בוקר טוב..ושאלה נוספת..

שי1

New member
בוקר טוב..ושאלה נוספת.. ../images/Emo116.gif

מה דעתכם על "פוסט מודרני" ? או סיגל שגב ??

אתי@

New member
אנחנו התחתנו לפני שבועיים וחצי

וסיגל צילמה אצלנו. קודם כל היא היתה אחלה במהלך החתונה, היתה נחמדה וחברמנית ושיתפה פעולה עם כל השטויות שלנו. היא צעירה ואנרגטית וזה ממש חשוב!!! סיגל צילמה הכל אבל בלי להפריע והיתה כמעט בלתי מורגשת. מצד שני היא תמיד היתה שם אם רצינו שהיא תצלם מישהו... התמונות יצאו מקסימות . היא מצלמת מהלב ומהבטן ורואים את זה בתמונות. הצילומים שלה אומנותיים אבל לא יותר מידי, כי זאת עדיין חתונה. היא לא מצלמת כמו סרט הודי (חתן וכלה מציצים מהשיח
), אלא תמונות יפות ומרגשות ומאוד עכשויות. הוידאו גם יצא ממש מוצלח (מצפיה חטופה, עדיין לא הספקנו להתעמק) והעריכה נראית כמו ב- MTV... פיצוץ!!! גם מבחינת שירות סיגל אחלה. הכל הולך די מהר, היא די גמישה ולא קטנונית וזה ממש חשוב. אני מאוד ממליצה על סיגל.

שי1

New member
נשמע נהדר... ../images/Emo126.gif

מי מצלם את הוידאו?? ואם אפשר שאלה נוספת..יש לה דילים קבועים או שניתן לבחור מה שרוצים..? תודה

אתי@

New member
אצלנו צילם בחור נחמד בשם מרק

אני יודעת שהיא עובדת עם צלם נוסף בשם דמיטרי. לגבי דילים, אני חושבת שאם אתה רוצה לעשות שינוי בדיל שהיא מציעה לך אז זה אפשרי. אנחנו עשינו כמה שינויים, אבל בדיעבד כדאי לקחת את הדיל שלה כמו שהיא מציעה, כי הוא מלא וממצה את כל מה שצריך.

שי1

New member
הצלם וידאו הוא מקצועי ?

מותר לשאול מה הדיל שהיא מציאה??

אתי@

New member
בטח שהצלם מיקצועי!!!

לגבי דילים עדיף שתיפגש איתה. בכלל מומלץ להיפגש איתה כי היא פשוט מקסימה. אין לי ספק שיש עוד צלמים שמצלמים יפה כמוה, אבל מה שאנחנו אהבנו אצלה זה את האישיות. היא גם בחורה נהדרת, גם מאוד מקצועית וגם ההתיחסות שלה לעבודה שלה היא מאוד מאוד רצינית. לא כולם כאלה... ואל תתנו למראה שלה להטעות אתכם - היא נראית בת 20 אבל היא לא!!!

שי1

New member
אנחנו כבר כמעט מיואשים מהצלמים

ולכן אשמח עם תוכלי לעזור לי בסכום שהיא גובה על מנת שנוכל לדעת עם היא בטטוח היכולת שלנו.. ושוב תודה על שיתוף הפעולה.

שי1

New member
ראינו כמה ולא הצלחנו לבחור..

זאת הבעיה שלנו עכשיו.

אתי@

New member
כמה שתראו יותר צלמים ככה יותר

תתבלבלו - אתם צריכים להחליט מתי ראיתם מספיק ואז להחליט. אנחנו ראינו 4 צלמים בלבד, 5 אולמות, DJ אחד, בר אחד... הכל לקחנו בקלילות. ברגע שמשהו מצא חן בעיננו לא ניסינו לחפש יותר טוב כי ידענו שאין לזה סוף. תמיד יהיה יותר טוב וצריך לדעת מה מספיק טוב בשבילנו. לדעתי הצנועה, בסוף כל הבחירות שלנו היו טובות.

nikit1

New member
אנחנו לקחנו את סיגל שגב, אמנם עוד

לא היתה החתונה אבל היא עושה רושם טוב מאד וכפי שאתה רואה יש גם המלצות כאן. היא נראית מאד מקצועית ונחמדה, אחת שגם כיף לדבר איתה ומבינה את הראש של הזוג. וכידוע, כימיה עם נותני השירות זה דבר מאד חשוב. בהצלחה!

למעלה