בוקר טוב ושבוע טוב למתקשרים ולפורום

קיסרית01

New member
בוקר טוב ושבוע טוב למתקשרים ולפורום ../images/Emo23.gif

ערן שיהיה לך שבוע קל ומבורך. שתקבל כוחות מלמעלה וגם מאיתנו. ליאונרדו והילה וכל המתקשרים הלוואי שיהיה לכם שבוע פורה ומקסים ומבורך. לי הולך להיות שבוע לא קל בעבודה מלא מטענים ולקראת הסוף מרגישים את שירת הברבור לדעתי.... אבל לא נורא עוד 10 ימים אני יוצאת לחופשה/אבטלה או מה שלא יהיה הכל לטובה !!!
אתם מחזקים אותי ואני מקווה שאני אצליח ושאני מצליחה לחזק אתכם כמעט כמו שאתם מחזקים אותי - באהבה ותמיכה
.

תודה לך קיסרת מתוקה

לגלות לך מה אני עושה משעה שש בבוקר היום...וגם קצת בימים שחלפו..לפני? אני מקלידה על המחשב שירים שכתבתי...וסיימתי במחברת שאני מכנה 'עמידת ראש'>> שה הספר שירים הקובץ כלומר, אני מעלה למחשב..מנקדת...עורכת מתקנת...ח...רוצים לשמוע שיר של בוקר...על קצה המזלג: (עדיין לא מנוקד...)ולפני שיפצור סופי..ח...ישר מהתנור כמו שאומרים) אני נושמת אויר שאחרים נשפו והעצים החיו בנשמתם ההיפוכית, אבוא מהאדמה שבי והאור אל תוך מילים שמתגלמות בפקעות רקמות משי עדינות דחוסות בקופסאות נעליים עם מכסה מחורר. צהבהבות לבנבנות קסומות רכות שנושמות מבעד לחורים שניקבתי בקצות המספריים הקטנים. (משהו קטן..)שיהיה יום טוב....

קיסרית01

New member
כמה מעלות ללאונרדו? את כל כך כשרונית ../images/Emo24.gif

גם ציירת גם משוררת גם מתקשרת ורוחנית כלכך כיף גדול לקרוא אותך נפש עדינה וטובה מאחלת לך רק נחת ושלווה

privacy blocked

New member
המתקשרים של תפוז ... זה משהו מיוחד ../images/Emo140.gif

מסכימה עם קיסרית ב100%... את וערן זה באמת אין דברים כאלה...
אפילו שאתם אומרים לי לפעמים בדיוק את מה שאני לא רוצה לשמוע, אתם תמיד צודקים...
חחח אולי קצת נסחפתי עם האמוציות אבל ככה אני מרגישה

למעלה