בוקר טוב ושבוע טוב!

בוקר טוב. אש"תתתתתתת../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אש"ת בואי הביתה. את חסרה כל כך ואני מתגעגעת. בוקר טוב לכולם ואני מקווה שזה יהיה שבוע קל. הערב, ערב יום הזיכרון. במשפחה שלי עצוב מאוד ביום הזה. בן דודי האהוב נפל בדיוק לפני 21 שנה, כשאני והוא היינו בני 20. היינו חברים כמו אחים והכאב נורא ולא פוחת מדי שנה. מחר אהיה בקריית שאול עם רוב עם ישראל, לצערנו. יום העצמאות שבא למחרת, תמיד מוזר לי לפחות בערב שלו. למחרת זה כבר נראה קצת אחרת. שיהיה לנו שבוע טוב, יעל

tgdr

New member
../images/Emo16.gif

תוסיפי נר זכרון בשמי. ושלא תדעו עד צער. לפחות השמש זורחת היום. רפי

shaharhakmon

New member
../images/Emo16.gifאכן יום קשה

גם אני אהיה מחר בבית העלמין סגולה בפ"ת. בן דודתי טייס נפל כאשר הייתי בן 6 בלבד. הוא תמיד יישאר לי חזק בזיכרון מאחר ושבוע לפני שנהרג לקח אותי לסיבוב במטוסים. יום העצמאות לדעתי ממש לא מוזר אלא מסמל את המציאות שלנו. מעצב לשמחה מאבל ליום טוב!

רחליקה1

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאצלינו

אבא של אלון נהרג במלחמת ששת הימים כשאלון היה בן 11 חודשים אני שכלתי חבר טוב בלבנון לפני 11 שנים... כל יום זיכרון אנחנו עושים טבלת צדק לערב וליום לאיזו עצרת הולכים ולאיזה בית קברות. מה שמדהים הוא שהכאב לא משתנה, הוא נשאר אותו הדבר כבר שנים. אני כבר שנים רבות לא יכולה לראות TV אין לי את היכולת לכאוב את עצמת הכאבים הללו. שיהיה לנו יום טוב ושקט. אמן

../images/Emo16.gif הלב בימים כאלו באמת כואב

אני לא רוצה להתחיל אפילו לכתוב. משתתפת בצערכם יקיריי. שמרו על עצמכם תמיד. אוהבת עידית

למעלה