדגשנו עד עכשיו - הנהיגה בסופי שבוע. כשמגיעה סוף סוף היציאה יש לנו פסק זמן מהדאגות הקשורות לצבא - אבל מתחילים לדאוג לא פחות מן האוטו שנמצא לו/לה בידים. בבא"ח נח"ל התלבשו על הנושא. היתה השתלמות בנהיגה שכללה נהיגה בעזרת מדריך לנהיגה מונעת, ומצגת מזעזעת בנושא תאונות, שכללה צילומי אמת של תאונות והשלכותיהן. זה השפיע מאד חזק על הבן שלי והוא אומר שגם על החברים. כאבא דאגן ניצלתי היטב את תקופת החניכה בת חודשיים אחר קבלת הרישיון, עודדתי אותו לנהוג איתי הרבה ובמצבים שונים (לילה, גשם, בין עירוני) ונתתי דגשים. אני חושב שזה השפיע על יצירת נהג בוגר ואחראי. בתקופה הזאת, בכל יום ששי או מוצ"ש שהוא בבית (בשבת המכונית שלנו שובתת) הוא כמובן לוקח את האוטו לחברים (או חברה? בזה אני לא מתערב ...). לפני כל נסיעה אני חייב לאמר כמה דגשים. אני מעריץ אותו על כך שהוא מקשיב לי בסבלנות בכל פעם. לי זה משקיט את המצפון - לדעת שמצדי עשיתי את המקסימום. מקווה שגם אצלכם ינצלו את הטירונות או המסלול להשתלמות דומה. ממליץ לכם לנהוג כמוני בנושא הנהיגה. וכמובן - מאחל לכולם שגם מזה כולנו נצא בשלום.

למעלה