בוקר טוב ושבוע טוב...הקמתם סוכה?

יוכי68

New member
בוקר טוב ושבוע טוב...הקמתם סוכה?

אנחנו כן..........אני ממש מתרגשת לקראת החג...........יריד ארבעת המינים, קישוטים, ריחות של מאכלים, טפטופי גשם ראשונים והתכנסות משפחתית תחת כיפת השמיים (בערך).........הנאה צרופה. גם אתם מתרגשים לקראת החג המיוחד הזה?

מאיוש י

New member
בוקר טוב

גם אני אוהבת את החג הזה ומשנה שעברה יש לו משמעות נוספת בשבילי הבת המקסימה שלי נולדה בסוכות בדיוק ביום הראשון של חול המועד נכנסתי לניתוח וכך חג סוכות השנה הוא בע"ה גם יום ההולדת של בתי היקרה והשנה היא בת שנה בחג הסוכות עד 120 .עד לא בנינו סוכה כי אנו בונים אותה במרפסת ובתי הקטנה אוהבת להסתובב שם ופחדנו שהיא לא תיפול לכן נבנה אותה בע"ה ביום שלישי כדי שיהיה לה כמה שיותר זמן לבלות במרפסת הפתוחה .שבוע טוב

יוכי68

New member
מאיוש, שפע ברכות ואיחולים לבת הקטנה../images/Emo65.gif

גם עבורי זהו יום מיוחד...בסוכות הכרתי את בעלי היקר לפני 23 שנים.............גדלי את בתך בנחת ושתגדל לתפארת בע"ה.

בוקר טוב ... כמו שאני מכיר את עצמי ..

אני מניח שאבנה את הסוכה ביום שלישי בערב .. מה שכן, הבטחתי לילדים שהשנה נלך להסתובב בבני ברק לחדש את מלאי הקישוטים שלנו ... כשהייתי ילד גרנו בבני ברק ואחד הזכרונות הכי חזקים שלי (חוץ מהפעם שהלכתי לאיבוד וחצי עיר חיפשה אותי עם נידות משטרה) זה תקופת החגים על שלל הדוכנים ברחוב רבי-עקיבא זוכרים את הדוכנים הענקיים עם הקישוטים ??? מסתבר שהמנהג המקסים הזה עדיין קיים ועכשיו זו התקופה הכי טובה לחפש שם קישוטים ! שבוע מקסים לכולם

שחמטית

New member
בוקר אור

אצלנו הסוכה בנויה מיום חמישי, הבד מיום שישי וקישוטים בעז"ה השבוע (לא יודעת מתי) אני אוהבת לטייל בגאולה בערב סוכות, הרבה לחץ ואנשים ומבחר קישוטים. מזל טוב מאיוש לבת השנה שתגדלי אותה בנחת ובאושר.

מחל

New member
הקמנו אתמול בלילה! איזו חוויה! וגם זה החג

הכי אהוד עלי בו חל יום הולדתי. חג שמח לכולם.

כן - הקמנו אתמול את השלד הראשון, כך שלא

נשאר עוד הרבה. השנה אנחנו בונים את הסוכה שלנו בבית החדש שלנו (עברנו דירה ב- 1/8) אז יש הרגשה של התחדשות.

למעלה