בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

אהיה פה מאוחר יותר שיהיה לכולם יום נפלא

zahav2007

New member
בוקר טוב לכל החמודות!../images/Emo66.gif

קודם כל רציתי להגיד תודה על ההתעניינות שלכם,זה מחמם לי את ה-
אז ככה...הבית שלנו מתחיל לקבל צורה לאט לאט... אומנם יש עוד ערימת קרטונים שלא פירקתי כי היו דברים אחרים שהיה צריך לטפל.אבל אתמול לפחות השתלטתי על ערימת הבגדים וקיפלתי אותם יפה בארון בחדר שינה. וניקיתי את הארון אמבטיה כדי שנוכל להכניס לתוכו דברים. איזה יום חורפי היה יום שישי!?
כיף כיף...אבל בעלי ואני היינו בקניות בקניון ואחרי זה נסענו למקום שנקרא היפו סנטר והתחיל מבולללללללללל בדיוק כשרצינו לצאת עם הקניות. בערב נסענו לארוחת שישי אצל ההורים,וחמותי היתה עם פרצוף מבואס כזה...אין לי מושג למה??? אבל היתה אוירה לא ממש נעימה בארוחה.ואף אחד לא ממש טרח לשאול איך מתקדמים בדירה? מוזרים כאלה... היום בעלי נבחן במבחן גדול של הביטוח-בפעם השניה,ואני מחזיקה לו אצבעות שיעבור!הוא חייב חייב לעבור! תחזיקו גם אתם...
טוב שיהיה יום נעים לכולנו!
באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

איזה כיף לכם. בית חדש. מקום חדש. התחלות חדשות. שיהיה בהצלחה בבחינה של בעלך. אני מציעה לך מהיום להתחיל להסתכל רק על הדברים הטובים. את חמותך תשאירי בביתה. זה שלה. באהבה עופרה

zahav2007

New member
הי עופרה!../images/Emo140.gif

תודה על הברכות! זה באמת כיף גדול!!! אני לפעמים אפילו לא קולטת שזו מציאות,כי הכל קרה בלי יותר מידי זמן לעכל... אבל לאט לאט הכל יהיה במקומו,ואני ייהנה מהפירות
. גם קבעתי עם חברה שהיא מתקשרת ויועצת פנג שוואי שתבוא אליי לעשות טיהור לבית+ייעוץ. לגבי חמותי,את צודקת במה שאת אומרת,אבל אני טיפוס כזה שלוקח את כל העולם על כתפיו,אבל אני לומדת להרפות. זה בהחלט סרט שלה. לי טוב בלב,אני מאושרת מאוד מהמהלך שעשינו,וגם כל מכרינו אומרים לנו שהם שמחים בשבילנו.אז ככה שזו באמת בעיה שלה! היא רוצה לעשות פרצוף 9 באב,שתעשה.מה איכפת לי,אני לא צריכה לספוג זאת יותר!וטוב שכך!!! מה איתך? מה חדש אצלך? שיהיה יום נפלא באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

אצלי הכל טוב. עסוקה ב"חזרה לשיגרה". אחרי טיסות וחופשים לוקח לי זמן לאסוף את עצמי. שיהיה אחלה יום באהבה עופרה

זהב איזה כייף לשמוע../images/Emo24.gif

קודם כל בהצלחה לבעלך, מחזיקים לו אצבעות שיעבור בקלות
לגביי הדירה, אני מאחלת לך שם רק טוב, עכשיו צריך למלא את הדירה בקולות של בייביס

למעלה