בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם ענת המנהלת, איפה שאלון ההיכרות הגדול? בוער לי באצבעות (למלא אותו)
נ נ ג ה ק ד מ י New member 22/1/06 #1 בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם ../images/Emo42.gif ענת המנהלת, איפה שאלון ההיכרות הגדול? בוער לי באצבעות (למלא אותו)
בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם ../images/Emo42.gif ענת המנהלת, איפה שאלון ההיכרות הגדול? בוער לי באצבעות (למלא אותו)
ר רוני1002 New member 23/1/06 #5 זה לא קשור ל- ../images/Emo43.gif זה קשור להצלחה של הדיסק שלה והדירוג שיהיה לה ברדיו. אם כבר זה קשור לחברת התקליטים שמייצגת אותה בארץ (הד ארצי). לא נראה לי ש- יתייחסו לזה יותר מידי ברצינות.
זה לא קשור ל- ../images/Emo43.gif זה קשור להצלחה של הדיסק שלה והדירוג שיהיה לה ברדיו. אם כבר זה קשור לחברת התקליטים שמייצגת אותה בארץ (הד ארצי). לא נראה לי ש- יתייחסו לזה יותר מידי ברצינות.
R RedRecords New member 23/1/06 #6 אני לא חושב שהוא התכוון בכלל לתפוז. הוא בכלל לא הזכיר את תפוז. הוא מתכוון שנעשה עצומה כללית להבאת מלאני לארץ, עצומה שנגיש אותה בפני הגורמים המתאימים, כמו חברת התקליטים וכד'...
אני לא חושב שהוא התכוון בכלל לתפוז. הוא בכלל לא הזכיר את תפוז. הוא מתכוון שנעשה עצומה כללית להבאת מלאני לארץ, עצומה שנגיש אותה בפני הגורמים המתאימים, כמו חברת התקליטים וכד'...