בוקר טוב וקריר. איפה כולן?

הגנובה

New member
אני פה... קר לי... הצנרת באמבטיה

התפוצצה... האינסטלטורים חופרים לי בראש עם פטיש האויר שלהם, ואני מנסה להתרכז במשהו - ללא הצלחה יתירה!!

מנופ

New member
לשלוח לך קצת מים חמים מפה?

הבעיה היא שבמשרד הקטן והצנוע שלי אין יותר מברז אחד שהמים שיוצאים ממנו הם קפואים, ולפני פתיחת הברז אני חושבת פעמיים האם כדאי לפתוח אותו. א

הגנובה

New member
בררררררררררר../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מלא מלא שמש בשמים סוף סוף יתחיל להתחמם קצת היום. גנובי יקירתי קבלי קצת
לעידוד ותחזקי מעמד. אני עסוקה עד מעל הראש היום ו מקווה להתפנות ולהתקשקש ולספר על עלילות גיסתי אתמול בסביבות הצהרים. נשיקות וחיבוקים חמים לבנתיים

בת ה י ם

New member
בוקר בא לעבווווודה

מזל שאני באה לכאן לנוח חחחחחחחח (סתם סתם סתם) בחיי שניסיתי לא להיות קטנונית באמת שהשתדלתי להיות רגועה אבל אני באמת לא מבינה איך גידלה 3 ילדים..... הגעתי אתמול ב 17:00 הביתה (תודה למע"צ) תוך 7 דקות שני הילדודס היו באמבטיה (מרוב לחץ..גם הגרביים התקלחו) העוגה מתערבבת לה במיקסר והוופ לתנור הבית מוכן למסדר כנ"ל גם הילדים. 18:10 חמותי הגיעה..... 18:11 דקות אנחנו בדרך לנחם חברה (
) 10:15 הגענו הבייתה שומו שמייייייים 2 ילדים ערים חושך בבית (ולא בגלל הפסקת חשמל) ערימת כלים שמיכות בסלון (כנראה לא שמעה שהמזגנים הגיעו לארצנו) ו ב ל א ג ן. מממממ "לא אכלנו את כל העוגה.....את יכולה לתת לי חתיכה לבוקר ??" 4 רגיעון......1 קפה חזק ו.......תפילה בלב.......קחו אותה ממני ב ב ק ש ה.

אורא

New member
בוקר קצת באיחור היום ../images/Emo42.gif

הבוס שלי טס בצהריים ולחוץ איימים.. ואני דווקא נהנתי אתמול בערב מאוד.
החבר יצא להיפגש עם חברים בערב הלך ב 19:30 חזר ב 22:00 ואני חגגתי. החלטתי שלא שוטפים את הבית לפני יום שישי. עשיתי מקלחת שעה במיים רותחים, וישבתי לראות סרט בטלוויזיה הטלפון לא צילצל והשקט עם עוגה טובה כוס נס קפה ולבד היה שווה זהב

מי התעורר ../images/Emo35.gifמואה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

ערה כבר מ 5:30 בבוקר. ולידיעתך !!!!!!!!!!!!! כל יום ...............(חוץ משבת) נכנסתי היום באיחור כי הייתי מלאה בעבודה והייתי חייבת לרוץ לבדיקות דם. אז.......
לך.

למעלה