לא רציתי לחפור חחחחח
אממ אם עולים על הרפלוס בזמן והטיפול עוזר אז הכל בסדר
אצלי גם עלו על זה מאוחר מידי וגם רק הניתוח השני הצליח
למעשה הניתוח היה אמור להיות בבוקר ואז דחו אותו לצהרים כי אמא שלי הייתה מקוררת ולא ידעו אם כדאי לחכות
אני הייתי שם עם אחותי, גיסי, ועוד 2 וה' יסלח לי אני לא זוכרת מי... לדעתי אחות של אמא שלי הקטנה אם אני זוכרת נכון
כשלקחו את אמא שלי לניתוח אני ואחותי ומי שהיה שם בזמן הזה קראנו תהילים
ואז האחות באה הביאה לי לשתות משהו מטשטש. אני זוכרת שהייתי צריכה מים עם זה
ונגעלתי לשתות מהבקבוק של אחותי כי אני כזאת. לא נוגעת איפה שנגעו ולא משנה מי זה ...
בסוף שתיתי את כל הבקבוק כי זה היה מר איכסססססס
אחרי 2 ד לקחו אותי לחדר ניתוח עם המיטה הנוסעת הזאת. כל הדרך אמרתי "שמע ישראל ה אלוהנו ה אחד"
ככה בלי הפסקה עד שהגענו לחדר הניתוח. נכנסתי לשם, המרדים ביקש לשמוע ממני תז בזמן שהוא שם לי חומר הרדמה
עד היום הוא לא שמע את כל המספר
כשהתעוררתי בחדר התאוששות זה היה מצחיק וכואב
פקחתי עיניים ניסיתי להבין אם אני לפני או אחרי ניתוח וסגרתי עיניים
בשניה שפתחתי אותם שוב הגיע אליי מישהו ואומר לי "באנו לצלם אותך" שאלתי "למה?" והוא אמר "לערוץ 2"
עצמתי עיניים וניסיתי להבין מה הוא רוצה, עברה לי המחשבה בראש
שאולי הסכמתי לתוכניות האלו כמו של צופית גרנט שיצלמו אותי בהשתלה חחחחחח
אחרי שניה זה עבר כשהוא אמר לי "זה יכאב קצת"
עלק קצת. לא קיבלתי משככי כאבים לא קיבלתי כלום. ישר אחרי הניתוח עשו לי אולטרסאונט על חתך טרי
אני צעקתי ברמות, זה כ"כ כאב..
ואחותי באה לשאול אותי אח"כ אם אני בסדר. אני זוכרת שכל מה שאמרתי לי היה "אני צריכה משהו לכאב כואב לי" ובכיתי
אבל לא הרבה, זה כי היה כואב לבכות חחחח
אז נרדמתי שוב וקמתי בחדר שלי בבית חולים
לפני שהלכתי לניתוח למדתי לסרוג כיפה וכל השהיה שלי בבית חוולים עשיתי כיפות חחחח
אחרי ההשתלה והשחרור הביתה הייתי פעם בשוע בביקורות בבית חולים אח"כ זה ירד לפעם בחודש ועכשיו פעם ב3 חודשים.
ההגבלות למושתלי כליה זה לא להרים כאב, להשתמש בקרם הגנה מול השמש כל הזמן. לשים לבד לשינויים בגוף.
להשקל פעם בשבוע לראות אם עלינו וכאלו שחלילה לא ידפק משהו בכילה והנוזלים ישארו בגוף במקום לצאת..
מה עוד המוגבלות?...? לא לאכול\לשתות שום דבר שקשור לפומלה ואשכוליות וכל מה שבמשפחת הפומלה והאשכולית, זה מבטל את הכדורים הקבועים.
הכדורים הקבועים האלו כדורים שולקחים אותם כל 12 שעות . נגיד 9 בבוקר ו9 בערב. אלו כדורים שמחלישים את המערכת העיקול בכדי שהגוף לא ייתן דחיה לכליה שהיא בעצם גוף זר.
אהה כן. חוץ מאקמול ואופטלגין אסור לקחת שום משככי כאבים, אפילו לא למרוח משחות כמו בן גיי וכאלו..
כל כדור או טיול חייב לעבור דרך הרופא כדי לקבל אישור
גם אם ברצוני ללדת אני חייבת ליידע את הרופא קודם והוא מחליף לי כדור מסויים, ואחרי חודש בכדור הזה אני יכולה להכנס להריון.
כל ההריון כמובן בהשגחה
ואמממ נראה לי שהקפתי את כל הנושא פלוס מינוס חחחח