מחר אני ואישי חוגגים יום הולדת. נולדנו באותו היום בהפרש 5 שנים. אל תתלהבו כי שלושה שוורים בבית אחד זה סיפור לא פשוט.(עדי, הבת הקטנה שלי ,גם כן מזל שור, אבל בחודש מאי). ביום שלישי יהיו לי המון אורחים (25). אז מחכה לי המון עבודה. להתראות בינתיים
יאפ.אם כך אני הראשון שמאחל לך מזל טוב ביום ההולדת עצמה. ריטה. בהגיעך לגיל 29 המופלג לופ ואני מאחלים לך המון המון מזל טוב. נב: שנה הבאה את חוגגת שוב 29 לא?
אני מרגישה ממש כמו שמשפחתי הקרובה איחלה לנו מזלטוב. אתם מקסימים! אני מתנצלת שאני עונה לכם רק עכשיו. אי אפשר היה להכנס לתפוז וגם, יש לי מחר 25 אורחים לארוחת ערב. אתם רואים, הפרסים חוגגים חג שני ויום הולדת יחד
. קמצנים שכאלה.. טוב. אספי. אני חוגגת 45 אביבים וגאה בכל שנה. לארוחת הערב, מתושלח יקר,להלן התפריט, ואל תזילו רוק! 1. דג לוקוס בתנור. 2. בשר בקר ברוטב עגבניות וחצילים. 3. בשר בקר ברוטב ירוק שמורכב מהמון עשבי תיבול. 4. עופות בתנור.4 שלמים... 5. אורז לבן. 6. אורז עם שמיר קצוץ ואפונה ירוקה. 7. אורז עם גזר+פטריות+בצל מטוגנים כולם. כמה אורז הם אוכלים! ולקינוח, אבטיח, מלון, עוגות ופירות העונה. מספיק? נשבעת לכם, רק מלכתוב מה בישלתי התעייפתי. טוב יקירי. גאיה עדית (נו,מה קורה, הרופא חזר?) אסף שירי (החמודה הזו שלחה לי מברק מזמר לסלקום!) שבע מתושלח ויוי כלנית קטיפונת (מה נשמע ילדונת?) ולכל השאר, תודה מקרב לב.