בוקר טוב - ושאלה קצרה

בוקר טוב - ושאלה קצרה

שוב שלום לכם לפני שבועיים בילבלתי לכם את הראש עם כל מיני דגמים של טראק ... לא לא טרם רכשתי אופניים אבל אני הולכת בקרוב לעוד חנות (אין לי מושג איזו לוקחים אותי ) לראות כל מיני דגמים נוספים והפעם של חברת GIANT להזכירכם אני רוצה לקנות אופניים שיוכלו לשמש אותי לרכיבות שונות , אבל בעיקר רוצה להתחיל לעשות טיולים כפי שרובכם עושים . אני רוכבת על אופניים שנים רבות און ואוף , ובשנה האחרונה עושה הרבה ספינינג וקצת רכיבה בחוץ ככה שהאופניים צריכות להיות טובות אבל לא בעשרות אלפיי שח התקציב הוא סביב ה2000 2500 שח .. דגמים/ המלצות שונות יתקבלו בברכה שוב תודה לכם ..

yoram232

New member
לא הבנתי

איך אנשים ננעלים על מותג מסויים לפני שהם מכירים את הדגמים. הצעה שלי,כפי שכתבו הרבה לפני בספרים ובפורומים: 1. לכי לחנות ובקשי אופניים לרכיבת מבחן. 2. קחי את האופניים האלה ותבדקי את ההתאמה ביניכם. 3. חזרי לחנות ותתייעצי עם המוכר לגבי מה שלא מתאים: אם להחליף דגם או חלקים. בשורה התחתונה,תבחרי משהו נוח ואח"כ תתעסקי באם התקציב משתלם. בעניין תקציב,יש לך מבחר גדול מאוד.

גם אני לא הבנתי

אז ככה לא ננעלתי על מותג מסויים , להיפך , ראיתי מלא אופניים בזמן האחרון , HARO MARIEDA MARIN TREK וכיוב..אני קודם כל צריכה שהאופניים יעשו לי את זה ויזואלית ומכיוון שלא מבינה בזה כל כך שואלת אתכם לגביי דגמים לגביי מרכיבים .. עכשיו לגביי מה שאני לא הבנתי .. איזה חנות תתן לי אופניים למבחן ? מקסימום הם יתנוח לך סיבוב מחוץ לחנות וזה לא מספיק בשביל מישהו שהוא בור בנושא כדי לדעת אם המרכיבים טובים או לא ..(נו למה אני כאן ) להתייעץ עם המוכר ? עניין של אמינות והאמת עד כה כל המוכרים שהייתי אצלהם בחנות לא ממש עשו לי רושם של כאלה שבאים ובאמת מעונינים בטובתי כמו שהם מעונינים בטובת כיסם (לגיטימי במקום מסויים אבל לא ..) מקווה שתהנה ברכיבת הבירה .. תודה

yoram232

New member
יש רכיבות מבחן בחנויות

לדעתי אין דרך אחרת להיות שלם עם האופניים שלך אני קיבלתי רכיבת מבחן אצל אופני אלדר בירושלים, אני חושב שיש כמה חנויות במרכז שנותנות רכיבת מבחן. אם לא מצאו חן בעינייך לאחר כמה ימי רכיבה,תחזירי אותם. מהרשימה שהצגת אני מכיר את הדגמים של מרידה,אני חושב ש MATZ 300 לא רעות בכלל,אחותי רוכבת על קלהארי-הן טובות אבל קצת כבדות (זולות יותר) תקני משהו ותבואי לרכיבת בירה. ליאור

לוי אסף

New member
יש 2 דגמים של שווין ומרידה שנראה לי

יכולים לענות על הצרכים שלך. לי יש את השווין ולחבר טוב שלי את המרידה. שווין mesa gsx- מעצורי דיסק, ז''ק, 24 הילכוים. מרידה mets sport 500 - מעביר אחרוי שימאנו דאור xt כמובן ז''ק 24 הילכוים. גם אני וגם הוא מאוד מאוד מרוצים מהאופנים. מחיר סביב ה- 2500+ -

תודה

היום אני הולכת לחנות של GAINT אבל בהזדמנות אתן מבט גם על אלה ...

רֶשֶף

New member
ועוד אפשרות...

מכיוון שאת מציינת שיש גם אלמנט אמוציונלי הנובע מעיצוב ("שיעשו לי את זה") אז אולי שווה לך לבדוק את דגמי ה-Performance של Scott. מדובר בסדרת ז"ק המבוססת על אותה שלדה (המצטיינת במשקל קל במיוחד לעומת שאר המותגים ברמת מחיר כזו) ברמות אבזור שונות. בתחום המחירים 2000-2500 באים בחשבון: ה-YECORA - מערכת הינע על טהרת שימנו (Alivio/Deore 24, קראנק 22x32x42). ה-TAMPICO - מערכת הינע על טהרת שימנו (Deore 27, קראנק 22x32x44). לשני הדגמים בולם קדמי Judy TT בסיסי ואמין ומכלולים של Scott (כידון, סטם, מוט כסא, ברקסים). אני קניתי לעצמי (אוקי, לאשתי! לאשתי!) את ה-Yecora בתור "אופני גיבוי" ואני מבסוט מאד מהתמורה. למעשה הם יושבים דרך קבע לבושים צמיגי 1" ומשמשים לרכיבות כביש מזדמנות.

MeirT

New member
מי משווק/יבואן כאן בארץ?

תן סדר גודל של מחיר (אם אתה יודע...)

רֶשֶף

New member
רשימת היבואנים של רמי לשם מדווחת...

כי היבואן הוא: קוברה בורדו, 9840995 04 מרשימת חנויות האופניים עולה כי משווקי Scott בארץ הם: ענק האופניים, שד´ ההסתדרות 25, חיפה, 8405592 04 מייק בייק, מושב קידרון, 8598501 08 טריספורט, עמק רפאים 74, י-ם, 5671460 02 אופני אקספרס, יד חרוצים 18, י-ם, 6739399 02 נעדרים מרשימה, אך גם משווקים: סייקל סנטר, החורש 2, כפר שמריהו, 9569797 09 ה-YECORA אמורות לעלות בסביבות 2,200 ה-TAMPICO בסביבות 2,600 זה לפני הנחות, הורדות, מבצעים, תשלומים ואקדח מכוון לרקה. **** המידע המפורט לעיל מבוסס על ידע אישי בלבד. יש להתייחס אליו בערבון מוגבל ועדיף לבדוק באופן אישי. ט.ל.ח. ****

doodoog

New member
להכלה כללית:לג'אינט אין חנות! יש

מותגים בחנויות אבל האופניים נהדרות לי יש ג'אינט....

למעלה