מצטערת על האיחור סיגלית´ה../images/Emo4.gif
היו פה דברים שמנעו מימני תשובה מהירה. הרבה כבר לדעתי לא יעזור והאוירה תשאר עכורה. לדעתי אימו אינה משלימה עם העובדה שהילד שלה מתחתן עם אישה בוגרת ועוד "גרושה" עם "שתי בנות". "הבן המוצלח והרווק והנאה שלה שלא חסר לו כלום, לקח אישה יד שניה ואבוי לבושה" - אני כל כך מכירה את זה שאין לך מושג. לדעתי., לשלומך ושלום העובר ומשפחתך החדשה תתרחקי, תתרחקי, תתרחקי גם עם זה יעלה באי השתתפותם !!!!!!!!!. תאמיני לי ש זה למעלה רואה ושומע הכל ולא ירחק היום בו היא תשלם את המחיר בפגיעה בכבוד בנה. בואי אספר לך., אחותי הקטנה ילדה מתוקה וחביבה שעברה הרבה בחייה (בעיות בריאות קשות) עד כדי כמעט איבוד החיים. רצה הגורל ואחרי הרבה מערכות יחסים (וידעה שזה בחיים לא יקרה על טיבעי) ונכנסה להריון עם בחור בנהלה איתו רומן. אחותי הקטנה באה להתייעץ איתי ונתתי לה להבין את משמעות ה "מתנה" שקבלה ואת משמעות ה "נטל" של הריון בזמן טיפולים כימותרפים. בתוך ליבי קיוויתי שהיא תשאיר את ההריון והכל בידי הקדוש ברוך הוא, אבל לא העזתי לומר בכדי לא לקחת אחריות על מצפוני. היא בסופו של דבר החליטה (וגם בטוח ראתה עליי) שהיא משאירה את ההריון וכולנו תמכנו בה. (עד היום, והנה היא מתחתנת אוטוטו) ההורים של הבחור ההוא שמעו את הסיפור מימנו והליטו פה אחד : "לא יהיה הריון ועוד עם בחורה חולה." אימו עוד העזה והתקשרה לאיים : "את תלדי על גופתי". אני נכנסתי לתמונה ועשיתי להם סרטים של חבל על הזמן. עד מהרה נתתי להם להבין מה זה שאני בתמונה ומה זה שאחותי לבדה. הוצאתי להם צו הרחקה, גרמתי להם לעבור את הכביש לצד שני, גרמתי להם לברוח כל אימת שמשפחתי בסביבה. והיום יש לנו נסיכה קטנה ומיוחדת במינה שחבל שלא מכירה את האבא, סבא, סבתא שלה אבל אני לא אוותר והלוואי ואזכה לספר לה את מעלליהם. וזה אומר., נקמה קרה היא גם נקמה !!!!! והמבין אכן יבין.