בוקר טוב ושבוע טוב

ש ו ב י

New member
בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo140.gif

לי היה סופ"ש כ"כ עמוס. אלינו הגיעו כל ההורים ובישלתי - מנה ראשונה - אנטי פסטי (כרובית, ברוקולי, בטטה) מנה עיקרית - עוף בלימון, איטריות עם ירקות סיניים, שעועית מוקפצת. ומנה אחרונה - מנגו עם גלידה.......... וכמובן - ניקיון סופ"ש הידוע.......

אתי@

New member
נשמע מצוין ../images/Emo45.gif איך את עושה את

האנטי-פסטי? זה הרבה עבודה?

ש ו ב י

New member
בכלל לא!!!!!

את משמנת בשמן זית תבנית אפיה, טיפה קמח מניחה את הירקות ומצפה אותם בעוד קצת שמן זית,רוזמרין \ טימין, זעתר. אופה עד שהירקות קריספים (קשים אך אכילים מספיק). מוציאה ומקררת מעט. אפשר להוסיף ליד סלט חסה מתובלן עם חרדל ומיונז.

fila

New member
שני, זה נשמע מצוין!

השאלה היא אם מצפים את הירקות בקמח? ועוד אחת: האם הם לא נשרפים/מתיבשים? כי אין בכלל נוזלים......

אתי@

New member
fila - אפשר את המתכון של עוגת

השוקולד
אני יודעת שאפילו לא טעמתי, אבל היא נראתה נהדר
דרך אגב, באותו ערב, היינו גמורים מעייפות מרוב יין ואוכל - כל הלילה כאב לי הראש והרגשתי רע מהיין. היה פשוט לילה סיוטי שנגמר בזה שקמתי ב-6 וחצי בבוקר (וזה היה יום שבת ועוד כשאני בחופשה
)

fila

New member
בטח שאפשר! ../images/Emo9.gif כ"כ התבאסתי

שלא טעמתם כלום! (הפיצוחים הקנויים פשוט מעולים
) ואחרי שהלכתם קלטתי את מגש הפירות המקסים שהכנתי ושכחתי להוציא
אני אקליד לך את המתכון בערב מהבית...זאת בהחלט עוגת השוקולד המוצלחת ביותר שטעמתי!

ש ו ב י

New member
../images/Emo62.gifפילה את נתת לי עכשיו רעיון

בטח שאפשר לצפות בטיפונת קמח (אבל ממש מעט) ואפשר אפילו פירורי לחם...... אגב גם אני אשמח למתכון

ש ו ב י

New member
ודרך אגב

הירקות לא יתייבשו אם תוציאי בזמן וגם אפשר לכסות בזמן האפיים בנייר כסף שפתוח אך לא בשקית קוקי כי אז הירקות יצאו רכים מידי!

fila

New member
או- קיי, תודה!../images/Emo13.gif

אני אשלח את המתכון גם לך

אתי@

New member
תודה, וסליחה ../images/Emo9.gif

אבל זה באמת היה מסכן את בריאותינו, אם היינו אוכלים אפילו עוד פרור אחד של אוכל

למעלה