בוקר טוב ושבת נהדרת

Diana M

New member
בוקר טוב ושבת נהדרת../images/Emo42.gif

לקטגוריית המאמרים נוספה רשימת חברי הפורום כפי שהצגתם את עצמכם בשירשור. אתם מוזמנים לעיין ולהתרשם (סוף סוף אלה חבריכם לפורום
) מי שיש לו הערות לגבי התוכן האישי שלו ומבקש לשנות. נא לשלוח לי מסר פרטי ואשתדל לבצע זאת בהקדם. מי שמשום מה החמיץ את השירשור ולא רואה עצמו בין המשתתפים, יכול/ה להוסיף עצמו/ה תחת הודעה זאת ואעדכן. וכמובן חברים חדשים המעוניינים להציג את עצמם. כאן זה המקום. יום נהדר

תודה דיאנה!! ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על המאמר הנפלא של חברי הפורום
(במיוחד שאני מופיעה ראשונה...
) תודה שאת ממלאה אחר כל הגחמות שלי!! אגב, מאיפה התמונה החמודה שצורפה להתפקדות שלי? שבוע טוב לכולם!

Diana M

New member
מיכל

לא ראיתי הודעה זו כבוטה, אלא כקצרה ועניינית פשוט לא יצא לי עדיין לתקן, מבטיחה לתקן בהקדם.

פאני יצ

New member
מורה לתת"ח ומחשבים החינוך מיוחד

אני מורה לתיקשורת תומחת ועובדת עם אחלוסית השיתוק מוחי וכול מי שלא מדבר. העבודה היא מקור האנרגיה שלי וקשה לי להזביר לאנשים למה אני עובדת מעל מיסרה חוזרת הביתה ומכבלת תלמידים בבית. אבל כשילדה שלא מדברת מזבירה לך למה היא בוחה ( וזה כי היא עצובה כי היא לבד והיא רצה שאחותה תסחק איתה )אז גם תת"ח לא יעזור להזביר מה אני מרגישה. חוץ מזה אני אמא לתאומים מדהימים מקסימים חחמים יפיפיים ויש סיקי שלקוי למידה. אני עצמית לקוית למידה כפי שרואים שבחיים לא טיפלתי בזה ואני כצת חוששת לגבי ילדי בעיקר על אחד מהם . היתחלנו תהליכים של איבכון ובסוף ספטמבר יהיה יבחול של ריפוי בעיסוק ונקבה לטוב ושזה רק האמא היסתרית. הפורום נותן לי המון כוח כמורה וכאמא . נ.ב אני מקבה שכיבלת את הדיסק שלי עם כול החומר תודי לי.

Diana M

New member
תודה פאני../images/Emo39.gif

קיבלתי את החומר ששלחת. טרם הספקתי לעיין בו. אך הוא מונח על שולחני. תודה

למעלה