בוקר טוב ושבת שלום אני חולה

בוקר טוב ושבת שלום אני חולה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

קודם כל דיהי לכם יום טוב ושבת שלום לכל החברים שלי כאן. ואני שוב עם חום וכאביי ראש איומים ,גם ציפי לא ממש הרגישה טוב בלילה קצת אחריי ששוחחתי איתה לא הרגשתי כל כך טוב- נשבעת לכם אני וציפי זה נפש תיאומה וזה לא יעזור - אז ציפי יקרה שלי מאמי אנ יק וחדחת כאן מחום יש לי דמעות של אש בעינים שתמיד כשעולה לי חום זה קורה לי ויש לי מצמרמרות ואני קצת קצת הקאתי שוב אבל אין לי תיאבון לכלום - אני יושבת כאן ובכוח מכינסה לפה חצי טוסט שניראה לי שאני עוד ירדם איתו. ציפי שלי נשמה אחות יקרה ומקסימה שלי- אני מקווה שאת תוכלי לקום ולתפקד זה היום כמו שהבנתי יום הניקר יונות והבישולים שלך אז אני רוצה להודיע לך ומשביעה אותך בכל מה שיקר לך וסליחה ש אני משביעה זו פעם ראשונה ואחרונה -אז ככה- אם את מרגישה ממש חולשה ואי יכולת לתפקד אנ יניכנסת לשים את הראש אבל לקחתי כדור ועוד מ עט יעבור לי מאמי- אנ י חורגת מהכליים בשילך ומשאירה את הטלפון פת ח - את הסולולרי ו גןם כן שןל החדר- אני יכולה להגיע לעזור לך דברתי בלילה עם ידיד שלי והוא לא עובד היום סיפרתי לו עלייך הוא לא גר כל כך רחוק ממך זה שסיפרתי לך כמו אח שלי כבר 5 שנים - אז הוא אמר ל יונתן לי ילה שאם את זקוקה לעזרה שלי היום הוא יקח אותי ואחר כך יבוא להחזיר אותי אז ציפי נשמה,אני מקווה שהכאביי ראש וכל היתר קצת השתפרו לטובה, 2 הטלפונים שלי פתוחים רק בגללך אני מקווה שאם לא תירגישי טוב חלילה עוד יותר- אז תרי מי טלפון, ותוך חצי שעה אני אצליך בקיצרו שלא תחשבי שאת תטריחי אותי - יהיה לי הזכות והכבוד לעזור לך לבשל או לנקות באמת חברה ואחות יקרה לשי מכל כל כל - הלב שלי - באמת. אם נדבר אז נדבר ואני יבוא לעזור לך ואם לא אז תרגישי טוב ותעשי חיים לפחות היום כשאת יוצאת, אם את יוצאת - ושבת שלום לכל המשפחה היקרה שלךך. |הדגש שבת שלום לך אחות י היקרה ויום טוב לכל החברים כאן. <<<<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>> אלין

ילדת חופים נשמה תיהי בריאה

לא מגיע לאנשים כמוך ליות חולים!!!!! אנשים אם לב זהב כמו שלךצריכים לקבל את הטוב שהרע לוקח.... אבל אלוהים שומר עלך מלמעלה ועל נישמתך הטעורה מכל צרה ועכשיו את מרגישה חלשה וחולה אבל זו דרכו של אלוהים לתת לאנשים אחרי קושי את החוזק ואת הכוח למשיך לחיות בעולם מלא כאב צער אכזבה שתוכם יש שימחה אהבה ואושר אני מאחל לך שתיהי בריאה כמה שיותר מהר ושתחזרי לעמוד על הרגליים ולרעיף עלינו אהבתך שמחזקת את האמונה שיש אנשים טובים עוד שנישארו בעולם ואת אחת ממעטים שהנשמה שלה כל כך טובה אדיבה שאוהבת לתת חום אהבה הנפש האדיבה שלך היא מעלה אלוהית את בחורה טובה!!!!!! שתייהי בריאה נשמה ושבת שלום אוהב אותך נשמה!!!! זוהר ארגוב המלך!!!!!!

זוהר שירז אלון- תודה ושוב תודה../images/Emo39.gif

גם כן אני אוהבת אותכם נשמה כמו שאת כולם כאן.

alonpaz

New member
תנוחי לך במיטה (גם בלילה) - אולי ..

זו חולשה מהלילה או חוסר שינה - העיקר הבריאות - נשמה!

tsipi35

New member
אלינוש שלי האחת והיחידה ../images/Emo5.gif

באמת כאבי הראש איומים מוצאים אותי מדעתי (מיגרנה כמו שאת יודעת) אבל מה לעשות שאני לא יכולה להרשות לעצמי לשכב במיטה....קמתי הקובר מוקדם מהרגיל לנקות ולבשל ולהכין עוגה טובה לשבת. עוד מעט הבנות יגיעו מבית הספר. אבל יקירתי את מדאיגה אותי יותר - אני פוחדת לךהתקשר אליך כי אולי את ישנה. אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב...ושתעבור עליך שבת סבאבה. אוהבת אותך מכל ה-
ושולחת לך לכבוד שבת זר
תהי בריאה נפש תאומה שלי.

ציפי כל היום הייתי בבית חולים../images/Emo65.gif

את רואה? הדבקת אותי או שנידבקת ימהנפש התיאומה שלנו - חזרתי לפני איזה שעה וחצי שטויות רק חום וחולשה אח שלי לקח אותי לביתחולים בבקור קצת אחרי שכתבתי לך וכל היום ישנתי שם והפאלאפון ממש לא היה זמין ,אז כל הבדיקות כמו תמיד בסדר ואין בעיה מאמי. תודה על הלב הפרחים והכל נשמה חולה עלייך, חוץ מזה לא הייתי זמינה נשמה כל היום רק מיקודם יצאתי ממקלח ושמתי את הטלון בטעינה כשהוא דלוק משמעם לי ציפי אני מתה לצאת כבר מרגישה טיפה טיפה יותר טוב החום קצת ירס ל38.3 אבל בסדר לא ממש מפריע לי אני תמיד עם גופייה זה תמיד ככה לקראת הקיץ עונות מעבר וכל זה - שטויות נשמה קטן עלי, שמחה שקמת ובישלת את יוצאת היום? אולי את כבר יצאת מהבית עכשיו מבלה לך בכייף, ואני כאן לבד משתעממת מבואסת איזה באסה של שבת. רציתי לצאת אבל כל היום לא הייתי זמינה נו מה אני יעשה? תגידי נשמה שלי - לפחות טעמת מהעוגה שהכנת ??????? שלא כמו לפני שבוע !!!! זוכרת מה ביב נכון? אוהבת אותך אחות יקרה שלי שולחת לך בחזרה ים של
וכמבון מלא מלא
לך לילדים וגם כן לאריה רק על הלחי אה? לגיסי היקר מכל . חולה עלייך נשמה אוהבת אותך לנצח. אחותך הקטנה- תרגישי טוב נשמה <<< אלין<<<<<< של החופים

שחור

New member
אלין תרגישי טוב

תשמרי על עצמך וגם את ציפי ותחזרו לאיתנכן במהרה אוהב שחור

שחור- תודה נשמה אני אהייה בסדר../images/Emo141.gif

הכל עניין של זמן נשמה שטויות קצת חולשה חום מה כבר יכול לקרוא? עברתי ונילחמתי בדברים הרבה הרבה יותר קשים בחיים שלי? אז את זה אני יעבור כמו גדולה- זה קטן עליי שחור שלי. תודה שהיתייחסת נשמה והלוואי וציפי תרגיש טוב לפני יש לה ילדים לטפל בהם זה קצת יותר חשוב אני רווקה מאמי אין לי ילדים ובעל זה יותר קל. תודה נשמה אתה מלאך קטן ושחור(קלימרו) >>>>> ילדת חופים<<<<<< אלין.

למעלה