בוקר טוב ושבוע נפלא לכולנו

קודם קולולולולולולולולו כמנהגנו

13 ממוש זה יוצא ביום שישי, זה בסדר? ותגידי לי מתי את רוצה לרדת לאילת ואני אחפש לך ושלח לך במסרים. ההה ומה עם הבנות? קולולולולולולולו
ושיהיה הרבה הרבה מזל ובריאות ואושר והכי הכי א ה ב ה !!!!!!!!

סיגליתי../images/Emo15.gif

thank you thank you thank you נכון יוצא יום שישי. ביום ראשון אחרי זה נצטרך להיות במרכז כדי לגמור תשלומים וכאלה. אז אולי מיום שני. תגידי חומד, לקחת בת 18 ובת 14.5 לירח דבש
מה זה שיעור מיני לנוער
חוץ מזה שיש בי"ס ויש שתי כלבות וחתול לטפל בהם בבית ואי אפשר להשאיר אותם לבד. חומד, תודה על עזרתך במיוחד היום שהתחיל נחמד וממשיך פשוט זוועה. כמו שסיפרתי בבוקר היינו אצל הוריו ביום חמישי והיה "בסדר" מבחינתי זה מספיק. הבוקר התקשרה המכשפה (אם היה לי משהו יותר גרוע הייתי משתמשת בו) ואמרה לו שהיא נורא פגועה ולא ישנה כל הלילה. איך בשם אלוהים לא הזמנת את דודה יפה ודודה בת שבע ודודה טיזי (סליחה על המילה) והיא לא תבוא לחתונה ובגלל שהיא לא באה אז גם אבא שלו לא יבוא. ושיבטל את ארוחת הצהריים אצל ההורים שלי בשבת הקרובה. תסמכי על יניב שהוא שטף אותה כהוגן ואמר לה שזה בסדר שלא תטריח את עצמה אבל הגועל בעיצומו והמועקה השתלטה על כל הגוף.כואב לי כי נוא נשמה טהורה לא מסוגל לפגוע בזבוב. תחשבי- רווק מגדל איתי לתפארת מדינת ישראל את שתי בנותיי. הוא יותר אבא שלהן מהאבא הזיבלולון שלהן. נראה איך יתפתח השבוע הזה. סליחה על הדואר הארוך אבל אין כמו האוזן שלך.

אורא

New member
תחזיקי מעמד ומזל טוב ../images/Emo65.gif

תחזיקי ומעמד ומי ייתן ותהיו מאושרים ושמחים וטובי לבב .. כל ימי חייכם ושחמתך תתפוצץ

מצטערת על האיחור סיגלית´ה../images/Emo4.gif

היו פה דברים שמנעו מימני תשובה מהירה. הרבה כבר לדעתי לא יעזור והאוירה תשאר עכורה. לדעתי אימו אינה משלימה עם העובדה שהילד שלה מתחתן עם אישה בוגרת ועוד "גרושה" עם "שתי בנות". "הבן המוצלח והרווק והנאה שלה שלא חסר לו כלום, לקח אישה יד שניה ואבוי לבושה" - אני כל כך מכירה את זה שאין לך מושג. לדעתי., לשלומך ושלום העובר ומשפחתך החדשה תתרחקי, תתרחקי, תתרחקי גם עם זה יעלה באי השתתפותם !!!!!!!!!. תאמיני לי ש זה למעלה רואה ושומע הכל ולא ירחק היום בו היא תשלם את המחיר בפגיעה בכבוד בנה. בואי אספר לך., אחותי הקטנה ילדה מתוקה וחביבה שעברה הרבה בחייה (בעיות בריאות קשות) עד כדי כמעט איבוד החיים. רצה הגורל ואחרי הרבה מערכות יחסים (וידעה שזה בחיים לא יקרה על טיבעי) ונכנסה להריון עם בחור בנהלה איתו רומן. אחותי הקטנה באה להתייעץ איתי ונתתי לה להבין את משמעות ה "מתנה" שקבלה ואת משמעות ה "נטל" של הריון בזמן טיפולים כימותרפים. בתוך ליבי קיוויתי שהיא תשאיר את ההריון והכל בידי הקדוש ברוך הוא, אבל לא העזתי לומר בכדי לא לקחת אחריות על מצפוני. היא בסופו של דבר החליטה (וגם בטוח ראתה עליי) שהיא משאירה את ההריון וכולנו תמכנו בה. (עד היום, והנה היא מתחתנת אוטוטו) ההורים של הבחור ההוא שמעו את הסיפור מימנו והליטו פה אחד : "לא יהיה הריון ועוד עם בחורה חולה." אימו עוד העזה והתקשרה לאיים : "את תלדי על גופתי". אני נכנסתי לתמונה ועשיתי להם סרטים של חבל על הזמן. עד מהרה נתתי להם להבין מה זה שאני בתמונה ומה זה שאחותי לבדה. הוצאתי להם צו הרחקה, גרמתי להם לעבור את הכביש לצד שני, גרמתי להם לברוח כל אימת שמשפחתי בסביבה. והיום יש לנו נסיכה קטנה ומיוחדת במינה שחבל שלא מכירה את האבא, סבא, סבתא שלה אבל אני לא אוותר והלוואי ואזכה לספר לה את מעלליהם. וזה אומר., נקמה קרה היא גם נקמה !!!!! והמבין אכן יבין.

והכי הכי חשוב

אל תסיטי את האנרגיות שלך לכיוונם. תתרכזי באירוע שלך, בחיים החדשים הנוצרים בתוכך והכי חשוב באהבתך את אישך ובנותייך. לכי תדעי כמה רוע יכול להיות, אולי הם בכלל עושים הכל בכדי לגרום לפיצוץ בניכם? תחשבי גם על זה ! תחשבי רק חיובי, חיובי, חיובי, חיובי תשנני זאת הרבה ותנשמי עמוק בכל פעם שאת מוסטת במחשבה עליהם. נשיקות

סיגליתי../images/Emo15.gif

למען הסר ספק, החתינה מתקיימת על אפם ועל חמתם של כל מי שלא נראה לו. באמת שאין בעיה עם זה וגם אין לי בעיה עם זה שהם לא יגיעו לחתונה. ההפסד כולו שלהם. הם מפסידים בן וגם נכד שהם אפילו עוד לא יודעים עליו!! (התחלתי היום חמישי). גם אין לשנינו ספק שהיא היתה מוצאת משהו בכל מקרה למה לא להגיע לחתונה. אין לנו ספק. אז אוקיי, יניב היה מוכן לזה (למרות שזה כואב) ואמר לה לתת תשובה סופית (בהזמנות כתוב עד 6.12.02 ) ואמרתי ליניב שעד התאריך הזה אני לא משנה כלום בסדר הישיבה. מאותו יום, אני מ ו ח ק ת !!!!!!!!!!!!!!!!!! כואב לי לשמוע על אחותך, אני שמחה שהיא השאירה את ההריון גם אם לא האב הביולוגי יגדל אותו. לפי מה שאת מספרת, אתם משפחה חמה ואוהבת הלוואי על כולם ואני בטוחה שאתם תקיפו אותן בכל כך הרבה אהבה שאחותך תהיה בסדר וגם הקטנה. דרך אגב, אני בעד נקמה, קרה חמה לא חשוב. היום של הורי יניב עוד יגיע וחבל להם על הזמן כשהם יפלו לידיים שלי. אם הייתי יודעת מראש, לא הייתי מורידה את הראש ונכנסת אליהם ביום חמישי. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה, זה שאני יודעת שאנחנו עשינו הכל!!!! וזהו אין הורים, אז אין. ההפסד כולו שלהם. תודה, חומד, ואל תשכחי לבדוק לי דילים טובים באילת ואל תשכחי להכין בצק לספינג´.

אמרתי לך, הבצק עליי ../images/Emo3.gif

אנחנו בהחלט משפחה חמה (לפעמים רותחת) ותומכים בכל מצב. אימי כזאת שמרנית היתה שהיינו בטוחים שהיא תמות עם תשמע ביתה הקטנה בהריון, אבל אני באתי עליה בכזאת מיתקפה שלה לא נותר אלא לברך על כך. תגידי? יש למלעונים נכדים נוספים? ואם כן מה היחס שלהם איתם?

../images/Emo24.gif גדול ממני.

ע-נ-ק-י! על יום חמישי - זה לא נקרא שהורדת את הראש! זה נקרא שהרמת ראש זקוף וגאה שעומד מול ההחלטות שלכם והשמחה שההחלטות האלה מביאות. וגם ראש גאה וזקוף מול הקושי שלהם. התעלות ונכונות לפתיחות מצידך, למרות ההתנהגות שלהם. אל תצטערי לרגע! זו היתה הגינות ומכובדות מצידך. את בהחלט יכולה להרגיש שעשית את המיטב בנסיבות. והמיטב הזה מתוק ונכון יותר מכל "נקמה". לא צריך נקמה. לא קרה ולא חמה. החיים גומלים. גם בלי הכעס שלך, החיים גומלים. לך אין אחריות לכישלון של אחרים. רק אחריות להצלחה שלך! והנה עוד
ממני. עכשיו תשתדלי להתרכז רק בשמחה. זה הכי חשוב והכי נכון לעכשיו.

הגנובה

New member
אני מחזקת את דברי ריפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עצם העובדה שהלכת לביתם, הגשת להם הזמנה - כמו גדולה
- הופך אותך לגדולה מהם בעשרות מונים
אין לך על מה להתבייש ולהיות נבוכה - איך אני תמיד אומרת: ועכשיו בראש מורם, חזה מתוח, גו ישר.... תצעדי לחופה בגאוה ובכיף... אל תקדישי להם אפילו מחשבה נוספת
- את את שלח עשית
ותמיד תמיד תזכרי... אנחנו כאן מחזיקות את הנרות
ותומכות לאורך כל הדרך
שיהיה לך המון מזל טוב
ו-

הגנובה

New member
סיגלי מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif... כל הסיבות

שחמתך נתנה כאילו בגללן הם לא יגיעו לחתונה ולא לארוחת הצהריים בטלות ומבוטלות מראש
- אל תרגישי רע בגלל שום פעולה שעשיתם או לא עשיתם
- בכל מקרה הם חיפשו תירוץ להגיד מה שאמרו ולעשות מה שעשו
- אלה סוג החמות והחם שמעוניינים לשלוט על הבן שלהם - אם יוכלו - גם מהקבר
... אל תרגישי רע... האנשים האלה יביאו איתם רק אנרגיות שליליות... עדיף שלא יבואו
תהני מהחתונה
תהני מבעלך
תהני מבנותייך ותשמרי על עצמך
- אל תקחי ללב שום דבר ממה שהם אומרים
אנשים רעים נהנים מעצם העובדה שהם מאמללים אנשים אחרים - זה עושה להם את היום
- אל תתני להם את התענוג הזה
שילכו לחפש עצים אחרים לטפס עליהם

הגנובה

New member
היי ריפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - אני גאה בך בנושא

הקלוריות... אני החלטתי שאני חוזרת שוב לאכילה נכונה היום... זה ישיג 2 מטרות: 1. אני לא אוכל סופגניות ולצערי... גם לא ספינז´
- כך - לא רק שלא אעלה 2-3 ק"ג בגלל זה (הספינז´ - לא הסופגניות... אני לא אוהבת סופגניות [בלשון המעטה].. 2. אפילו ארד 1-2 ק"ג... אז לכל אלה שקוראות/ים את ההודעה - נא להחזיק לי אצבעות שאתגבר על השבוע הזה ולא אתפתה למאכלי זמן שונים ומשונים נ.ב. אם נכין סופגניות אשל "לילדים".... אולי אוכל אחת... כי את אלה אני אוהבת

גנובי...

האמת היא שאני לא ממש "מתעסקת" בלעשות דיאטות. זה לא שאני
, או משהו כזה, אם הייתי צריכה לתאר, אז זה יותר כמו "נדיבה במקומות הנכונים" - משהו כמו בטי - הדמות המצוירת. מה שכן, יש לי הצלחה יחסית טובה בכל מה שקשור לפיתויים - לא נוגעת בעוגות, עוגיות, פצצות שמן, גלידות, קרמבו, ממתקים, ואפילו לחם - אם אין תרוץ ממש טוב אז ממש קל לי לוותר. הכי אפקטיבי שהגעתי אליו, זה לעבור ליד קונדטוריה, או מאפיה, ו"להשתגע" מהריח. להשתגע כל-כך מהריח וליהנות ממנו על זה שהוא ריח נפלא שרק להריח אותו זה עונג. ולא לרצות "לקלקל" את העונג של הריח בלנסות את הטעם. גם בבית זה עובד אצלי. אני יכולה לאפות עוגות ולא לגעת בהן. בכלל. אפילו לא טעימה מדגמית. רק הריח מספק אותי. זה אפילו לא משהו כמו עבודה עצמית או היצמדות לדיאטה או איזה חוקים שצריך לשמור - איכשהו גיליתי שבדברים מסוימים הריח יפה יותר מהטעם. או שהטעם האמיתי הוא הריח ותו לא. אני מחזיקה לך אצבעות! עד סוף השבוע אני יודעת שתרדי לפחות קילו וחצי ! נ.ב. גם הסופגניות אשל יותר מריחות מאשר טעימות.

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif - פעם ראשונה בחיי שאני שומעת

כזו דרך להתמודד עם המתוקים והמאפים.... בשבילי אחרי הריח חייב לבוא הביס
- פשוט כך
... אצלי המתוקים, המאפים והגלידות זו חולשה אמיתית... שרוב הזמן אני מצליחה להתגבר עליה... וכשאני לא... רק אלוהים ישמור
איזה כיף לך שאת יכולה
שיהיה לנו חנוכה שפוי ולא משמין

ריפ

כמוני כמוך, לא נוגעת בדברים האלו גם כשאני מכינה לבד, אני לא טועמת,,, למזלי, אני לא מתה על זה וזו הסיבה שאחרי 3 לידות, כמעט לא רואים עליי

הגנובה

New member
טוב פנינה... עכשיו את מקניטה...

3 לידות ולא רואים עלייך
- כל הכבוד
- שימי לב כמה
אני אחרי 2 לידות... ורואים את זה יופי

בולי27

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif איך היה החופש?

מקווה שאת בריאה וחזקה!!! התגעגענו ודאגנו לאללה

בעצם... סיגלית../images/Emo15.gif

רק אם את מכינה לי ספינג´ (מתה על זה) תזכרי שאסור לסרב לאישה בהריון...........

למעלה