בוקר טוב ושבוע טוב ביום שישי רציתי לכתוב בשעה 4 ו- לא נתן לי.
מ ממתינה למתנה New member 20/1/13 #6 הכל בסדר אני פה אבל, לא היינו בבית מחמישי ולכן השרשור לא נפתח. כתבתי את זה בתשובה לדירה21. מבטיחה פיצוי הולם השבוע.
הכל בסדר אני פה אבל, לא היינו בבית מחמישי ולכן השרשור לא נפתח. כתבתי את זה בתשובה לדירה21. מבטיחה פיצוי הולם השבוע.
ד דירה21 New member 20/1/13 #10 רוזהלי תודה על ההתעניינות שבת היתה נהדרת, אין כמו שבת בבית!! חבל שלא יכולה להיות שבת פעמיים בשבוע
ר רוזהלי New member 20/1/13 #5 אתמול היה לי יום קשה אמנם זה היה שבת אבל בכל זאת. היה יום זכרון לאבי ז"ל. 19 שנים שנפטר ואני עדיין מתגעגעת אליו. יהי זכרו ברוך
אתמול היה לי יום קשה אמנם זה היה שבת אבל בכל זאת. היה יום זכרון לאבי ז"ל. 19 שנים שנפטר ואני עדיין מתגעגעת אליו. יהי זכרו ברוך
מ ממתינה למתנה New member 20/1/13 #7 ממש מבינה אותך עוד מעט נציין 7 שנים שאבא שלי נפטר, והגעגוע גדול מאד, ובעניין הזה הזמן הוא ממש לא רופא טוב. מלא מלא
ממש מבינה אותך עוד מעט נציין 7 שנים שאבא שלי נפטר, והגעגוע גדול מאד, ובעניין הזה הזמן הוא ממש לא רופא טוב. מלא מלא
מ ממתינה למתנה New member 20/1/13 #8 גם לי היום יש יום קשה אבא של גיסי היה חולה בשנה וחצי האחרונות, לא המחלה תודה לא-ל אלא בעיות של לב, כליות והוא גם הפסיק לאכול כמעט לגמרי ורק התדרדר. אתמול כשחזרנו מירושלים גיסתי התקשרה להודיע שהוא נפטר ולא מזמן חזרנו מההלוויה. עצוב לי.
גם לי היום יש יום קשה אבא של גיסי היה חולה בשנה וחצי האחרונות, לא המחלה תודה לא-ל אלא בעיות של לב, כליות והוא גם הפסיק לאכול כמעט לגמרי ורק התדרדר. אתמול כשחזרנו מירושלים גיסתי התקשרה להודיע שהוא נפטר ולא מזמן חזרנו מההלוויה. עצוב לי.