בוקר טוב ושבוע קל (עייפה)

רחלילי

New member
בוקר טוב ושבוע קל (עייפה)

למה למה למה החתולה שלי מעירה אותי ב-4:34 למה? מה עשיתי רע? ולמה אני לא מצליחה להרדם? מי עשה שחתולים יהיו ציידי לילה? ועוד שאלות שקודחות את מוחי בשעות אלה של היממה. אחסוך אותן מכן. שיהיה יום מעולה חמים ולא לח מידי שיהיה שבוע טוב.

בוקר טוב ושבוע שקט ../images/Emo42.gif

מישהו עשה משהו מיוחד בשישי שבת? אצלנו סתםעבר נחמד. היינו בשישי אצל ההורים של לירון , ובשבת אחה"צ נסענו לסופרלנד יחד עם אחי וחברה שלו, ואחיינית שלי , היה ממד נחמד. כמובן שנזהרתי ולא עליתי למתקנים שהייתי מתה לעלות , אלא רק לכל הפושטים של הילדים הקטנים (לא סתם הבאתי איתי אחיינית בגיל 4
.

אתי@

New member
אנחנו היינו בהצגה (כתבתי עליה

בשרשור על ההצגה שאתם הייתם). חוץ מזה היינו בכל הארוחות המשפחתיות הקבועות (לא שזה משהו מיוחד...) וגם נפרדנו מאחותי היקרה שמתחילה היום בה"ד 12 ברגשות מעורבים... הכנתי לה עוגה, קנינו מתנה, והכנו אותה למה שמצפה לה (העיקר שהיא לא עושה מטבחים
).

אתי@

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

אבל זה לא טירונות... זה קורס קצינות
מה שמגניב בכל העניין, זה שכל הפלוגה תהיה של אנשי קבע או קמ"אות, ויהיו שם גם בנים

מיכלכהן

New member
אני הייתי..

בעוד מסיבת רווקות, ועכשיו והלאה, אם מישהי צריכה רעיונות, אז אני מלאה בהם.. נראה לי שהקיץ הזה עשיתי סטאז´ במסיבות רווקות. בכל מקרה חברתי ממש הופתעה ונהנתה, היה כיף.. בעלי היה במסיבת רווקים (של חבר שהוא חצי של זוג אחר) חוצמזה מתכוננים לשבוע של שלוש חתונות של החברים הכי טובים שלנו.. שבוע בסימן שמחות..

rona25

New member
בוקר טוב לכולן/ם ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

עלינו עבר סופ"ש רגוע יחסית, ביום שישי בבוקר פגשנו עד אחה"צ חברים וישבנו איתם בטיילת ובת"א... ואתמול סתם רבצנו מול המזגן ו TV כמו 2 זומבים.... ועכשיו קשה להתחיל שבוע חדש...
שיהיה שבוע שקט וממוזג

fila

New member
בוקר טוב בנות../images/Emo24.gifרגשות מעורבים

על הבוקר.... קודם כל היה לי סופשבוע ממש נפלא
שמעון חזר ממילואים ביום חמישי אחה"צ ומאותו רגע עד אתמול בלילה שהלך לעבודה היה לי אחלה
יצאנו לבלות ולטייל והיינו מלא זמן יחד, מסתבר שהתגעגענו... אבל מאתמול אני כל הזמן נתקלת בכל מיני כלבים מסכנים ונטושים גם בחצר שלנו וגם בסביבת המושב מסכנים כאלה מסתובבים רעבים,צמאים ורצים בכביש, אני שונאת לראות אותם דרוסים אח"כ! אני כ"כ כועסת על אלו שמחליטים פתאום להפטר מבעל החיים שלהם,זה כ"כ מכוער!

סרינה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לא הייתי בפורום מיום רביעי, ויש המון חידושים והמצאות, אז:
מזל טוב לשלי ועמית, ליום הנישואין הראשון
מזל טוב לרויטל ביום הולדתך
מזל טוב לרינוצה על הבשורות
המשמחות
ומזל טוב לתוכי על מעבר הדירה! (וסליחה אם שכחתי מישהו) הסופשבוע שלנו עבר בשקט בבית, אחרי שיואב גילה שכבר חודש הוא נוסע עם רשיון רכב שפג תוקפו
. אבל כמו בשיר של אריק איינשטיין, אנחנו אוהבים להיות בבית, אז זה בסדר גמור מבחינתנו... וחוצמזה, ראיתי בשבוע שעבר את "חשיבותה של רצינות" והוא מאוד מאוד חמוד. למי שראתה את "בעל אידאלי" יהיה קצת דז´ה-וו (אותו מחזאי, אותו במאי, אותו רופרט אוורט השווה), אבל הסרט בסה"כ מאוד כיפי ומצחיק. וזהו בינתיים. שיהיה לכולנו שבוע מלא בשורות טובות!

למעלה