בוקר טוב וצבעוני

arielred

New member
בוקר טוב וצבעוני

שלום בנות, כתבתי הודעה והיא לא עלתה ואני מנסה להעלות שוב ... אז אם ייצא כפול עימכם הסליחה אני רוצה לשתף איתכן ברעיון שעלה לראשי מתוקף היותי חולת לקים וכל מה שקשור לפדיקור... מודה באשמה הרעיון הוא לפתוח חנות שתהיה כל כולה לקים, כלי מניקור,טיפוח הציפורן, החנות תהיה ללקוח הפרטי לא סיטונאות לקוסמטיקאיות ולא מקום שבאים לעשות בו מניקור. אלא חנות לרכישת "ציוד לשימוש בבית". השאלה שלי היא האם אתן הייתן הולכות לרכוש בחנות כזו? כאשר מדובר בחנות שתחזיק מוצרים איכותיים כמו OPI, אסי ושות... האם יש עוד מותגים של לקים חוץ מה לה צט, שיק, שאתן מכירות או משתמשות? וגם אני לא מכירה עוד לקים שהם עונים להגדרה מצויינים חוץ מ OPI ואסי שלא נמכרים עדיין בארץ. מישהי מכירה משהו כזה? ולסיום, האם יש כאן מישהי או מישהו שמייזם כזה יכול לעניין אותו אני אשמח שתהיו איתי בקשר במסרים תודה על שיתוף הפעולה

תולי01

New member
../images/Emo3.gifחנות לקים ../images/Emo3.gif

ברור שהייתי הולכת לשם ! לגבי לקנות - תלוי במחיר. בדומה לשיחות שהיו לנו לגבי נייל סטודיו, שמחזיקים OPI וקולור קלאב, או מדינה מילאנו שמחזיקים Essie - אם אפשר להשיג את זה במחיר שהוא זול משמעותית באינטרנט, כמעט אף אחת כאן לא תקנה בחנות. אם המחיר בחנות יהיה שווה למחיר באינטרנט, אפילו עם כמה שקלים בודדים יותר, הרבה מאיתנו יקנו בחנות, שלא לדבר על זה אם המחיר יהיה יותר זול
יש עוד המון חברות שלא נמכרות בארץ ושהייתי שמחה מאוד לראות אותן כאן והעיקרית היא צ'יינה גלייז ומעבר לזה יש את מיסה וזויה ועוד הרבה.....

Harlot

New member
בטח שהייתי קונה בחנות כזאת

אבל כמו שתולי אמרה - היא צריכה להתחרות במחירים שאני קונה ברשת. לא בהכרח להיות זולה יותר ממה שאני קונה באיביי, אבל פחות או יותר באותם מחירים. והמותגים שהייתי רוצה לראות בחנות כזאת הם צ'יינה גלייז, קולור קלאב, אסי, OPI, ניובר. (אסי ו OPI דווקא כן נמכרים בארץ, אבל הם עולים 60 ש"ח. אלה לא מחירים שאני אהיה מוכנה לשלם).

arielred

New member
תודה רבה על התגובות

נכנסתי ל china-glaze , קולור קלאב, ניובר לא הכרתי קודם בהחלט נראים שווווויייים :) נראה לי שאני אבדוק אותם מקרוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד, תודה רבה ואם יש למישהי עוד משהו להוסיף או לכוון אני מאוד אשמח לשמוע וללמוד תודה רבה

Harlot

New member
סוף סוף מישהו רואה את הפוטנציאל הכלכלי

של הפורום הזה. ישר כוח! אני ממש ממש בעד. אם תחליטי לפתוח חנות כזאת עם מחירים טובים, את יכולה להיות בטוחה שיהיו לך המון לקוחות מפה. הבלוג שלי גם יפרגן בכיף.

LullaBelle

New member
מה זה הולכת? רצה!

הייתי מתה לחנות כזאת. למען האמת, גם בעלי היה מת שתהיה חנות כזאת, זה היה פותר לו הרבה פעמים את בעיית ה"מה אני מביא לאישתי במתנה" - הולך קונה גיפט כארד, ושלום על ישראל.

רעיון נפלא

ובהחלט שהייתי נוסעת במיוחד וקונה, גם במחיר מעט יותר גבוה מאיביי ( פוביית הזמנות בנט לפניכן ) הלוואי ובמהרה בימנו וכדאי לחשוב על מקום בעל נגישות גבוה גם לצפוניות/דרומיות/ירושלמיות ושאר הפזורות הלא תל-אביביות

iefrat

New member
רעיון נפלא אבל

יש גם את הכיף של קניות מזדמנות, לק במבצע פה, לק פושט בצבע מדליק, או סתם על אם הדרך. אין ספק שלרכז את הלקים של כל החברות ה"שוות" והאביזרים שלהם ישרת את הלקלקניות אבל מיקום? ומחירים משתלמים זה המפתח. ג'ייד - לקים שלא התלהבתי מהם עשו מבצע פצצה 10 ש"ח והם מכרו!!!! רובנו ניסינו וגם הופתענו לטובה מחלקם...

קניות מזדמנות בכיף

אבל לצערי ההזדמנויות לא תמיד מתואמות לתאבון הבלתי פוסק או נשלט לעוד ועוד...... כל כך הרבה פעמים הייתי בסניפי סופר/ניו פארם ואפריל ולא מצאתי משהו שיתחשק לי לקחת אותו הביתה אשמח למיפוי של איפה קונים מה ( ובאיזה מחיר ) באזור חיפה בעיקר

PeachGirl

New member
בהחלט מיזם משובח

ובמידה והוא ייצא לפועל- אני בטוחה שבנות פורום זה, ואף בנות אחרות שאני מכירה שמשלמות היום בארץ את המחירים המטורפים שלוקחים לבקבוק יגיעו בהמונים. הרי ניילסטודיו מוכרים את הלק במחיר של 33 ש"ח לקוסמטיקאיות וכו' ואני בטוחה שהם לא מפסידים מהעניין. חוץ מזה- בטח תמיד נפגוש שם מישהי מהפורום=]

arielred

New member
בנות חביבות קודם כל

באמת תודה על המידע והטיפים. אני כמובן מאמינה שחנות קטנה ומטריפה מסוז זה יכולה להיות מעניינת ומרגשת. עכשיו אני רק צריכה לעזור אומץ וללכת על זה. אשוב לכאן עם שאלות ... ותהיות ... ואני מראש מודה על הסבלנות שלכן תודה וסופשבוע נפלא

Harlot

New member
עוד טיפ -

שהחנות תציע גם משלוחים למקומות שונים בארץ כדי לפתור את בעיית הלקוחות מהמקומות המרוחקים יותר. אל תהססי להתייעץ פה בכל שאלה ותהייה. בנות הפורום הן בדיוק קהל היעד שלך שיודע מה הוא רוצה. לקוחות כבר יש לך. עכשיו צריך רק חנות, אז קדימה!

arielred

New member
תודה,

לא חשבתי על משלוחים בהחלט נתתם לי הרבה רעיונות .... עכשיו רק צריך קצת אבקת אומץ

lilo4

New member
משלוחים זה רעיון מעולה!

ואם כבר משלוחים- אני מציעה בחום גם את הרעיון של אתר אינטרנט. שזה לדעתי מאסט לכל עסק היום- במקרה שלך גם בשביל לפרסם את עצמך ולמשוך קהל, וגם לדעתי אפשר להשתמש בפלטפורמה הזו ולבנות גם חנות מקוונת, ואז בנות שלא גרות באזור יוכלו לרכוש ממך, ואם למישהי מהן יזדמן להגיע לאזור הן יזכרו ויקפצו לבקר

רחלי ג

New member
../images/Emo45.gifבטח.הכל שאלה של מחיר.אני אקנה כמו שכתבו

לך לפני. למה לא? אנחנו היעד...

lilo4

New member
איזה קטע ../images/Emo8.gif

לאחרונה התחלתי גם לחשוב שהייתי מאוד שמחה לחנות "אלטרנטיבית" בכל התחום של איפור/לקים וכד', כי אני מאוד לא מרוצה מהפארמים/משביר לצרכן/אפריל וכו' מהרבה סיבות. ואז התחלתי לפנטז על להקים חנות כזו- כשהרעיון היה גם להביא מבחר של מותגים שאין בארץ, ולגבי מותגים שכן יש בארץ -להביא מבחר יותר גדול ולעדכן את הקולקציות, משהו שפשוט לא קורה
וכמובן לתת מחירים הוגנים יותר ממה שיש היום בשוק. ויותר חשוב מזה- לתת שירות ברמה אחרת, של חנות מקצועית ורצינית. ספציפית לגבי לקים- אני לא מהמכורות הכבדות, כרגע אני מסתפקת במבחר שיש בארץ ובעיקר מסתמכת על שיק/ג'ייד ומבצעים מזדמנים של אורלי למשל. באיזשהו שלב אני מניחה שימאס לי ואז אני אלך לחפש באינטרנט. כמו שנאמר מאוד נכון בשרשור, העניין של המחיר משחק פה תפקיד מאוד מאוד רציני. אם תוכלי למכור את הלקים במחירים הוגנים, אפילו אם זה פער של כמה שקלים יותר מהאינטרנט אני מאמינה שכן יהיו קונות, כי הרבה בנות לא רוצות או לא יודעות להזמין מהאינטרנט. קחי בחשבון שלמרות שהפורום כאן מאוד פעיל ויש כאן קהל חם ואוהד, אל תסתמכי רק על בנות הפורום, כי אנחנו לא מספיק בנות בשביל לבנות קהל לקוחות רציני שיחזיק חנות

LullaBelle

New member
../images/Emo45.gif בנושא השירות

בפארמים/משביר/אפריל כבר ממש בלתי אפשרי לקנות, כי לא נותנים לך לבחור בשקט. הדיילות עוטות עלייך כמו נץ על נבלה ולא נותנות רגע של שקט, רק מזמזמות באוזן על המבצע ההוא והפה והשם, ואולי תקחי את זה ואת צריכה את זה ותראי איזה דברים יש לי פה. בפעם האחרונה שיצא לי להיות בסופר פארם [לפני כמה ימים], היתי עם חברה, היינו צריכות כמה דברים, בעיקר בית מרקחת, על הדרך גם הצצנו בלקים והתחדשנו, וכל המסלול שלנו ממדף למדף, ממעבר למעבר, היה כמו ריצת מכשולים כדי לברוח מהדיילות. חברתי לקחה קרם הגנה והלכה לקחת משהו אחר, אז הדיילת משם רצה אחריה כמה מעברים כדי להראות לה עוד משהו, וכשחברתי סירבה ואמרה שכבר לקחה את מה שצריכה, הדיילת פשוט לא עזבה אותה - "אולי תציצי על זה, וזה יתאים לך, ואם לקחת את זה אז אז חייבת את זה"... את לא יכולה לעצור לרגע להציץ על מוצר מבלי שיעופו עלייך ולא יעזבו אותך בשקט. חויית קניה לא נעימה. ואללה, אם הייתה חנות כפי שתוארה פה בשרשור, ועם דיילות עוזרות ואדיבות, אבל לא נדבקות, שיודעות להגיש עזרה כשמבקשים אותה, אבל לא נדחפות ודוחפות - רק שם הייתי קונה. גם אם זה אומר לדחות סיפוקים ולקנות דברים רק פעם בחודש, כשאני עוברת בעזריאלי [נניח]. [אני באר שבעית.]

lilo4

New member
זה לא רק הקטע הזה

זו העובדה שרוב הדיילות פשוט לא מקצועיות. הן דוחפות מוצרים בלי שום קשר למציאות, תוך כדי שקרים וסיפורי אלף לילה ולילה. בגלל זה אני לא מתייעצת עם אף אחת מהן לעולם, אחרי שנכוויתי כמה פעמים. באופן דיי מוזר, הייתי פעם אחת בוואו עם אחותי, והייתה שם דיילת ממש נחמדה וממש מקצועית. אחותי רצתה לקחת כמה מוצרים, היא חיפשה משהו ספציפי ושאלה את הדיילת. זו מיד אמרה לה שהיא ממש ממש לא ממליצה לה על המוצר הזה, כי הוא פשוט לא מתאים לה. היא עברה איתה על רשימה של מוצרים, כשהיא עושה את המקסימום להתאים לה את מה שאחותי באמת צריכה [ולא את מה שמסתדר למוכרת בכיס מבחינת עמלות
] זה באמת היה מאורע נדיר.

foggy night

New member
זה רעיון מבורך

ועוד יותר מבורך אם החנות לא תהיה בתל אביב, גם כי יש שם אפשרויות לא מעטות וגם כי תל אביב לא נגישה לי - אני לא אסע לשם במיוחד בשביל לקים (אני חיפאית). הפירמות שציינו כאן הן מעולות ובנוסף, לדעתי חנות כזו צריכה גם להחזיק מותגים זולים ואיכותיים כמו שיק ואורלי. אורלי היום אפשר להשיג בסופר פארם, ואפילו צבעים חדשים, אבל צריך לעבור בכמה סניפים עד שמוצאים את מה שמחפשים, וברוב הסניפים המוכרות גם מעודדות לנסות את הלקים, מה שמרתיע לא פעם מקנייה. פירמות יוקרה שהייתי רוצה לראות בחנות כזו הן: צ'יינה גלייז, זויה ו- color club.

צונית

New member
חשבתי על זה הרבה...

הייתה תקופה שחשבתי על הרעיון די הרבה. אח"כ הבנתי שזה לא בדיוק משתלם ואז חשבתי על דוכן באוניברסיטאות/מכללות/קניונים וגם הרעיון הזה התמוסס לו אחרי שהתייעצתי עם אנשים והבנתי במה זה כרוך. זה נשמע טוב ויפה על הנייר אבל בפועל לא הרגשתי שיש למקום כזה הרבה סיכוי... כמובן שתל אביב זה המקום, כל אחת מאיתנו תשמח אם תהיה קרוב אליה לבית חנות כזו אבל זה לא ריאלי, המקום שבו תהיה הכי הרבה חשיפה ואופציה לרווח הוא תל אביב. הבעיה בחנות לקים היא שהיא פונה מלכתחילה רק לחצי מהשוק (נשים) ואז מהפלח הזה רק לנשים שאוהבות לקים, ומהפלח הזה רק לנשים שמוכנות לשלם כמה עשרות שקלים ללק. (לא מדברת על 60, יותר קרוב ל30. זה עדיין נחשב יקר לנשים רבות, במיוחד כשיש אופציות זולות כמו שיק ודומיו) אני לא אתחיל לחשב לך כמה לק יהיה צריך לעלות כדי שתרוויחי ממנו אבל רק תארי לך את ההוצאות - אישורים, מכס, מיסים מכל מיני סוגים, שכירות, עובדים וכו' וכו'. באמת מצטערת להיות הורסת שמחות
אבל אלה המסקנות שהגעתי אליהן לאחר מחשבה מרובה...

למעלה