בוקר טוב ושבוע נפלא לכולנו

בוקר טוב ושבוע נפלא לכולנו../images/Emo24.gif

נשיקות ורוב תודות לכל הדואגים
תודה עציון
, תודה בולי
, תודה ריפי
, תודה אור
ותודה לאחרונה שהפגיזה לי עם מבוט את ה אי מייל ואת תיבת המסרים האחת והיחידה : גנובית
. אכן סוף שבוע לא קל כלל וכלל אבל העיקר שעברתי זאת, מסתבר שהחורף המדברי אינו פוסח על האילתים. ביום שישי היה לנו שמייח עם גשם ורעמים וברקים ממש תאווה לעיניים. היום אנחנו כבר לבושים לחורף (וזה מצחיק מאוד באילת) שיהיה שבוע טוב וחג שמח לכולן/ם. אגב שמתי לב שהאלמונית פה ניסתה לעשות שימוש בשמי (עם שינוי) ולנסות לכתוב כמוני. אז בובה בשבילך: היית מתה !!!!!!! סיגלית ליהיא יש רק אחת
(וטוב שיש
) נשיקות

הגנובה

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifושבוע נפלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איזה אושר
- הבת האובדת חזרה
אגב סיגלי... המבוט... סתתתתתתאאאאאאאםםםםםם
טוב שאת כאן איתנו ומרגישה טוב
בוקר טוב לכל משתתפות הפורום
שיהיה לנו שבוע נהדר

טפו, טפו חיים ארוכים ../images/Emo12.gif

הרגע, הרגע הזה התכוונתי לשלוח לך מייל.

אורא

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif וחג שמח ../images/Emo138.gif

בוקר נפלא לכולם, גם עלינו החורף לא פסח.. אני שמחה שחזרת סיגלוש התגעגתי,
ואיך את מרגישה
גנובית יקירה איך עבר החג
שיהיה יום נפלא לכולן + עציון

ברוך השם הכל תקין ../images/Emo24.gif

גם לחיידק יש כבוד
. נחתי, עבדתי בבית ובאנו לשבוע חדש. איך עבר עלייך
ד"א., חמותי וחמי השתגעו מדאגה (לשם שינוי) פעם ראשונה בהיסטוריה

אורא

New member
אני שמחה שאת מרגישה טוב ../images/Emo24.gif

ומצויין שהם סוף כל סוף התחילו לדאוג החמים שלך
אצלי עבר בסדר, יום שישי בחיפה...אכלתי ספינג´ מדהימים של גיסתי... שבת בבית, וכל השבוע לפנינו לאכול
ולחץ אטומי בעבודה ביומיים הקרובים, אבל אני מבקרת כל הזמן והאינטרנט פתוח קבוע שיהיה אחלה שבוע

הגנובה

New member
החג עדיין כאן../images/Emo70.gif הוא לא הלך עדיין

לשום מקום... אבל הנר הראשון היה ככה ככה... בעלי בסוף הלך לחצי שעה - כמו שאמר - כדי להדליק נר עם הוריו.... יצא - שהוא וההורים הדפוקים שלו (השטן ואשתו) - יחד עם אחיו אחותו והמשפחה שלהם הדליקו נר ראשון - בלעדי ובלעדי ילדי... ואני והילדים שלו - שחיכינו לו להדלקת נר ראשון - לא הדלקנו נר ראשון - כי השבת נכנסה
עכשיו אני בקושי מדברת איתו - רק הדברים הנחוצים.... ותאמינו לי
כשאני אומרת - שייקח לי הרבה זמן לדבר איתו שוב...
לעומת זאת - באותו ערב - נסענו (כשהוא חזר) לאימי - שם חיכו לנו אחי ומשפחתו, אחיותי ואימי - וחגגנו ביחד בארוחה גדולה ואח"כ הסופגניות (אין מה לעשות... ה"פצצת קלוריות" הזו חייבת להיכנס - גם אם בדלת האחורית... - היינו שם עד כמעט 2 בבוקר וחזרנו.... שיהיה בוקר נפלא
- שבוע נהדר
- וחיים טובים לכולנו

העיקר שמכל ה"חרא" הזה ../images/Emo46.gif

יש את הצד השני והמפצה. לא יזיק שיב לו קצת על המצפון (ואנחנו יודעות לעשות זאת היטב לא?) ד"א לא קיבלת את התמונות ששלחתי ?

הגנובה

New member
אני יודעת לעשות את זה נהדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבעיה אצלי - שזו לא הצגה... אני באמת מרגישה כך... שאין לי חשק להיות לידו... לדבר איתו... להתייחס אליו... כל העניין הזה עם הוריו מעורר בי גועל ... הוא - מנסה להתחנף ולהסביר - אבל זה לא מעניין אותי
אני כועסת... אני פגועה... וייקח לי זמן להתגבר על זה
הבעיה היותר גדולה היא - שככל שמספר התקריות עולה - כך עולה הסלידה שלי מכל העניין... ואני לא מסוגלת להפריד בין הזוגיות שלנו לגועל שלי מהמשפחה שלו

ספרי על לי כך.,../images/Emo4.gif

כשהייתי מקבלת את הג´ננה על חמותי וחמי, הייתי מתמלאת בחילות על הבעל עד כדי מעבר לחדר אחר. זה ברור מאליו מה שאת מרגישה, אבל בכדי לא להעכיר יותר הייתי מעמידה אותו ל"משפט שדה" ויורה בו סופגניות עד אובדן הכרה. בושה מצידו לתת לילדים תחושה שלא מדליקים נר (ואפילו שלא אמרת, ילדים חכמים קצת יותר ממה שאנו מייחסים להם) בגלל שהוא אצל סבתא (זפטה) ולא איתם. ואכן הזוגיות קשורה לקשרים עם המחותנים, זה חלק משבעת פלאי עולם - חמות- חתן- חם. שימי לב לשורש המילה אצלם חם מאוד ואצלו חן ויופי.

הגנובה

New member
זהו עוד שימוש מלהיב לסופגניות במקום

להכניס את הרעל הזה לגופנו
אני כל הזמן שואלת את עצמי והסובבים אותי - איך יצא כזה בחור לכאלו מפלצות
- כולם עונים לי את אותה התשובה... בדרך כלל... התפוח לא נופל רחוק מהעץ... אבל במקרה הזה - הוא היה מספיק צעיר כשהכיר אותי - ודרך משפחתי - למד שיש צורות התנהגות אחרות ונעימות יותר אחד כלפי השני בתוך המשפחה ובמעגל החברים... כך שלפעמים יש תקווה להוציא אותם מדפוס ההתנהגות ה"מלעון" הזה (את שמה לב לשימוש הנרחב במילה הזאת היום אצלי
). אגב, משפט שדה כבר היה ופסק הדין... חוסר התייחסות טוטלי... לדעתי ההפגזה עם הסופגניות היתה פחות כואבת לו

הביטוי אינו נכון ../images/Emo12.gif

התפוח תמיד נופל רחוק מהעץ. ילדים תמיד משתדלים לצאת שונים מההורים, במיוחד כשיש הורים מלעונים!!! ילדים להורים גרושים תמיד יחפשו לבנות משפחה חמה ומלוכדת וכו´ וכו´. (למרות שגם הפוך, יכול בהחלט לקרות) דרך אגב , מה היה ההסבר שלו לעניין?

הגנובה

New member
ההסבר שלו....

אני יודע שאת וההורים שלי לא תסתדרו לעולם... אני יודע ומכיר את השריטוט שלהם... אלה ההורים שלי והם רוצים שאבוא להדליק איתם נר... אני אלך לחצי שעה ואחזור... אני לא אשב שם לחגוג איתם... רק אמלא את חובתי להם כבן... דעתי בעניין.... אחרי כל מה שהם מעוללים לנו... ולו.... אין לו שום מחוייבות כלפיהם.... אבל זו רק דעתי.... יכול להיות שהוא אדם טוב יותר ממני ומקיים את חובת כיבוד אב ואם... אני לא הייתי הולכת להורי ולמשפחתי אם בעלי וילדי לא רצויים שם

הגנובה

New member
נ.ב. - הוא לא דתי - ואם לא ה"נדנוד"

שלי... הוא גם לא היה שומר על מינימום מסורת
- פתאום הוא מקיים מצוות כיבוד אב ואם
... מה זה החרטא הזה

mor mor

New member
תחשבי טוב טוב לפני שאת אומרת...

את מה שאמרת הרגע..... הורייך הם הורייך....ובעלך זה בעלך...... אבל אם הורייו לא רוצים או לא רואים בך משפחה - זה לא אומר, שהוא ייענש ולא ייראה אותם....הם הוריו, וזה מה יש, וצריך לקבל אותם... ואת היית עושה אותו דבר , כבוד מינימלי... זו דעתי, ואולי אני טועה לגבייך..

הגנובה

New member
את טועה לגבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(סיגלי... שימי לב לאסרטיביות)... הורים - עם כל הכבוד להם - צריכים לדעת שכאשר בנם התחתן - הוא, אשתו וילדיו הם חלק בלתי נפרד
אם הם לא מכבדים זאת - הרי שלא מגיע להם כל כבוד ממנו
אם את חושבת שאת מכירה אותי... את צריכה לדעת שהם צריכים לתת לי מינימום של כבוד - ואני אעלה אותם על כיסא המלכות
הורי... שמקבלים ממני את כל הכבוד שבעולם... תמיד מכבדים אותי ואת ההחלטות שלי
- הם יכולים לנסות להביע דעה ולנסות לעזור לי... אבל בשום פנים ואופן לא לכפות עלי את דעתם
- לא כשהייתי קטנה ובטח ובטח לא עכשיו - כשאני בעלת משפחה משלי
... אז את כנראה לא מכירה אותי...

הגנובה

New member
לא נרגעתי עדיין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי טועה
מה טועה
- מה , את מכירה אותי בכלל
.... טועה עלק

הגנובה

New member
זהו עוד שימוש מלהיב לסופגניות במקום

להכניס את הרעל הזה לגופנו
אני כל הזמן שואלת את עצמי והסובבים אותי - איך יצא כזה בחור לכאלו מפלצות
- כולם עונים לי את אותה התשובה... בדרך כלל... התפוח לא נופל רחוק מהעץ... אבל במקרה הזה - הוא היה מספיק צעיר כשהכיר אותי - ודרך משפחתי - למד שיש צורות התנהגות אחרות ונעימות יותר אחד כלפי השני בתוך המשפחה ובמעגל החברים... כך שלפעמים יש תקווה להוציא אותם מדפוס ההתנהגות ה"מלעון" הזה (את שמה לב לשימוש הנרחב במילה הזאת היום אצלי
). אגב, משפט שדה כבר היה ופסק הדין... חוסר התייחסות טוטלי... לדעתי ההפגזה עם הסופגניות היתה פחות כואבת לו
- למרות שזהו רעיון בכלל לא רע...

למעלה