בוקר טוב ושבוע מקסים

בוקר טוב ושבוע מקסים../images/Emo39.gif

שיהיה לנו שבוע טוב רגוע נעים. נטול חרדות ומלא אור ואהבה ושיביא עימו רק בשורות טובות,אמן! אוהבת את כולכם/ן

בוזיקית

New member
מצטרפת לאיחולים לשבוע נפלא,

ומקווה שלא תתאדו, ותשתו הרבה הרבה מים!!! (יש לקרוא במבטא פולני כבד)

subtitles

New member
שבוע טוב לכולם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

אני טובעת בלימודים הנוראיים האלה.. אני לא יודעת איך אני אשרוד את התקופה של סוף יב.. בחיי.. מה הייתי עושה בלי כדורים
אין לי הרבה זמן פנוי לכתוב כאן בכמות שהייתי רוצה.. אך אני קוראת את הודעותיכם מדי פעם ומחזקת את כולכם מרחוק!!
הפסיכיאטר שלי חזר היום מחופשה.. תודה לאל. היה הרבה על מה לדבר.. אני טיפה יותר אופטימית עכשיו.. שזה כבר טוב. מקווה להשאר ככה לפחות עד מחר! לילה טוב לכולם!

בוזיקית

New member
סאב יקרה...

איזו תמונה יפה צירפת לכאן... תוכלי אולי להסביר לי בבקשה איך עושים את זה? כלומר איך מביאים תמונה לפורום? אני חדשה באינטרנט ובקושי מבינה מה אני עושה בכלל... מחזקת את ידייך ומחבקת אותך...

subtitles

New member
בוזיקית ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

כשאת מגלגלת את הדפדפן.. ממש לפני הכפתור של "שלח\י" יש לך אופציה להעלות קובץ.. מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על Browse וזה יפתח לך חלון שבו תבחרי את הקובץ הרצוי. זייהו
מחבקת בחזרה

motek89

New member
סאב,../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה בלימודים, גם לי עכשיו התחיל להיות קשה ואני רק בסוף כיתה ט'. לא נורא, עוד מעט הכל יעבור.. באמת יפים התמונות שאת מביאה, מאיפה יש לך אותם? (אם אפשר לשאול) אגב-גם אני צרפתי תמונה.. שאני מאוד אוהבת :)

subtitles

New member
אהבתי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo142.gif

תודה רבה! בהצלחה גם לך!
את התמונות אספתי ממקורות שונים באינטרנט... מדי פעם, כשאיכשהו יש לי זמן פנוי, אני נכנסת למנוע חיפוש ומנסה למצא שם תמונות בסגנונות שאני אוהבת. לצערי אין יותר מדי אתרים כאלו.. אבל אני מחפשת ומחשפת ומגדילה את האוסף!

motek89

New member
וואלה אולי אני אעשה את זה

לא חשבתי על זה.. התמונות שאת מביאה יפים מאוד

בוזיקית

New member
סאב, חמודה...

לצערי את מדברת אלי סינית...
מה זה דפדפן? מאיפה מביאים את התמונות האלה בכלל? בקיצור, תודה רבה על הרצון לעזור, אבל את צריכה לדבר אלי כמו לעולה חדשה או לחילופין כמו לילדה סתומה בת 4 , כי אני אובדת עצות במבוך הזה (ירוקה לגמרי באינטרנט) ושוב תודה

subtitles

New member
חח תראי... ../images/Emo142.gif

אני אנסה להסביר לך שוב ואם לא תביני אני אנסה שוב מחר.. כי אני צריכה לישון - יש בגרות מחר..
נכון אחרי שאת כותבת הודעה את יורדת למטה בשביל לשלוח? אז לפני שאת לוחצת על "שלח\י" יש לך כפתור.. שכתוב עליו browse... מתחת לשורה כחולה כזאת.. ויש שני ריבועים לבנים, על אחד מהם כתוב "בחר\י קובץ" - אז בצד שמאל יש את הכפתור שאת צריכה ללחוץ עליו. כשתבחרי תמונה מתוך החלון שיקפוץ לך.. היא תהייה כתובה בתוך השורה הלבנה הראשונה
מקווה שזה יותר ברור...

subtitles

New member
torme.. ../images/Emo142.gif

לפני כמה ימים "הכל התפרק".. ואיך עכשיו

torme

New member
סאב יקירה....

הרבה יותר טוב תודה על תשומת הלב.....וטוב לראות אותך פה...

למעלה