בוקר טוב ושבוע טוב לכולם...

m i c h a l i

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם...

סופשבוע של התלבטויות,מחשבות ולבטים... למי שזוכר...בנוגע לעבודה... תשובה סופית תגיע היום... החלטה סופית שלי תגיע כנראה במשך השבוע... מה שאומר שאצטרך להתחבר מעכשיו מהבית כדי להישאר איתכם בקשר..(קשה לי לוותר עליכם...) במשך החודש האחרון הענקתם לי תמיכה ורצון טוב מלא באיכפתיות... עזרתם לי להחזיק ראש מעל המים... אז תודה לכולם.... בנוסף..התבשרתי אתמול כי חברתי הטובה ביותר נוטשת את ארצנו הקטנה לטובת ארה"ב אז מזל שלהם הפסד גדול שלי..... יהיה קשה פה בלעדייה.... שבוע קשה וגדוש לפניי... לוקחת נשימה ארוכה ומקווה שבסופו יתבהרו החיים....

חחח אני כרגיל מגיעה עם צהרים טובים!

טל-אל נסגר היום סופית עם טלפון מחבר ועדת הקליטה שהסביר שעד שהם סוף סוף נאספו לדון (3 שבועות מהטלפון הראשוני שלו ושבוע לאחר התאריך שנקב בו), בעלי הבית השכירו את הבית למישהו אחר... הייתה לי שיחה קשה אבל - לפחות הייתה סגירה. אני עוד לא ממש מצליחה לחפש במקום אחר
אבל גם זה יגיע בינתיים סידרתי עם בעל הבית הארכה עד סוף אוגוסט. במקביל אני מחכה לאישור לחינוך ביתי לשנה הבאה. הוא בושש בגלל שינוי נהלים במשרד החינוך. הובטחה לי תשובה ראשונית לקראת סוף השבוע, בניסיון לסגור דברים לפני כניסת הנוהל החדש. אם התשובה שלילית, זה יעבור במסלול הנוהל החדש. ואז אצטרך ללחוץ במקומות אחרים... אני רוצה תשובה מהר כי ללא אישור לחינוך ביתי, במקום לחפש כאן בית, אני לוקחת את יהונתן לארה"ב שם אין ועדות קליטה, קל למצוא בית גדול וגם בגדים ונעליים ורק צריך למצוא מדינה שלא עושה עניינים על חינוך ביתי
אז... הרבה דברים אמורים לקרות בחיינו עד סוף החודש
תוצאת המעבדה על מה שהוצא מהניתוח, קבלת אישור לחינוך ביתי אולי מציאת בית חדש מבטיחה לעדכן!! בינתיים אני עוקבת אחרי מה שקורה כאן גם אם כותבת פחות... ברוכים הבאים לחדשים שמטפטפים אלינו וקסם, אפילו יהונתן מתלהב מהתמונות שלך
את מוזמנת להמשיך לחלוק איתנו את היופי הזה...
לכולם וגם

שבוע טוב לכולם../images/Emo13.gif

שיהיה לך שבוע נעים נאוה הכל בסוף מסתדר החזיקי מעמד מחזיקה לך אצבעות, ולך מיכלי גם המון סבלנות הכל יהיה טוב וכולם שיהיה רק טוב ושבוע מקסים.

שבוע טוב לכולם!! ולנאוה...

וואו, כמה ענינים על סדר היום שלך!! מה ז"א אישור לחינוך ביתי?! את צריכה אישור ממישהו על החלטות לגבי הילד שלך?! כמה מוזר!!!
איך האף מתאושש ?! מקווה שהמימצאים יהיו חיוביים. אנא עדכני!!. ולגבי מגורים... אוףףףף... לא הייתי בענינים בתחילת העדכונים שלך על חיפושי מגורים. מה היה הקטע עם הטלאל האלה או איך שקוראים להם?! שכירות זולה? איכות חיים מהממת?! אנשים מדהימים?! (אה, זה בעצם אנחנו יודעים שלא...
). חשבת אולי על קיבוץ? (לא חברת קיבוץ חס וחלילה, תושבת חוץ). שיהיה לך וליונתן שבוע מקסים. חיבוקים חגית

העקשנית

New member
לנאווה-שיהיה בהצלחה.../images/Emo140.gif

ומה יקרה אם הבן שלך ירצה ללמוד "כמו כולם" אבל בגלל שהוא יודע שאת מעדיפה חינוך ביתי הוא לא יוכל לאמר לך את זה? חשבת על כך? או שזה בא ממנו?

אין בעיה גם היום ../images/Emo6.gif

זה הקטע שמטריף את כולם... ההסכם שלי עם משרד החינוך מאפשר ליהונתן ללכת לביה"ס כל יום, אם הוא רוצה. לשם כך, ביה"ס צריך להיות מקום מספיק אטרקטיבי, כזה שיעשה לו חשק ללכת
יהונתן רוצה את החברה של ביה"ס ואולי, עם הזמן, הוא יימצא גם מורים שיהיו שווים את זה. הייתה לנו שיחה השבוע: שאלתי אותו אם הוא רוצה בי"ס או חינוך ביתי יהונתן: מה את רוצה, אימא? אני: שיהיה לך טוב יהונתן: אם ככה, אני רוצה את החברים. לבוא ולהגיד "בוקר טוב!" אני: גם בחינוך ביתי אתה יכול ללכת לביה"ס יהונתן: ואז אם לא בא לי אני לא הולך? אני: לא בדיוק. אנחנו יכולים לקבוע שתלך כמה שמתאים לך, אבל כמו עם שעורי האנגלית, מה שקובעים מחייב אותך - כל הזמן. אז אין כאן קונפליקט. הסיפור הוא פשוט: יהונתן היה במערכת 4 שנים. הם לא עשו את העבודה!! זה לא מספיק שמערכת החינוך היא בייביסיטר אם מערכת החינוך רוצה לקחת אחריות על חינוכו, היא צריכה לקדם אותו, לא לעשות נזקים... הוצאתי את יהונתן מהמערכת שבר כלי והוא היה בונבון כשהלך פעם ראשונה לגן אין הזדמנות שניה. האחריות בידיים שלי הבחירה בידיים של יהונתן ומערכת החינוך יכולה לתת לנו שירותי לימוד. זה אומר שחשבתי? אני מניחה שאני חושבת כל הזמן... אגב, אנשים בחינוך ביתי כל הזמן בודקים את עצמם לעומת אנשים שילדיהם במערכת שכל כך עסוקים במלחמות על שעורים וכדומה ושכל כך מובן מאליו להם ש"הילד צריך מסגרת" שהם לא משקיעים אפילו רגע של מחשבה על החלטתם זו. בכל מקרה, התהליך, הדינמיקה מרתקים!!

לנאוה בוקר טוב../images/Emo140.gif

את נשמעת לי אדם שיודע מה שהוא רוצה ויכול הכל אז אני סומכת עליך שאם החלטת החלטה כזאת יש לך את כל הסיבות והיכולות להצליח בדרך זו. לך וליהונתן המון המון בהצלחה.

../images/Emo51.gif מוצאת, לוקחת כל יום כמו שהוא

ומתפללת שאכן החלטותי נכונות. קשה ללכת בדרך בה בחרתי, בחוסר תיאום עם הזרם כמעט בכל תחומי חיי קשהההה, אך לא בלתי אפשרי. עוזר לקבל מילה תומכת מדי פעם תודה לך!!!

העקשנית

New member
אז ../images/Emo50.gif

אני חושבת שלך כהורה הרבה יותר קשה להיות במסגרת כזאת, כי זה דורש ממך יותר. ולא כל הורה בנוי לכך. אז אם את שלמה עם עצמך, זה מה שחשוב. העיקר-שתצליחי!

../images/Emo32.gif אני קופצת לאילת אז שכולם יקפצ

אוּ - אוּ - אוּ לא לאילת, יממלח זה מספיק דרומי
אני ואמא ו.. זהו
אני רוצה את אחותי!!!!
טוב, לא נורא אני אשתדל להסתדר נכון שלא הייתי פה המוווווווווווון זמן, אבל עקבתי מה לעשות- גם הויזל עובד ומבלה לו. טוב, שתהיה לי חופשה נעימה -פורג´, אורז.

יש מדוזות ביממלח?

ואני רוצה לג´מבו ג´מבו ג´מבו... אז מה. לא לוקחים אותי. שתהייה לך חופשה נעימה פורג´י

ophra

New member
פורג´ייייייייייייייי!!!!!! געגעתי!!

שתהיה לך אחלה חופשה תזהר מהמלח - אאוץ´ שורף.. ותחזור כבר..... נשיקות רטובות ומרוחות...

למעלה