בוקר טוב ושבוע טוב

שחמטית

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

ב"ה חוזרים לשיגרה עד לחנוכה.... גם אני חוזרת לשיגרה והיום בעז"ה חוזרת לעבודה. מקווה שיהיה לי זמן למחשב ולניסויי מתכונים... יום נפלא.
 

יוכי68

New member
בוקר טוב, אכן חוזרים לשגרה

אני עדיין בחופשת לידה.....אבל הבית זקוק לניקיון ואני לדיאטה........חחח
 

ddh1

New member
מה?!

את כל המטעמים האלה (ששום קייטרינג טוב לא היה מגיע לרמתך) הכנת עוד בחופשת לידה?! אשרייך.... ממש כל הכבוד. שה' יברך אותך תמיד. דינה
 

יפית מן

New member
יוכי אשת חיל מי ימצא..אני מודידה לפניך את ..

הפיאה שלי מתוקתי איזה אשת חיל את בטח לב בעלך ..והנה הוא מצא..הוא בטח אומר לך..ואת עלית על כולנה..ובצדק..חבל שאין לי מקום יותר במיני מעון שלי אחרת הייתי מקבלת בידים פתוחות את הבייבי שלך בהנאה,, ולכל יתר הבשלניות המיוחדות..ניקי גולדה-לה שואולי אם אינני טועה וכן כולכם איזה יצירות פאר נשים צעירות ויודעות ..אשרכם ישראל שכאלה הם נשותיכם... אני מבקשת כמה דברים:1 אוכל לילדים תפריט קל ואכיל לילדים..2 קישקע שמכניסים לתוך החמין בקיץ אני לא מכינה חמין אבל עוד מעט יבוא החורף ואז אני כן מכינה כך שאני רוצה ללמוד לעשות קישקע ולהקפיא בשקיות למנות כך שאני מבקשת מרשם טוב .מחכה לידענותכם או אולי יש לכם קישור לאתר של אוכל אשכנזי ,מזרח אירופאי יתקבל בשמחה והודיה..יום טוב לכם ולהשתמע..
 
הי יפית קבלי מתכון לקישקע פרווה

ותודה על הפירגונים..
אצלינו קוראים לזה "קיגעלה" לטשולנט7 כי קישקע בעיקרון זה מעיים ממולאות אבל זה מתכון של גיסי שהוא אלוף ועושה בכמות ומקפיא בשקיות כמו שאמרת. 1 בצל גדול מטוגן עד להשחמה 7 כפות קמח 3-4 פרוסות לחם סחוט 1/4 כוס שמן 1/2 כוס מיים פפריקה מלח פלפל אבקת מרק. זהו. ללוש לעיסה ולחלק לשקיות לפי הגודל הרצוי. את יכולה להכניס לחמין עם השקית מנוקבת ואפשר גם בלי. אמרת ילדים ואמרת חורף אז נזכרתי בפודינג שוקולד שהיו עושים לנו בחורף בבקרים כשהיינו קטנים. מרשם של אמא שלי: 2 כוסות חלב 2-3 כפות שוקו (לדעתי צריך קצת יותר ) מעט קפה לבחירה להרתיח להזהר שלא יגלוש לשים בחצי כוס חלב 2 כפות גדושות של קורנפלור לערבב היטב שלא יהיו גושים!!! לשפוף לשוקו הרותח ולהרתיח שוב ומייד לשפוך לקעריות הגשה או לכוסות. כייף להתעורר לזה בבוקר!!!
 
ו.. יוכי!!! ריספקט ענק!!!

הכנת כמויות מדהימות!!! מגוונן ומגרה!!! (ראיתי שלא הכנת בסוף את האנטי פסטי...) כל הכבוד!!!!
 

יוכי68

New member
יפית, גולדה, זה מעין קציצת לחם???

אנחנו 0חצי מרוקאית וחצי טוניסאית) מכינים קציצות מסולת ובשר/חתיכות עוף, ביצים ותבלינים.....ניתן להקפיא......מעין קובה לחמין טעיםםםםםםם ויש אופציה נוספת: קציצת בשר מתוקה לחמין קציצת בשר מתוקה לחמין - עוגת חמין כחצי ק"ג בשר בקר טחון חופן נכבד של אגוזים/בוטנים טחונים גס 2 ביצים שלמות קינמון 2 כפות שמן 2 כפות גדושות סוכר מלח ופלפל מעט פירורי לחם לקבלת תערובת נעימה לעיבוד על נייר אלומיניום משומן מניחים את התערובת המעט רכה ומעצבים לגליל...סוגרים היטב את הנייר על התערובת ויוצרים מעין נקניק. מניחים במרכז הסיר שבו מתבשל החמין.........למחרת נחתך ומריח מדהים ומאוד טעיםםםםםםםםם.
 

יפית מן

New member
תודה יוכי תודה גולדה ישר כח../images/Emo24.gif

הדפסתי במדפסת והבצע את המרשם אני אוהבת לחדש כדי שיהיה שנוי ולא נדוש והמחמאות מימילא כבר יבואו אני מתפאלת ממכם הצעירות איזה יצרתיות איזה בקיאות והמוצר המוגמר יוצא מן הכלל היו ברוכות והצלחנה בכל מעשה ידיכם ונחת מכל ילדיכם המתוקים נשות חייל עלו והצליחו, אני מחכה למרשמים שאוכל להפתיע את הילדים המתוקים שלי הם מה זה חמודים הם תמיד אומרים לי יפית איזה טעים..וזה עושה לי את היום יש שכר לעבודתי ולקבל פיטבק מילדים אין למעלה מזה,ילדי הפרטיים עזבו כבר את הקן והם מגדלים את ילדיהם כך שעבודתי ממלאה לי את היום בשמחת לכן אני רוצה להכין להם את הטופ,שבטופ ואת זה אתן יודעות מצוין תתברכו כולכם מחכה למרשמים..מילה קטנה..תודה
 
למעלה