איזה יופי ../images/Emo39.gif
שלום על מזג האויר "נפלא" הייתי מתווכך. כמי שחשב שסינגפור היא גן עדן, מלבד מזג האויר - לא ברור לי מי יכול להגיד על מזג האויר הסינגפורי נפלא. נכון, בעונה הגשומה (ירחי הקיץ) יום ללא גשם יחשב ליום טוב. ברם הלחות והחום הם סאונה מתמדת. אין בסינגפור טמפ' מתחת ל-27 מעלות (בחוץ כמובן) וגם אין מצב שהלחות פחות מ-70 או 80 אחוז. כמי שגר ב-דיניאן גרדנס, שמשקיפים ישירות על ה-ניוטון סירקס, ההוקר בכיכר לא לטעמי. כמה זמן אתם כבר שם? באיזה חלק אתם מתגוררים? מה הביא אתכם לשם? וכמה זמן אתם צפויים להיות שם? אני נשלחתי לשם מטעם אלביט בין השנים 94-96. מאוגוסט עד אוגוסט גרתי בדניאן (המקביל של בוקיטימה). מה שלום מר לי קואן יו, ומר-גו צ'אנג טוג? האם אתם מכירים את קווין ב-פאריס סילק ב-הולנד ווילג'? שווה לעבוד איתו. בגט קונים ב-דליפראנס והקראב של ג'אמבו שווה בדיקה. רצוי שתזמינו מקום. האם אתם נוהגים? בכל הקשור לאוכל מקומי, הטעמים של המקומיים לא דומים לשלנו (הישראלים). למשל: לא יכול לחשוב שאני מכניס "אור-פאן" לפה שלי. גם הרעיון המדהים של "צ'יקאן רייס" לא עבד עלי. היה אחד שטען שהחיים נחלקים ל-2: לפני ואחרי שאוכלים "צ'יקאן רייס" בפאיה לה באר. יום אחד שהעבודה אפשרה נסענו 5 לבדוק את הרעיון לצהריים. כמעט ועשינו לו שמיכה. מזל שהיה הוקר סנטר 1/2 ק"מ אחרי... בקיצור, איך הטום יאם ב-Takashimaya ב-B2? והאם ההוא עם הלחי הגדולה עדין מוכר בשוק של לייטל אינדיאה (מאחורי מוחמד מוסטאפה"? (אל תקחו לשם ילדים). והאם את יודעת שהנערות בסמטה שבמקביל למוחמד מוסטפה בם גברים? תפני אל אחת שתענה לך. הקול לא משתנה גם אם מנתחים שם... מנפלאות סינגפור על קצה המזלג. מומלץ: בראזיל - בשדרה ה-5 עם בוקיטימה. ארוחת בשרים טובה בסיגנון צ'וראסקאריה. האם אתם הולכים ל-I-MAX לראות את הסרטים? האם הייתם כבר ב-ZOO לראות איך האורנגאוטנג אוכל ארוחת בוקר וכו'? האם הייתם כבר בסנטוזה? ובאי - פולאו אובין? והאם אתם מכירים את הסיפורים איך יצרו את ה-MRT ואיך בנו את ה-Takashimaya? ולמה אסור מסטיק בסינגפור? ועוד כל מיני דברים חביבים ומעניינים.... והאם אכלתם דוראין (בתמונה בצד ימין פתוח) וז'אק פרויט, ולונגאן וראמבוטאן, ודראגון פרויט, ותפוח יפני (10$ each)? יום טוב