בוקר טוב ושבוע טוב - כאן השעון המעו

keren1

New member
בוקר טוב ושבוע טוב - כאן השעון המעו

רר. מה שלומכם? איזה כיף עוד חברות לפורום העליז שלנו. יש לי המון מה להוסיף ולספר. נתחיל עם עדכון סוף שבוע. היה נהדר. יום שישי הלכנו לישון ב- 19:30 שימו לב! לא ליפול מהכיסא. כולנו היינו שפוכים וקצת מצוננים אז לא היה בעיה. בשבת נפגשנו עם חברים שהגיעו לגיחה קצרה מחו"ל. לא התראנו איזה 8 חודשים. הם מאד התלהבו מה"עדר" שלי. איזה כיף! יש להם ילד בגיל של דניאל (3.5) ובת - 8 חודשים. הגיעו לשם עוד זוג עם תאומים בני 3. ככה שהיה בלגן. החבר שלנו התחיל לאבד את ה- COOL שלו לנוכח כל כך הרבה ילדים. ואנחנו ישבנו ושתינו קפה בניחותה וקשקשנו. הקטנים טיפוסו וירדו במדרגות ואנחנו בזולה. איזה כיף סוף סוף אפשר ללכות לחברים בלי לחשוש לאי חורבות שישאר אחרינו. הם התנהגו למופת. זה שיא של הסוף שבוע. חוץ מזה היה שבת יפיפיה ואני בטוחה שניצלתם אותה. ספרו. עכשיו אני ארד להודעות ואנסה להגיב. אז בוקר טוב ותקומו כבר!

keren1

New member
קצת עניתי ועדין לא סיימתי (יש לי

המון מה להגיד) אבל צריך לעבוד קצת. בקיצור אמשיך אח"כ וקרנושה תתחדשי מתאים לך !!!
דרך אגב לגבי ההצעה של לתת מספרי טלפון נשמע טוב אין לי בעיה. בפורום "להיות הורים" ZIMES הציעה שרות נחמד שאולי אפשר לאמצו גם כאן"נשים במילואים". כשהבעל יוצא למילואים או חו"ל ואנחנו לבד ורוצות עם מי לקשקש לשתות קפה ועזרה יש למי לפנות. משהי מרכזת רשימה של מעונינות עם רשימה של תאריכי מילואים שליחות לחו"ל ואותה בחורה מקבלת (בהסכמה של שאר החברים) רשימה של אנשים שגרים בסביבתה שיכולים ל"תמוך" . ZIMES בטח קצת שיניתי אולי תוכלי לעזור לי? (דרך אגב תודה זאת באמת היתה לאה_מ הנפלאה עם הצעת הפרצופונים). יאללה קדימה לעבודה.

nonana

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

אז מה?????? איך עברה השבת? אצלי מהר מידי אני שונאת ימי ראשון. אז ככה: אתמול נסענו לטייל באזורי גליל עליון ורמת הגולן. הגענו עד החרמון- יש מעט שלג בפסגות. היינו גם ליד הירדן ונדב התלהב וזרק לשם חלוקי מיים. נעה ונעמה רצו על המדשאות ובקיצור היה נפלא. עשינו פיקניק של סנדויצים ופירות וחבל לי שזה נגמר.

קרנושה

New member
חוויות חוויות ורק שלי קטנים מידיי..

כדי לצאת לטיולים שכאלה..... אני הייתי על תקן מארחת השבת.....ונהנתי מכל רגע.... אגב לגביי החרומון אני עולה שבת הבאה לחרמון...(בלי הילדים) אז מזה קצת שלג? אני מצפה להרבה שלג!!.... קרן כעת קל יותר לזהות קרן וקרנושה...שקלתי את קרנונה אבל.....המממ נו טוב זה מה יש.....חחחח אויש כמה יבש פה בשבת...אין עם מי לדבר!!

nonana

New member
קרנושה- אם לא ירד הרבה שלג השבוע

תנחלי אכזבה מרה מכמויות השלג שיש. אבל לקראת היציאה כדאי לך להתעדכן עם האתר. אנחנו נהנינו מאד ואני חושבת שגם את יכולה לצאת עם השלושה לטיול. אבל לא לארוך כמו שלנו. אצלך במקום לרוץ הייתם פורסים שמיכה והם היו זוחלים להם להנאתם. אם תרצי בשבת יפה כל שהיא אפשר לעשות את זה יחד. (בעלי היה מדריך טיולים לשעבר (לפני ואחרי הצבא) והוא מכיר את הצפון כמו שאנחנו את הבית שלנו.

למעלה