בוקר טוב ושבוע נפלא לכם

בוקר טוב ושבוע נפלא לכם ../images/Emo13.gif

בוקר טוב גולשים יקרים ושבוע טוב ונפלא לנו
.... איזה כיף לראות את הפורום כל כך חי תוסס ושוקק חיים
.... ושוב ברוכים הבאים והנמצאים לכל הגולשים החדשים והוותיקים
...
אני רואה שיש פה לא מעט סקרנות סביב האלבום החדש, שאלות על הסינגל הבא, שם האלבום, שמות השירים ועוד ..... ובכן אז נעשה מעט סדר בדברים
... האלבום עתיד לצאת באמצע חודש אוגוסט , תאריך סופי ורשמי יפורסם בקרוב, עדיין אין אישור לגבי מהו הסינגל השלישי , לא נקבע באופן סופי, נכון שיש דיבורים על השיר " את מוכנה" אבל לא מדובר באישור סופי ובידיעה רשמית . לגבי השיר את מוכנה, דווקא אני חושב שחשוב וכדאי שדנה תוציא שיר כמו את מוכנה, סך הכל בואו לא נשכח, שזמרת חייבת לחדש לרענן להיות מיוחדת ומדי פעם לגוון בשיר שהוא קצת שונה ואחר ממה שהיא עושה . אם דנה תוציא שיר דומה לשיר לאב בוי יגידו שהיא ממחזרת ושאין לה מה לחדש וזה לא נכון, אולי השיר את מוכנה לא כזה קליט, ולא כזה להיט, אבל הוא שיר חשוב, הוא שיר עם מסר ואמירה. שיר שדנה סוגרת חשבון אם כל אלה שמחכים לה בפינה, שיר עם הפקה מוסיקלית מדהימה עשירה שונה ומיוחדת , וכן יש לשיר הזה פונטציאל להצליח, כי אולי לא יאהבו אותו בשמיעה הראשונה אבל תאמינו לי שחארי כמה שמיעות כולכם תתמכרו
.... לגבי שמות שירים גם לגבי העניין הזה עדיין דבר לא רשמי וסופי אני יכול לומר לכם על מספר שמות בניהם : את מוכנה, בראשית, בכל יום אחר, חורבות האהבה, הכל זה לטובה, לאב בוי, ילא בלאגן , יום הולדת . כמובן שיתר המידע והפרטים ישוחררו בקרוב בסמוך ליציאת האלבום
.....
מדיה פורסט חברת ההשמעות הרשמית של ישראל הסוקרת את נתוני ההשמעות בכלל תחנות הרדיו בארץ מפרסמת הבוקר : אנו שמחים לבשר לכם על נתון השמעות חסר תקדים שלא נראה בישראל מזה שנים: אנחנו סה"כ 19 יום מתחילת חודש יולי ולהיט הקיץ הגדול “Love Boy” של דנה אינטרנשיונל עובר את 1,000 ההשמעות לחודש יולי ! בחודש יוני השיר המושמע ביותר בחודש שלם עמד על כ – 600 השמעות והנה דנה אינטרנשיונל עוקפת בסיבוב את כולם ומגיע בתוך קצת למעלה מחצי חודש להישג אדיר עם למעלה מ – 1,000 השמעות בישראל. כאשר המקום ה – 2 מאחוריה רק עכשיו מגיע ל – 500 השמעות. מדובר בהישג אדיר של השמעות, איזה להיט ואיזו הצלחה פשוט מטאורית. ברכות
רדיו ירושלים מציג במקום הראשון עידן יניב עם הלהיט "את יפה" ודנה אינטרנשיונל מטפסת חזרה לצמרת אל המקום השני עם המגה להיט LOVE BOY .... וברדיו דרום עולה דנה 8 שלבים מהמקום ה 10 אל המקום ה 2 .... שבוע טוב ומבורך לנו
....

מושיקו נשמה תודה על העידכון!!!!!

איזה כייף, איזה מהמם, איזה מטריף... לקראו שדנה עקפה ועשתה זאת.. -ב ג ד ו ל- !!!!!

מזל טוב לדנה

על שהצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולהחדיר את לאב בוי לטופ 5 בכל תחנה בארץ(למיטב ידיעתי) ולכל מצעד אפשרי(כולל המצעד העברי השבועי של פורום מצעדים וביקורת מוסיקה-שם דנה הגיעה למקום השני עם הסינגל).

תודה על העדכון מושיקו אבל

אני אישית חושב שאת מוכנה לא יעבור פלייליסטים ברדיו , והוא לא יצליח להמריא במצעדים יהיה חבל מאד לא לנצל את המומנטום של לאב בוי ולא להוציא שיר מסחרי שתוציא את חורבות האהבה או את יאללה בלגן...

למעלה