בוקר טוב וקפוא

אתי@

New member
בוקר טוב וקפוא../images/Emo113.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני קפואה מקור הבית שלנו כ"כ קפוא שזה לא אנושי בכלל לישון ככה (אתם מכירים עוד מישהו שישן עם חרמונית
עכשיו אני כבר בעבודה אבל הקור חדר לי לעצמות ואני לא מצליחה להתחמם... הצילו

shelycat

New member
בוקר טוב ?!../images/Emo1.gif../images/Emo96.gif

אצלנו לא קפוא אבל כשבעלי בבית לאור חילוקי דעות לגבי חום/קור אני תמיד מגלה חלון פתוח שמסביר את הקור (וגם מכניס אותו).

אתי@

New member
לא לא לא, אז הקור אצלכם זה מושג

לגמרי שונה - כי אפילו רונן רעד מקור... היה קר כאילו שישנו בחוץ ולא בבית

shelycat

New member
ההגדרות לא שונות.....

קור אצלנו הוא אמיתי ומורגש, פשוט החצי השני שלי לא מרגיש אותו, בממוצע אפשר להלביש עליו חולצה ארוכה פעמים בשנה וכשנוסעים בחורף ללונדון ואז אין ספק שקר (הוא אפילו מסרב לסוע בחנוכה כי קר מידי-פעם קודמת שהיינו לפני קריסמס הוא טוען שהאוזניים ואף נפלו לו מקור). הבוקר הוא קם והגדיר את מזג האויר כנעים אני מיותר לציין עטופה מכל כיוון אפשרי, ואמש שקלתי כל חשיפת עור ברצינות ואפילו סרבתי לקום מהמיטה לכבות את האור.

shelycat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יעלי2

New member
זה לא במקרה. הלילה היה הקר ביותר

מתחילת החורף לפי החזאים. אצלנו הפוך היה בחוץ וישנו כמו תינוקים, אבל אחי (2.00מ´ גובה) ישן עם שמיכת צמר דקיקה ועוד שמיכונת על הרגליים ("בעיות" של אנשים גבוהים) ובאמצע הלילה הוא התעורר מהקור ונקש את שינייו עד ששם ידו על הפוך!

שירי71

New member
בוקר טוב, ושיהיה לך חם במהרה!

אנחנו כאן מזמן עם פוך ואתמול לראשונה פתחנו את התנור קמין כאן כי פשוט רעדתי מקור אבל סגרנו אותו ללילה כי לא ידענו אם אפשר... להשאירו כל הזמן או לא (החתולים ....) בכל מקרה אני מקווה שהשלת מעליך לאט לאט את החרמונית ושהשמש תתחיל לחמם אותך....

אתי@

New member
שירי - אני עם פוך 365 יום בשנה../images/Emo5.gif

היה לנו קר עם פוך וטרנינג עבה
הבית שלנו זה כמו אלסקה...
חייבים לעשות משהו עם הכיוון צפון הזה

הילית*

New member
אצלנו לי תמיד קר ולו תמיד חם

שתבינו- הוא יצא היום לעבודה כמו בכל יום עם חולצת טריקו קצרה. סוודרים זה בהחלט מחוץ לתחום אצלו...

שירי71

New member
אולי זה משהו אוניברסלי שגברים חם לה

ם תמיד ולנו קר??? חשבתי שזה רק אצלנו שלי כל הזמן הוא אומר איך זה שקררר לך כל הזמן, מה שגורם לי להתבייש לי בפינה ולחשוב שרשמית יש לי בעיה בחילוף החומרים... וכעת אני מבינה שזה משותף לפחות לנו כאן...

אתי@

New member
אני עדיין יושבת עם מעיל וכבר 11:31

לעומתי מסתובבים פה כמה גברברים עם טריקו... אין צדק בעולם

*שיר

New member
ואצלנו דווקא הפוך!! ../images/Emo67.gif

רוב הזמן קר לו ולי חם...

*שיר

New member
נכון, אבל זה לא תמיד ככה

אם יש טיפה רוח כשאנחנו מטיילים בחוץ, אני ישר אני קופאת מקור. אבל ככה, כשיושבים בבית, בדרך כלל לי יותר חם ממנו
מוזר, לא?!

kisses

New member
Good Morning Eti@../images/Emo24.gif

Dont forget that here in London it is more freezing then in Israel it is almost Cristmas Time and you Know what happnes in Cristmas

הילית*

New member
תאמיני לי שאני יודעת מזה לונדון

בתקופה הזאת. הייתי שם לפני שלוש או ארבע שנים באמצע החורף וקפאתי מקור. הרוח הייתה כ"כ חזקה שממש הרגשתי אותה בתוך העצמות שלי. שום קור שחוויתי בחיים שלי (גרתי בירושלים כמה שנים והייתי בחורף שעבא בפראג) לא ישווה לקור הזה... איך את שורדת בקור הזה בכלל?

למעלה