בוקר טוב ושבוע נפלא לכולנו.

keren1

New member
בוקר טוב ושבוע נפלא לכולנו.../images/Emo42.gif

איזה כייף הייתם פעילים בשבת, אה?! הילדים נתנו לכם לנוח? לנו היתה שבת נעימה. (הלילות לא מדהימים אבל היום היה נהדר!) בקיצור נגמר הסוף שבוע ומחכה כבר לזה שיבוא. אז המים רתחו ואני מכינה קפה. אז בוקר טוב ותתעוררו כבר!!!!

keren1

New member
וואלה יופי. משהי פה הבטיחה להתקשר

אתמול אחרי 20:00 ומשהי פה לא התקשרה. WHAT´S UP SIS. לא רוצה להתקשר פן אנתק אותך מהקו. LOVE U

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולן

ולטשטושה המצטרפת החדשה -נשמח להעזר בנסיונך. שבת כיפית עברה לנו - היינו אתמול בספארי ועידן ורז נהנו מאוד, (הצלחנו להגיע עד לדובים-ב12:00 בצהריים ,שנת היופי) מצטערת שלא הצלחתי להכנס אתמול לפורום, בשבת אני לא מצליחה אפילו לפתוח את המחשב. שיהיה לכולנו יום טוב!

טל של 4

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

אז ככה, קודם כל תמזגי קפה.......1 סוכרזית. תודה!!!!!!!! חייבת לכם עדכון, יום שישי
הכנתי את הטירמיסו (כמובן שבהמשך להמלצתכן יקירותי) ויצא, מעולה בעיני המבוגרים ו"איכס" בעיני הילדים
אז המבוגרים הרויחו!!!! לתשומת ליבכן 4 שעות לא מספיק לקרר לפני ההגשה אנחנו לא התאפקנו, וביום שישי שתינו טירמיסו בשבת אכלנו טירמיסו! בשבת טילנו והיה מקסים. ובשבת בערב יואב הופיע בהצגה הכיתתית כמלאך וכציפור.....האמא התרגשה יותר מהילד
האחות פירגנה האבא צילם והקטנות כבר ישנו. זהו יש נחת! שיהיה לכולם שבוע מדהים ואופטימי

טל של 4

New member
יושבי טוב שחזרת.........

בטח ששמנו לב, השאלה היא האם בנות ה-18 שמו לב שעזבת........

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם! אח, איזו שבת

חורפית מדהימה היתה! ישבתי בשמש עם העיתונים כל השבת וחשבתי איך אוטוטו כבר לא יהיו לי רגעי החסד האלה... ושני זאטוטים כל הזמן ימשכו את תשומת לבי

keren1

New member
ואז אנחנו נשב בנחת עם העתונים.

מחכה ללידה שלך שיר. ד"א התחלת להסתובב ? איך הלך? או שקיבלת חום וברחת (זה מה שקרה לי בפעם הראשונה.)

*שיר

New member
הסתובבנו - אבל ב"גולף"... ../images/Emo13.gif

קנינו לבעלי בגדים לקראת נסיעתו הקרובה לחו"ל... קצת יותר דחוף כרגע

הריכ

New member
בוקר טוב ונעים לכולם../images/Emo65.gif

אצלינו דוקא בסוף השבוע הן חטפו את השפעת החורפית שלהן, והיו עייפות. מצוננות ובכייניות כל השבת. בעצם ישנו איתן ביחד ארבעתינו וקמנו רק כדי לאכול. למרות שזה נשמע מצוין לסופשבוע, כבר חווינו שבתות נעימות יותר. אז עם מבט אופטימי יותר לשבוע הבא עלינו לטובה, אני מאחל לכולם החדשים הישנים והשבים שבוע מתוק ונעים. אריק.

keren1

New member
תביא כבר תמונות של הבננות.

רפואה שלמה. שלחתם אותם לגן? איך אורנה מרגישה ?

הריכ

New member
כן, שלחנו אותן

אורנה מרגישה על הפנים. אני מקווה שהיא תנוח היום ותרגיש טוב יותר. התמונות בטיפול יגיעו בקרוב.איך היה למשה עך הבקר עם דניאלי?

keren1

New member
למי שלא מעודכן בעלי הוא זה

שמלביש את הילדים בבוקר ומביא אותם לגן/משפחתון. אז אתמול דניאל סירבה ללכת לישון עד 10:30 בלילה, מה שהדאיג את בעלי (שלא תקום בבוקר ותתבכין כהרגלה וכו´) בקיצור למשה יש שיטה מדהימה הוא מעיר אותם אחד אחד. לפני שהם מבינים מה קורה הוא מחליף להם בגדים. ועד שהם מצליחים להתעורר ולהביע התנגדות הם לבושים. NICE לא? חוץ מזה אני צופה היום הרדמות מוקדמת אצל דניאל בסביבות 17:30 לבין 18:00

nonana

New member
בוקר טוב ושבוע טוב אז ככה../images/Emo140.gif

קודם כל היתה שבת כייפית ביום שישי אכלנו אצל אמא שלי וגם האחיות הגדולות הגיעו והיה שמח. ביום שבת התעוררנו בשמונה - זה נדיר. התארגנו לאט ויצאנו לטייל. נסענו לכינרת - רצינו לראות איך המיים עכשיו אבל אחרי חיפוש נואש למקום אחרי שעתיים ויתרנו- היה בוץ בכל מקום. אז הלכנו להר ארבל ולא תאמינו ישנו נהר שכל השבע שנים האחרונות היה יבש ועכשיו זרם- פשוט נהדר הילדים השתוללו וטיפסו על סלעים גבוהים, עשינו פיקניק של סנדויצים והיה נפלא. בערב נסענו לנהריה לחמותי והגענו בתשע בערב מרוצים אך עייפים,- הלכתי לישון בסה"כ היתה שבת מוצלחת מאד. אז קבלו
גדול וברכה שיהיה שבוע כייפי באותה המידה.

בוקר טוב (לא מצאתי אייקון מפהק...)

אז הלילה סוף סוף עומר הצליח לישון יותר משלוש שעות רצופות, אחרי ארבעה לילות לבנים שהוא עשה לנו (הצטנן המסכן וקיבל נזלת
), אבל בשמונה וחצי התעוררתי לקול צרחות אימים שלו (לא, זה לא מאוחר. הלכתי לישון באופן סופי בסביבות שש בבוקר). אין לי מושג מה זה היה. הילד בכה וצרח במשך חצי שעה ושום דבר לא הפסיק את זה. אח"כ הוא נרדם וישן כמו מת. כמובן שהתקשרתי בהיסטריה לרופא הילדים, שאמר שזה נורמלי אם זה לא חוזר על עצמו. עכשיו אני מחכה לראות שזה אכן לא חוזר. השבת היתה כיפית. עשינו טיול ארוך ארוך עם אבא ואמא (וזה באמת מיוחד כי אבא כמעט לא נמצא כל השבוע) והיה נהדר. והנה השאלה (הרי לא חשבתם שאם כבר מצאתי זמן להיכנס לפה זה יעבור בלי שאלות
): האם יש נזק בשימוש בפורמולה צמחית? למה ממליצים להשתמש בפורמולה על בסיס חלב פרה? עברנו להשתמש בפורמולה צמחית של רמדיה וזה עשה פלאים לכאבי הבטן שלהם. אני רוצה להמשיך ולהשתמש לפחות עד גיל 3 חודשים, שיעברו כאבי הבטן.

טל של 4

New member
עומר, תרגיש טוב ....

לגבי המטרנה הצימחית אין לי מושג. אני תמיד השתמשתי בחלבית, אבל אולי כדאי לשאול בטיפת חלב או את הרופא.

keren1

New member
מיכל...משתתפת בכאבך

לגבי מחלות - אין מילים בפי. זה דבר אחד שמצליח להשתיק אותו. בנושא חוסר שינה - אנחנו כבר נאבקים בנושא 3.5 שנים (התחיל עוד עם דניאל אז לא צריך להפיל הכל על הקטנטנים) בנושא פורמולה צמחית- יש לי נסיון. עד גיל 9 חודשים שני ומתן אכלו NEOSURE (אוכל של פגים) ואז היינו צריכים לעבור לאוכל "נורמלי". מכוון ששנה שעברה היתה מרובה במחלות (שני - דלקות אוזנים ומתן - אנלציה) רופא הילדים המליץ לתת להם צמחי. זה יקל על הלחה ועל הדלקת (אל תשאלי אותי איך) הילדים מאד אוהבים את הצמחי. כשהם הגיעו לגיל שנה רציתי להעביר אותם לפורומלה ג´וניור. מתן פתח בשביתת רעב שהסתימה עם שובה של הפורמולה הצמחית (זה רעיון מעניין לגמילה אוכל בלילה
) לנו זה עובד ועוזר יופי (השנה
עוד לא היתה לנו דלקת אוזנים ואנלציה ממש ברמה נמוכה) להגיד לך שזה הצמחי אני לא יכולה. אבל מה שלא מזיק לא הורג, נכון?! ומה שעובד לא משנים?!

zimes

New member
כי סויה זה לא טוב כמו באגדות:

יש רגישות לסויה - אחד המזונות הכי אלרגניים (לפי ההמלצות האחרונות של משרד הבריאות). וגם - בסויה יש חומר שדומה לאסטרוגן, וזה לא מומלץ לבנות. אבל - אם זה עזר לכאבי הבטן, יתכן שאתם רגישים לחלב פרה, ואז, לפי משרד הבריאות אתם אמורים כן להשתמש בתמ"ל צמחי.

קרנושה

New member
אתם דורכים לי על יבלות....

תגידו היתה שבת השבוע? (אני עבדתי גם בשישי וגם בשבת משמרות)

למעלה