בוקר טוב ושבוע חדש נפלא

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב ושבוע חדש נפלא../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מה שלומכם הבוקר? אצלנו צהריים.... ויום ראשון... אז או הולכים לדים סאם בדרך כלל... או להודו הקטנה...."לילט אינדיאה" לא הוחלט. תיכף נדע. הבטן מקרקרת... אז אולי דים סאם כי קרוב יותר. ואתם סעו בזהירות ... והשמרו. ושיהיה שבוע נהדר ובטוח לכולם. וזה מה שעושים פנסיונרים כאן .

אתם בסינגפור

שלום אם Little India נמצא ב-Sarngoon אז יש לי עוד כמה המלצות לצהריים. ה-דים סאם הוא לא My Cup of Tea, וגם קצת אוכל מערבי לא יזיק: רשת Pondarosa כאשר הסניף החביב עלי נמצא ב-Citu Hall בקומה ה-2. המנה החביבה New York Strip עם ציפס. כל היתר חופשי...לילדים מנה רק 6.90$S. גם Sizzler בפינת Orchard ע"י תחנת ה-MRT חביבה. הסלטים יותר נחמדים המנה העיקרית פחות. ב-Little India אהבתי את Tandury (היה לי כרטיס VIP) ושם כמנה -1 את ה-Bindi Masala, מנה 2 מרק עגבניות, מנה עיקרית עוף טנדורי. ה-Garlic Nan שלהם טעים גם. אם סיני ו-Sea Food אז ב-East Cost יש מסעדה בשם Jambo Sea Food (גם שם היה לי כרטיס VIP) ושם יש להם Baby Kalang ברוטב צדפות מדהים, Paper Crab יוצא מהכלל וכמובן Steamed Red Garupa לא מהעולם הזה. התה שלהם נפלא. אם באוכל אמריקאי אסקנן, יש את Dan Ryan בסוף Orchard/תחילת Tanglin ויש את Fridays, ויש את Tomy Romas. את Hard Rock לא אהבתי. ואשמח להמליץ על תאי, מונגולי וברזילאי ברמה. יום טוב Chau Ann

מאקי

New member
ואת חברה שלי.. אהה אחותי....

ככה על הבקר לזרוק לי ליטל אינדיה .. דים סאם...בסינגפורה אכלתי את האוקונומיאקי הכי הכי..ובכלל אם לא הייתי כל כך אוהבת אז הייתי מקנאה.. בקר נפלא.. אצלך צהרים.. תאכלי גם בשבילי מנה אחת.. שבוע מדהים לכולם על פני הגלקסיה... בעיקר רגוע נעים וקצת קריר... ממני..

wan

New member
Wu"ann

לכולם..... ולי כבר אפשר לאמר... Wan"ann דים סאם היה נהדר. ומזג האויר גם. ועכשו ארוחת ערב. בהוקאר על יד הבית. מיכאל תודה על ההמלצות. סינגפור היא אי החלומות של אוהבי האוכל. ולכן יש מבחר לכל טעם. הודי אני אוהבת רק צמחוני. השאר כבד מדי לטעמי. אמריקאי לא משאת חיי. וכאן כל כאחד נשבע במסעדה או ההוקאר הכי הכי בעיניו.(כמו בארץ, החומוסיה הכי הכי.. הפלאפל הכי ..) הכי מומלץ להקשיב להמלצת נהגי המוניות כאן.כשמדובר באוכל מקומי. יש תוכנית בקורת מסעדות בטלויזיה...והממליצים.. נהגי המוניות. וכמובן על אוכל מקומי. גם לי יש את המקומות, בהם אני נשבעת, כהכי טובים והכי טעימים.. זה כמובן ענין של טעם והעדפות. אוהבת את המקומות הקטנים והלא נוצצים.. ואני זו שבדרך כלל לוקחת גם מקומיים לאכול במקומות קטנים ומיוחדים. ומאכלי ים ,הכי הכי טעים מכין הבן זוג. במיוחד הצ'ילי קראב- סינגפור סטייל. עם באגט פריך שלי. ושבוע נפלא לכולם.

איזה יופי ../images/Emo39.gif

שלום על מזג האויר "נפלא" הייתי מתווכך. כמי שחשב שסינגפור היא גן עדן, מלבד מזג האויר - לא ברור לי מי יכול להגיד על מזג האויר הסינגפורי נפלא. נכון, בעונה הגשומה (ירחי הקיץ) יום ללא גשם יחשב ליום טוב. ברם הלחות והחום הם סאונה מתמדת. אין בסינגפור טמפ' מתחת ל-27 מעלות (בחוץ כמובן) וגם אין מצב שהלחות פחות מ-70 או 80 אחוז. כמי שגר ב-דיניאן גרדנס, שמשקיפים ישירות על ה-ניוטון סירקס, ההוקר בכיכר לא לטעמי. כמה זמן אתם כבר שם? באיזה חלק אתם מתגוררים? מה הביא אתכם לשם? וכמה זמן אתם צפויים להיות שם? אני נשלחתי לשם מטעם אלביט בין השנים 94-96. מאוגוסט עד אוגוסט גרתי בדניאן (המקביל של בוקיטימה). מה שלום מר לי קואן יו, ומר-גו צ'אנג טוג? האם אתם מכירים את קווין ב-פאריס סילק ב-הולנד ווילג'? שווה לעבוד איתו. בגט קונים ב-דליפראנס והקראב של ג'אמבו שווה בדיקה. רצוי שתזמינו מקום. האם אתם נוהגים? בכל הקשור לאוכל מקומי, הטעמים של המקומיים לא דומים לשלנו (הישראלים). למשל: לא יכול לחשוב שאני מכניס "אור-פאן" לפה שלי. גם הרעיון המדהים של "צ'יקאן רייס" לא עבד עלי. היה אחד שטען שהחיים נחלקים ל-2: לפני ואחרי שאוכלים "צ'יקאן רייס" בפאיה לה באר. יום אחד שהעבודה אפשרה נסענו 5 לבדוק את הרעיון לצהריים. כמעט ועשינו לו שמיכה. מזל שהיה הוקר סנטר 1/2 ק"מ אחרי... בקיצור, איך הטום יאם ב-Takashimaya ב-B2? והאם ההוא עם הלחי הגדולה עדין מוכר בשוק של לייטל אינדיאה (מאחורי מוחמד מוסטאפה"? (אל תקחו לשם ילדים). והאם את יודעת שהנערות בסמטה שבמקביל למוחמד מוסטפה בם גברים? תפני אל אחת שתענה לך. הקול לא משתנה גם אם מנתחים שם... מנפלאות סינגפור על קצה המזלג. מומלץ: בראזיל - בשדרה ה-5 עם בוקיטימה. ארוחת בשרים טובה בסיגנון צ'וראסקאריה. האם אתם הולכים ל-I-MAX לראות את הסרטים? האם הייתם כבר ב-ZOO לראות איך האורנגאוטנג אוכל ארוחת בוקר וכו'? האם הייתם כבר בסנטוזה? ובאי - פולאו אובין? והאם אתם מכירים את הסיפורים איך יצרו את ה-MRT ואיך בנו את ה-Takashimaya? ולמה אסור מסטיק בסינגפור? ועוד כל מיני דברים חביבים ומעניינים.... והאם אכלתם דוראין (בתמונה בצד ימין פתוח) וז'אק פרויט, ולונגאן וראמבוטאן, ודראגון פרויט, ותפוח יפני (10$ each)? יום טוב

למעלה