בוקר טוב ושאלה קצת מפגרת סליחה.

Iris-1

New member
בוקר טוב ושאלה קצת מפגרת סליחה.

אנחנו מתחילות להתכונן למבחן בטיפת חלב של גיל 9 חודשים - ידיים על הראש וכל היתר. סליחה שוב על הבורות שלי אבל אני ממש לא מצליחה להזכר בדיוק איך מדגמנים על הילדה ואיך הולכות מילות השיר. תעזרו נתקעתי על ההתחלה. תודה איריס.

Iris-1

New member
והפתעה משמחת - לרותם נפלה עוד שן

וצומחת חדשה תחתיה. והנה ככה זה הולך: אמא: רותם נפלה לך שן. רותם כן. אמא: איזה יופי. את כבר גדולה. רותם: כן זה ה"בייבי" שלי וזו האמא שלה. הכוונה שהשן שכבר צמחה הרבה היא אמא של הקטנה. התמוגגתי.

חחחחחחחח........חחח.........

כשאנחנו באנו לטיפת חלב בגיל 9 חודשים שחר לא עשה כלום. לא שלום לא כפיים ולא ידע איפה האף או מה זה לעזאזל אף בכלל. האחות התעצבנה! בגיל שנה הוא דוקא כן ידע לעשות שלום וכפיים אבל לא בא לו לעשות לאחות המפלצת. שתתעצבן לה. אנחנו שרים מחי מחי כפיים אחת שתיים שלש ידיים על הראש. ואני עכשיו מנסה ללמד אותו איפה האף אבל זה ממש לא מעניין אותו. יותר מעניין אותו ללחוץ על הכפתורים של הרדיאטור. בהצלחה. טל

Iris-1

New member
אולי מתכוונים לאף של אמא כי את זה ../images/Emo6.gif

אנחנו יודעים טוב מאד איפה זה נמצא. אנחנו גם יודעים איפה הראש של אמא והפה שלה. - זה יעבור מבחן נכון?

Iris-1

New member
ועוד דבר משמח - ../images/Emo80.gif

סליחה לא מצאתי ציור של ציצי. הפרה הכי מתקרב לקטע של חלב. דפנה חזרה לציצי ובגדול. היינו חולים ומצוננים ואכלנו בקבוקים גם של מטרנה (אני כועסת על עצמי) עם כל החילבה שאני לוקחת לא הצלחתי ליצור מאגר רציני לימים מלאים. ובכל זאת הבוקר סוף סוף לפני 40 דקות גילינו מחדש את הציצי ואיזה כייף היה לינוק ממנו לדפנה ובמיוחד לאמא שרוקנו לה את המיני-גודש שהיה וכמובן שהיניקה הסתיימה ללא נשיכה. אני כל כך מאושרת.

אפרת5

New member
טל, בטח האחות הזו בחיפה!!!

גם האחות שלנו מפלצת והילדה לא היתה מוכנה לשתף פעולה בבדיקה. האחות כתבה בתיק " לא ניתן לערוך את הבדיקה, כי הילדה לא עונה" נורא צחקתי כשיצאתי, כי, גם אני לא הייתי עונה לאחת שכזו... היא הוציאה קופסא ובה פריטים משומשים משנות החמישים ורצתה שהילדה תגיד מה זה כל דבר...נו... באמת !!!

דוקא לא בחיפה

למרות שלא הייתי מתנגדת כי אני מאילת ולא אוהבת את זה. טל

להלן מילות השיר:../images/Emo79.gif

ידיים למעלה על הראש, על הכתפיים, אחת שתיים שלוש.....

Iris-1

New member
ועל כך נאמר - אמא מפגרת . תודה.

תודה ושוב תודה מיכל נזכרתי.

איריס....

ארז בן 10 חודשים עוד לא יודע כפיים, שלא נדבר על ידיים למעלה ושאר מילות השיר.... איפה האף של אמא ...פחחחח הרגת אותי !! הוא יודע אבל לעמוד ולחטוף מכות בפרצוף כל הזמן.

iris & ben

New member
את מתכוונת ל....../images/Emo79.gif

ידיים למלעלה על הראש על הכתפיים אחת שתיים שלוש ואיזה מבחנים עושים בטיפת חלב????????

Iris-1

New member
זה היה בתגובה למה שעבר כאן לפני

כמה ימים דיברתן על כל מיני דברים שהן בודקות בגיל 9 חודשים ושנה. אז קצת נלחצתי ואני רוצה להתחיל לעשות איתה דברים. בינתיים היא מאד אוהבת לבדוק איפה האף והפה שלי באמצע ההנקה. ובכלל נראה לי שמאד כייף לה שכל העולם יכול לצפות בציצי של אמא שלה. היא משאירה אותי חשופה די הרבה זמן עד שהיא נזכרת שהיא רוצה להמשיך לאכול עוד.

למעלה