בוקר טוב וצום מועיל לכולנו

טחג

New member
שניצלים בפיתה

זה מה שבעלי רוצה ולכן זה מה שיהיה. ולא - אני לא כזו אישה קטנה, פשוט הוא זה שממש צם בבית, ולכן אני מכינה בשבילו את מה שהוא אוהב.

שרונס21

New member
זום. יודעים מה-זה?

כמין דיסה אבל לא. הבנתם? משהו של תימנים. בלי בצק,תתפלאו.

נעמה92

New member
אצלנו

מרק אפונה ירקות מוקפצים לזניה חלבית עוגת אגוזים סלט ירקות ונראה מה עוד יהיה לי כח להכין

נעמה92

New member
ברור שכן

זה לא ממש ללחמש איך שיוצא הצום, בחמש נאכל עוגה עם קפה, ולקראת הערב נאכל את כל השאר

נשואה 00

New member
אשת חיל כל הכבוד

אני מכינה על בסיס מתוק חזה עוף בדבש ואגוזים וצימוקים גם כן מתוקים מעין טנזיה בגרסה מצומצמת ואורז ואני ובעלי נאכל רק בשעה מאוחרת יותר כדי לא להכביד

באמת כל הכבוד לך ../images/Emo70.gif

לא הייתי מעלה בדעתי להשקיע ככה סתם למשפחה ועוד ביום חול...

candy77091

New member
תמיד יש רעיונות.

עוגת גזר לפתיחת הצום. להזכירכם-אל תוכלו משהו כבד מייד בצאת הצום כי הקיבה לא אכלה יממה ולעכל בבת אחת כמות גדולה של אוכל לא קל ולא טוב בשבילה.(רופאים ממליצים על זה) אני מתחילה תמיד מתה עם עוגה ואח"כ ארוחת ערב.. זה הולך להיות ספגטי כתום-(יאמי אתמול אכלנו) עם נקניקיות או עוף..

איך יש לכם כח להכין?

אני רק אגיע הביתה לקראת צאת הצום וכשהוא יצא- פשוט אוכל מה שיש במקרר
אגב, אתם באמת מקפידים על מה שקנדי כתבה- כלומר לאכול בהתחלה משהו קל ורק אח"כ סעודה ממש? אני (וגם ככה היה אצל המשפחה שלי) ישר אוכלים סעודה. עד כה לא נצפו השפעות שליליות.

נעמה92

New member
אין לנו כח להכין, אבל חייבים :)

סתם האמת היא שזה צום קל,, ולפעמים יוצא לי שאני גם ככה לא אוכלת כ"F הרבה עד חמש- שש, קשה לי שאני לא שותה, אבל לא נורא, ואנחנו כן, אוכלים קודם עוגה ואח"כ סעודה, פשוט יותר נח לנו ככה, לא ניסנו אף- פעם משהו אחר

נעמה92

New member
בראש

של כל מי שרוצה לאכול, שהוא חייב להכין את האוכל :) וחצ"מ אם באמת אין לנו כח אז לא מכינים , אבל יש לי ב"ה

למעלה