בוקר טוב ושבוע טוב !!

galitm

New member
בוקר טוב ושבוע טוב !! ../images/Emo13.gif

שלום לכולם ! סופסוף התחברתי לחיים - עברנו דירה ביום חמישי ועוד אין לנו קו טלפון, כך שה"קריז" היה קשה מאד בשבת ... מקווה שכולם מרגישים טוב ועברו שבת כייפית. אני , כרגיל, זקוקה לעצות ולרעיונות: אנחנו חושבים לתת לאורחים שלנו בסוף החתונה מתנה/מזכרת, ומחפשים משהו אחר מהמגנטים שכולם עושים. החתונה ב- 15.1, ואין שום חג או מועד יהודי בסמוך (טו´ בשבט יחול 10 ימים אח"כ). למישהו יש רעיונות ?

שמופית

New member
גם אני מחפשת איזה רעיון

שכזה, ואחד מהם היה להכין מטבעות שוקולד (כמו שיש תמיד בחנוכה) מזהב, ולהטביע עליהם כמה מילות תודה ואת השמות שלנו. היה לי איפשהו טלפון של חברה שעושה את זה, אם זה נראה לך, אוכל לחפש ולהביא...

pumpkin

New member
אני רוצה בבקשה את הטלפון

אנחנו מיתחתנים בחנוכה (שזה בעצם עוד שבועים וחצי) והרעיון של המטבעות יכול להתאים לנו בול !

שמופית

New member
וואלה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif זה יכול להיות

ממש נחמד... אני אחפש אותו, כי זה בבית. אני מקווה שזה לא יהיה להם התראה קצרה מדי...

נופר30

New member
אני הייתי בחתונה

שקיבלתי בכניסה יחד עם מקום ההושבה שלנו ספר תהילים קטן עם חריטה של שמות החתן וכלה ותאריך החתונה ובפנים היה כתוב תודה על השתתפותכם נחמד מאוד את יכולה גם להזמין ממקום שעושה גל מיני פירסומים למפעלים חמסה עם תאריך החתונה ושמותכם בצד אחד ותודה על ההשתתפות בצד שני זה עולה בסביבות ה 1.5-2 ש"ח לכל אחד אני אחשוב על עוד רעיונות

אתי@

New member
יש בכיכר המושבות איזה מקום שעושה את

החמסות האלה. שכחתי את השם של המקום, אבל זה נמצא באמצע הכיכר ברחוב דרך פ"ת.

יעלי2

New member
עוד הצעה למתנה בסוף הערב

בעבר היתי בקשר עם חב´ סתיו מוצרי פרסום. אני חושבת שבמיתון הזה הם יקחו ברצון גם עבודה בכמויות קטנות (יחסית). יש להם מליון רעיונות שעל כולם אפשר להטביע הקדשה באופן אישי. אני מאמינה שגם אם אין להם ב"תפריט" שוקולד, הם יעשו לך. חיפשתי את הטלפון שלהם ואם זה לא המספר הנכון, יש לך את השם שלהם: 7521666 בר"ג

maz

New member
ט"ו בשבט

החתונה שלנו כמה ימים לפני. יש לך רעיונות קשורים לחג? יש לנו כמה רעיונות לעיצוב השולחנות, אבל לתת שתיל זה נראה לי משונה קצת. או אולי לא?

אתי@

New member
פעם היה בפורום מישהו שחילק קקטוסים

קטנים בחתונה, אבל זה היה ממש מזמן והוא בטח כבר לא מסתובב כאן. לדבריו זה היה ממש מוצלח - אז אולי תבררי במשתלות...

שמופית

New member
רעיונות לטו בשבט -

חבר שלי חשב לשים על השולחן ראש דשא... זוכרת אותם
חוץ מזה, יש גם את העציצים האלה שבאים עם שקית של זרעים, ויש כל מיני שקיות: זרעים של אהבה, זרעים של חיבה. אולי אתם יכולים להשיג עציצים קטנים ולשים בשקית קטנה זרעים, ועל השקית יהיה רשום - זרעים של תודה, את השמות שלכם ותאריך החתונה. אפשר גם לחלק ורד ביציאה, או לשים ורד על השמשה של המכונית, כמו שעושים עם בלונים... אפשר גם לקשור למכונית בלון ירוק (מתקשר עם הירוק של טו בשבט
)

dorlim

New member
זה רעיון דווקא נחמד ../images/Emo39.gif

בחורף של שנה שעברה הייתי בכנס שחילקו שם שתילים של סיגליות וזה היה מקסים. אפשר על העציץ להדביק (הכי פשוט) מדבקה - תודה שבאתם. הבעיה היחידה שעולה בראשי היא הלוגיסטיקה של העניין. נראה לי קצת בלגאן לחלק עציצים. אבל אם תמצאו לזה פתרון - זה נראה לי רעיון חמוד, מקורי ומתאים לאווירת החג. עוד רעיון (פחות מוצלח, לדעתי) - לחלק הפתעות של פירות יבשים, או קוקוס לכל שולחן. בהצלחה, לימור

יעלי2

New member
מה עם עץ אהבה?

משהו עם מוטיב ט"ו בשבטי אבל גם דקורטיבי. עציץ קטן (ננסי) ובו "שתול" לב אדום על מקל. כמו סוכריה בעציץ. אני חושבת שאנשים יחברו בין החג המתקרב, למתנה המקורי. ובנוסף, זה שה"צמח" לא יגדל, לא אומר שהם או בני ביתם-ראי ערך נערות מתבגרות, לא ימהרו לאמץ אותו לשים בחדרן על החלון יחד עם שאר דברי הקיצ´ שאנחנו אוהבות. כך שאיך שלא יהיה המתנה תישאר ולא תאסף אחר כבוד למחסן המתנות הלא שימושיות.

kisses

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo24.gif

מה לגבי תמונות שלכם אחרי החתונה עם האורחים הספציפיים ומאחורי התמונה אתם יכולים לכתוב שאתם מודים להם על זה שהם באו ועל המתנה היפה

למעלה