בוקר טוב ושבוע טוב!

amnon_p

New member
בוקר טוב ושבוע טוב!

הפעם מאוחר מהרגיל בגלל בעיות בהתנעת הרכב (דרך מחורבנת להתחיל את השבוע). לאחר הניפוח הראשון ובסך הכל מרגיש בסדר. התחלתי לאכול פה ושם יוגורט, מרק טחון וגם לחמית מרוחה. עובר בסדר אבל יש לי מן צריבה כזאת בזמן האוכל. לא נורא טורדני אך בכל זאת החלטתי לשאול את אלו שעברו כבר את החוויה מה דעתכם על התופעה? תודה מראש. אמנון.

באיה

New member
אמנון שלום.

אני עברתי ניפוח בדיוק לפני שבוע, ואני מודה שאין לי שום תופעות לואי. ולדעתי לא צריך להיות שום שינוי, עם אוכלים כפי שאתה מתאר. אם מותר לי לשאול, כמה ס"ס בסך הכל מנופח אצלך? בכל אופן, אם התופעה לא תעבור לך, כדאי להתיעץ עם רופא. יום טוב לך באיה

רוייקו

New member
אמנון, אם צורב לך במעבר בזמן ארוחה

הווה אומר שהמעבר צר ועובר טראומה בזמן אכילה. הריקמה ניפצעת כשאתה אוכל. העסק הזה עשוי לגרום לך לצרבות וכאבים קשים יותר בזמן אכילה. אני מציע לך לעבור למזון נוזלי לעוד כמה ימים. לעת עתה הגיוני שתעבור למזון רך, ללא חתיכות חדות (מיני ירקות וכירסומים שונים). לחמית יכולה לעשות לך רע. לא כדאי לך עדיין. אני מציע לך גם לפנות לרופא שניתח אותך. יכול להיות שהוא יציע לך לפתוח קצת ויכול להיות שיציע לך ליטול קונטרולוק (תרופה נגד כיבים בקיבה) או גסטרו (בגלל הקוטר הקטן של שניהם) על מנת לרפות את הרירית במעבר. אתה מרגיש את העיכוב של המזון בזמן האכילה ?

amnon_p

New member
רוייקו,

תודה על העצות. אני מנסה כפי שאמרת. אמנון

למעלה